Parfumverspreider Lolita Lempicka Parme

Zoom
  • Parfumverspreider Lolita Lempicka Parme
  • Parfumverspreider Lolita Lempicka Parme
Een juweeltje van poëzie.. Sierlijk en licht.. De Parfumverspreider Lolita Lempicka Parme met het huisparfum Lolita Lempicka van Maison Berger Paris vertelt u het sprookje van een betoverende natuur..
kleur : Parme
€ 28,00
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel
De Parfumverspreider Lolita Lempicka Parme met 180ml huisparfum Lolita Lempicka van Maison Berger Paris, is in samenwerking met de beroemde ontwerpster Lolita Lempicka ontworpen en vertelt u een sprookje van een betoverende natuur..

Een cilindervormige Parfumverspreider.. Afgewerkt met een blauw paarse finish en een fijn bewerkte gouden ring die middels de elegante sticks van 100% natuurlijk wilgenhout op lichte wijze het 115ml huisparfum Lolita Lempicka verspreiden: een fruitig delicatesse parfum dat een exacte kopie van het lichaamsparfum van Lolita Lempicka, Mon Premier Parfum, is. Een technisch hoogstandje met een subtiele combinatie van onder andere zoethoutnoten, hartnoten van kers en bosviooltjes dat u uitnodigt op een denkbeeldige en sprookjesachtige reis langs de beroemde sensuele nektar: cistus labdanum!

Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de Parfumverspreider.
  • Verspreidingstijd ca. 8 weken.
Tips voor Gebruik
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren
kleur
Parme
Referentie
006188
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Bevat: coumarin, piperonal, 1-(2,6,6-trimethyl-1,-cyclohexen-1-yl)pent-1-en-3-one, beta-damascenone. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd ca. 4 weken.
het huisparfum Lolita Lempicka

Alles begint met de frisse noten van steranijs en de pittige geur van klimop. Maar al snel is daar een heerlijke belofte, met een oosters, zinnelijk boeket van zoethoutbloesem. De heerlijke geur wordt overgenomen door de hartnoot, die verrijkt wordt met bloemige noten: het blad van viooltje zorgt voor elegantie, terwijl de iris de nodige subtiliteit meebrengt. De basisnoot van Tonkaboon, romig hout, cistusroos en karamel versterkt nog het sensuele, zoete karakter.

Topnoten

Citroen, Abrikoos, Zwarte kers

Hartnoten

Jasmijn, Iris

Basisnoten

Viooltje, Wierook

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.