Geurkaars Citronella

Zoom
  • Geurkaars Citronella
  • Geurkaars Citronella

Citronella heeft onvermoede eigenschappen! Dit sterk geurende, natuurlijke antimuggenmiddel weet ongewenste insecten op afstand te houden.

€ 18,00
Kopen in de Winkel

Geen jeukende muggenbulten meer! De Geurkaars Citronella kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, overdag en ‘s avonds en u kunt hem permanent laten branden.

Iedereen houdt van Citronella, een plant die al eeuwenlang als geneeskrachtige plant (in Egypte), maar ook in de traditionele keuken van sommige landen (met name in Azië) gebruikt wordt. De geur wordt gemakkelijk verspreid in de lucht en de afwerende werking is zeer efficiënt.

Wist u dat? In tegenstelling tot wat men vaak denkt, heeft Citronella niets te maken met Citroen. De Citronella is een plant met groene bladeren, terwijl de Citroen een (citrus-)vrucht is.

Maison Berger Paris vervaardigt de Geurkaars Citronella op milieuvriendelijke, duurzame en veganistische wijze (geen dierproeven). Door het gebruik van natuurlijke was en een lont van biologische katoen is dit een 100% plantaardig product.

Tips voor Gebruik
  • Voor een homogene verbranding adviseren wij u de kaars niet uit te blazen vooraleer het volledige oppervlak van de kaars vloeibaar is geworden.
  • Voor een juiste verbranding adviseren wij u het lont voor ieder gebruik tot 1 cm hoogte af te knippen.
Referentie
006385
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd 35 uur
het huisparfum Citronnelle

Het huisparfum Citronnelle heeft de gloed van liefde dankzij de vrolijke sinaasappelachtige accenten. Het bloemige boeket toont de poëzie van een romance met de citroenachtige accenten van uit India afkomstige verbena.

Topnoten

Sinaasappel, Verbena

Hartnoten

Citronnella, Jasmijn

Basisnoten

Eucalyptus

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.