Collectie Jonathan Adler
Collectie Jonathan Adler

Een samenwerking in de vorm van twee collecties met moderne en ongewone inspiratiebronnen.

Collectie Jonathan Adler

Treed binnen in een ongedwongen en gedurfd universum!

Tijdeloze geurobjecten, sierlijk vormgegeven voor een originele en onvergetelijke decoratie.
LE DESIGNER
LE DESIGNER Jonathan Adler

Als ontwerper, pottenbakker en auteur staat Jonathan Adler wereldwijd bekend om zijn kleurrijke interieurs en modernistische creaties die geworteld zijn in overdaad.

Na een samenwerking met Lacoste, Uniqlo en H&M werkt Jonathan Adler nu samen met Maison Berger Paris voor een nieuwe collectie.

Ontwerper Jonathan Adler staat bekend om zijn samenwerking met tal van gerenommeerde merken. Vandaag stelt hij zijn vertrouwen in de knowhow van Maison Berger Paris. Het resultaat is de creatie van twee totaal onuitgegeven collecties.
De Collectie Muse

Deze hoogstaande collectie put inspiratie uit topcreaties van de kunstenaar. Zo krijgen deze producten een zekere sculpturale en atypische dimensie. Deze poëtische en surrealistische werken hebben een uitgesproken lichamelijke symboliek en brengen, gedragen door hoogwaardige materialen, een fijnzinnige ode aan ambachtelijk werk. Het maagdelijk witte porselein doet de door Jonathan Adler getekende, fijn bewerkte lijsten, de metalen kap van de kaars en de vergulde reliëfmonden perfect tot hun recht komen. Het resultaat mag er zijn. Drie buitengewone objecten om nu te ontdekken!

De Collectie Mr. & Mrs.

De collectie Mr. & Mrs. brengt hulde aan het genie van Dali en zijn beroemde snor, alsook aan zijn minnares en muze, Misia Sert, naar wie de lippen verwijzen. In een bijzonder grafische en contrastrijke context spelen kleuren hier een toonaangevende rol. Het resoluut trendy en decoratieve zwart en wit zijn elkaars tegengestelden en vullen elkaar aan, naar het beeld van de Man en de Vrouw. Deze geurige objecten met hun hedendaagse esthetiek vinden beslist een plekje in uw huis of uw auto.

Parfums 3 nieuwe producten om te ontdekken

Kies voor een fruitig, verkwikkend en authentiek intermezzo met het parfum Imperial Green tea in de collectie Muse. Centraal staan de aromatische geuren van theeblaadjes, die in uw interieur een lichtvoetige sfeer scheppen.

Voor de collectie Mr. & Mrs. maken twee nieuwe parfums hun opwachting bij Maison Berger Paris: Terre Sauvage en Envolée d’Agrumes. Geuren uit de tuin vermengen zich in het parfum Terre Sauvage dankzij tomatenblaadjes die van karakter getuigen, terwijl in Envolée d’Agrumes citrus alle aandacht krijgt. Het eerste parfum is eerder houtig en mannelijk, het andere eerder fruitig en vrouwelijk. Beide hebben voor u verrassend moderne geurgewaarwordingen in petto.

Deze parfums vinden hun inspiratie bij Jonathan Adler en vormen een afspiegeling van zijn sprankelende, veelzijdige en complexe collecties.

Parfums

Thé Vert Impérial
Ontdek

Terre Sauvage
Ontdek

Envolée d'Agrumes
Ontdek
Word lid van het huis

Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Mis Diffuser
Mis Diffuser

Een nieuw innovatief ritueel met gebruiksklare vullingen.