PARFUMVERSPREIDERS VOOR AUTO VAN MAISON BERGER PARIS NIETS IS ESSENTIËLER DAN EEN ACCESSOIRE!
Alles begint met een concept, een icoon, een Lamp en al zijn esthetische variaties. Maar dat is slechts de eerste etappe van een fantastische serie avonturen, een reis naar het hart van esthetische innovatie en nuttig design. Maison Berger Paris, die de moderniteit op de voet volgde en vaak aan de wieg van nieuwe trends stond, stelde ook bekoorlijke geurboeketten uit, gevolgd door magische kaarsen en verrassende geurende objecten van keramiek…
Vandaag toont het u zijn parfumverspreiders voor de auto, een geurend plezier, en trendy uitstapje om uw dagelijkse autotochten te veraangenamen!
PARFUMVERSPREIDERS VOOR AUTO VAN MAISON BERGER PARIS
Uitmuntendheid zit hem vaak in de details
Net als bij alle andere creaties van Maison Berger Paris werd er veel aandacht besteed aan het ontwerp van dit accessoire dat veel goede punten scoort...
Praktisch, met de in alle richtingen te draaien klem, waardoor het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt kan worden.
Efficiënt, met zijn navulbare hart van geparfumeerd keramiek, dat voor een gelijkmatige en subtiele verspreiding zorgt van de parfums die speciaal voor deze verspreidingswijze werden ontwikkeld door Franse meester-parfumeurs.
Gevarieerd, met een keuze uit 3 looks en 8 parfums!
U hoeft alleen nog maar uw reisgenoot te kiezen
Wilt u een parfum met aromachologische eigenschappen, kies dan de autodiffusor van de familie Aroma. De inspiratiebron voor het ontwerp was het houten traliewerk van Arabische ramen, maar de afwerking in mat nikkel geeft het interieur van uw auto een modern en origineel accent. Het assortiment essentiële oliën biedt u de verkwikkende kruidnagel voor een goed humeur en energie, of grapefruit, met zijn oppeppende en verfrissende eigenschappen, voor een opgewekt en sereen humeur.

Bent u op zoek naar specifieke geuren, kies dan de autodiffusor van de familie functionele diffusors. Een sobere look in loodgrijs en een weergaloze werkzaamheid om tabaksgeuren te verdrijven (met houtachtige noten) of dierengeuren (met een even fruitig als fleurig parfum).

U wilt graag de keuze hebben en het liefst een grote keuze… ga dan voor de familie Bestsellers, met zijn honingraatmotief in chroom en zijn 8 parfums! Fleurige Soleil d’Ylang en Jasmin Précieux; oosterse Étoile d’Orient en Pétillance Exquise; frisse Vent d’Océan en Zeste de Verveine; de zuivere Savon d’Autrefois of de gourmand Vanille Gourmet.
De truc die het verschil maakt
De elegante en moderne autodiffusor van Maison Berger Paris geeft uw auto een design accent. De verspreidingstijd is ca. 4 weken. Hij is navulbaar en verzekert u zo eindeloos lang van een heerlijk geurende sfeer. En voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten!
Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Mis Diffuser
Mis Diffuser

Een nieuw innovatief ritueel met gebruiksklare vullingen.