Duopack Immersion Litchi Paradis & Fraîcheur d’Eucalyptus

Zoom

Een parfum voor haar, rond en subtiel fruitig. En een parfum voor hem, fris en ongehoord dynamisch. Samen vormen zij een perfect duo, een ideaal tussen vrouwelijk en mannelijk…

€ 28,00
Kopen in de Winkel

Om te beginnen, ben ik subtiel fruitig en exotisch fris. Om te beginnen zijn er accenten van groene appel, die uitmonden in een bloemige hartnoot, met alle zoete en waterachtige nuances van lychee, op een subtiel met kokosnoot bedekte basisnoot. Ik ben het parfum Litchi Paradis.

Vervolgens ben ik aromatisch en verkwikkend. Ik begin met groene noten, die sterker worden in een heldere hartnoot van eucalyptus en ik eindig met een houtachtige basisnoot van eikenmos. Ik ben de compositie Fraîcheur d’Eucalyptus.

Samen vormen wij het Duopack Immersion: een mooie box versierd met een loofmotief, met daarin twee navullingen voor geurboeket, vergezeld van twee sets staafjes van zwarte polymeer die u om en om van deze twee parfums laten genieten.

Het Giftset bevat :
Referentie
006213
Wettelijke Informatie
Isopropanol, tetrahydrolinalool, linalyl acetate. Liquide et vapeurs très inflammables. Provoque une sévère irritation des yeux. Peut provoquer somnolence ou vertiges. Peut provoquer une allergie cutanée. Dangereux. Respecter les précautions d'emploi.
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd ca. 4 weken.
Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.