Lampe Berger Huisparfum Fruits d'Eau 500ml

Zoom
Val voor het fruitige en exotische van het rondom de Pitaya, ook wel drakenfruit, gebouwde Lampe Berger Huisparfum Fruits d'Eau. Het huisparfum dat u transporteert naar een zonnige en zoete sfeer..
€ 16,00
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel
Reinig, zuiver en parfumeer de binnenlucht met de Lampe Berger en het Lampe Berger Huisparfum 500ml Fruits d’Eau voor in uw Lampe Berger. Onderdeel van de fruitige geurfamilie van Maison Berger Paris en als een echte explosie van exotische noten met een perfect olfactorisch evenwicht, transporteert dit huisparfum u naar een zonnige en zoete sfeer..

Waar er wordt geopend met een sappige, krokante fruitcocktail, onthult het hart van Fruits d'Eau het zonnige aroma van de drakenvrucht dat wordt geaccentueerd door waterachtige en heldere facetten. In een subtiele harmonie omhult de vanille zich met zoete muskus en in combinatie met het geparfumeerde geheim, de pitaya, een vrucht van verschillende cactussoorten, straalt het Lampe Berger Huisparfum Fruits d'Eau een voile van verleiding uit..

De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Gebruik Neutre Essentiel om de brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum.
  • Optimaliseer met Neutre Essentiel de intensiteit van het huisparfum.
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
115351
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
35 tot 40 maal een half uur - parfumering 80 uur
het huisparfum Fruits d'Eau

Fruits d’Eau heeft een mooie geuropbouw rond de Pitaya, ook wel drakenvrucht genoemd. Het parfum opent met een sappig en krokante fruitcocktail en groene noten. De hartnoot onthult het zonnige aroma van de Drakenvrucht, geaccentueerd door waterachtige en heldere facetten. De basisnoot is warm en heeft de zoetheid van muskus en vanille. Een ware explosie van exotische noten met een perfect geurevenwicht.

Topnoten

Peer, Groene noten, Exotisch fruit

Hartnoten

Drakenfruit, Waterfruit, Lotusbloem

Basisnoten

Vanille, Witte Muskus

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.