Nieuwe Collectie Poesy

Een postmoderne collectie, geïnspireerd op de Liberty motieven, voor een vleugje zoetheid en luchtigheid in uw interieur.

COLLECTIE POESY IDYLLISCH EN ROMANTISCH
Deze Poesy collectie is een eerbetoon aan alle vrouwen.. Het is de belofte van een fijn uitstapje, een luid uitgedragen romance: de heerlijke zachtheid van de teruggekeerde lente..

Kies uw manier van parfumeren en dompel uw interieur onder in een frisse, bloemige en vooral subtiele sfeer..
romantiek op zijn Frans

De dankzij de talenten van Rozenn Mainguené tot stand gekomen Poesy collectie, hult zich in een absolute gevoeligheid. De kleur, de details en de zoete, lichte huisparfums bieden uw interieur een aangenaam uitstapje aan naar de Franse romantiek..

Kies voor een moment van zoetheid
romantiek op zijn Frans
Een expertise op het gebied van huisparfums die steeds vernieuwd wordt.. Kies voor Bouquet Liberty, Fleur de Nymphéa of Cerisier en Fleurs.. Zodra u deze lenteachtige geuren ervaart, bent u ongetwijfeld verkocht..
HET PARFUM Cerisier en Fleurs

Het parfum begint met een geurspoor van enigszins citrusachtige accenten. Langzaam wordt de hartnoot onthuld: edel en sierlijk, terwijl de elegantie van de kersenbloesem de subtiliteit van roos en groene thee de loef probeert af te steken. De basisnoot wordt gevuld met de lieflijke, enigszins mysterieuze geur van amber.

TOPNOTEN

Zwarte bes, Groene algen, Citroen

HARTNOTEN

Kersenbloesem, Roos, Groene Thee

BASISNOTEN

Sandelhout, Droog Amberhout

HET PARFUM Fleur de Nymphéa

De zintuigen worden gewekt met enkele citrusachtige noten: een fris begin met bergamot, dat op subtiele wijze gekruid wordt door munt en peper. Met een heldere geest en een vol bewustzijn is er plek voor sereniteit. Als middelpunt van een licht en luchtig bloemenboeket onthult de waterlelie zich, zuiver en elegant. Waterachtige geuren komen volledig tot hun recht op een basisnoot van witte ceder, met tedere, licht poederige geuren.

TOPNOTEN

Citroen, Bergamot, Galbanum, Munt, Peper

HARTNOTEN

Waterachtige accenten, Lelietje-van-dalen, Waterlelie, Roos, Jasmijn

BASISNOTEN

Witte ceder

HET PARFUM Bouquet Liberty

Alles begint lieflijk, met de zoete geur van peer en bergamot. En daarna de bloemige hartnoot, een subtiele poging het evenwicht te zoeken tussen een subtiel boeket van witte bloemen en een tros enigszins waterachtige glycine. Het geheel mondt uit in een warme basisnoot van teder omhullend eikenmos. Met deze lenteachtige onthulling toont Maison Berger Paris opnieuw haar creativiteit, doorspekt met vakmanschap, waarmee de uitmuntendheid van de meester-parfumeurs uit Grasse en de doelmatigheid van haar procedé in dienst van de emotie gesteld worden.

TOPNOTEN

Peer, Bergamot

HARTNOTEN

Glycine, Lelietje-van-dalen, Roos, Jasmijn

BASISNOTEN

Patchoeli, Sandelhout, Eikenmos

Advies van de expert Ontdek welke manier van parfumverspreiding het beste bij u past
DE LAMP
Aanbevolen voor: de salon, de eetkamer of de slaapkamer. Zuiverend of kalmerend, kies uw geursfeer aan de hand van uw humeur van het moment en laat u inspireren door betoverende parfums.
DE PARFUMVERSREIDER
Aanbevolen voor: de badkamer, het washok en de linnenkamer. Verdrijf nare geuren en geef uw vertrekken een even frisse als aangename geursignatuur.
DE KAARS
Aanbevolen voor: de salon, het terras of het balkon. Duik enkele minuten of enkele uren in een inspirerende geursfeer en beleef bevoorrechte momenten;
DESIGNER
DESIGNER Rozenn Mainguené
Rozenn Mainguené is afgestudeerd aan de Ecole BOULLE en is binnenhuisarchitecte en Designer. Als 20 jaar creëert en ontwerpt zij in de wereld van luxe en schoonheid. Rozenn begeleidt merken bij het diversifiëren van hun projecten: design van flacons, verzorgingsproducten en make-up artikelen, verpakkingen en grafische vormgeving, accessoires, vormgegeven werelden…

La créatrice Rozenn Mainguené offre à la collection Poesy de Maison Berger Paris toute sa sensibilité avec des gestuelles d'une féminité absolue.
Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Mis Diffuser
Mis Diffuser

Een nieuw innovatief ritueel met gebruiksklare vullingen.