Geurkaars Élégante Parisienne

Zoom
Het rechtstreeks op de vrouwelijke schoonheid geïnspireerde parfum dat eer betoont aan de Franse vrouwelijkheid.
€ 29,00
Kopen in de Winkel
100% plantaardige, natuurlijke kaars van 210 g handgegoten was in een elegant gelakt glas, roze binnenkant en een zeer dikke glazen bodem voor een mooi transparant effect. Een ambachtelijk vervaardigde kaars met een rechthoekig etiket, geïllustreerd door Dorothéa Renault, verfraaid met een ametistkleurige warmdruk. Deze kaars bevindt zich in een doosje met het moderne design van Maison Berger Paris. Een door Franse meester-parfumeurs gecreëerd, zorgvuldig gedoseerd parfum dat een schone en gelijkmatige verbranding garandeert.Het bloemige & sensuele parfum is een eerbetoon aan de schaamteloze vrouwelijkheid van een Franse icoon. Een parfum met een “french touch” die zich discreet, maar met grote klasse verspreidt. Dit chypreachtige akkoord met een licht parfum met heerlijke, sutbiel fruitige noten, omhuld door een bloemig en sensueel hart, wordt onderstreept door een basisnoot van edel hout en witte muskus.Tips voor Gebruik
  • Voor een homogene verbranding adviseren wij u de kaars niet uit te blazen vooraleer het volledige oppervlak van de kaars vloeibaar is geworden.
  • Voor een juiste verbranding adviseren wij u het lont voor ieder gebruik tot 1 cm hoogte af te knippen.
Referentie
006355
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd 35 uur.
het huisparfum L'élégante Parisienne

Dit chypreachtige akkoord met een licht parfum met heerlijke, subtiel fruitige noten, omhuld door een bloemig en sensueel hart, het embleem van de chique Parisienne, wordt onderstreept door een basisnoot van edel hout en witte muskus. De “French Touch” bij uitstek, een combinatie van elegantie en tijdloosheid vol emotie, een schaamteloos vrouwelijk parfum, dat wel aanwezig is, maar discreet, kortom een Huisparfum met Franse elegantie.

Topnoten

Perzik, Framboos

Hartnoten

Roos, Gardenia, Viooltje

Basisnoten

Patchouli, Cederhout, Vanille

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.