Parfumverspreider Prisme Grenat

Zoom
  • Parfumverspreider Prisme Grenat
  • Parfumverspreider Prisme Grenat
  • Parfumverspreider Prisme Grenat
  • Parfumverspreider Prisme Grenat
  • Parfumverspreider Prisme Grenat

Kies voor deze parfumverspreider die met het pittige en luchtige huisparfum Terre Sauvage uw interieur een stijlvolle en aangename uitstraling zullen geven.

kleur : Granaat
Gratis verzending
€ 56,00
Kopen in de Winkel

Het design van de parfumverspreider Prisme Grenat, dat is uitgewerkt door Armand Delsol, is geïnspireerd door de decoratieve barokstijl. De verzilverde ring, die in reliëf is bewerkt, en de body met facetwerk van de parfumverspreider geven blijk van een luxueuze uitstraling. Met hun diepe glans vormen de aan elkaar aansluitende stukjes facetgeslepen glas een soort gebrandschilderd glas, de perfecte start om uw interieur een boost te geven. Dit geometrische modernisme wordt versterkt door de granaatkleur, die warmte en karakter aan de ruimte geeft. Met de parfumverspreider Prisme Grenat schept u een gedistingeerde en stijlvolle sfeer. De esthetisch gerangschikte sticks verspreiden een frisse, houtachtige geur. Terre Sauvage is de onverwachte ontmoeting van pittigzure citroenaroma’s en de geur van tomatenbladeren, herkenbaar aan hun kenmerkende groene geurnoten. Het geheel wordt versterkt door de lederachtige geur van witte berk op een houtachtige achtergrond, wat een krachtig mannelijke toets geeft. Haal een stukje natuur in huis!

  • Deze Giftset bevat het Huisparfum Terre Sauvage 200ml
De Vog
Agence de design basée à Paris, De Vog pense l’objet et sa forme comme un vecteur de progrès et d’émotion. Le design est appréhendé avant tout comme un support sensoriel. C’est pourquoi De Vog place la matière au cœur de sa démarche. Elle signe autour de l’art de vivre et de la cosmétique avec de grands noms : Lancôme, Guerlain, Hediard, Fauchon, Maxim’s mais aussi Maison Berger Paris depuis quelques années déjà. Certaines lampes iconiques de la marque ont d'ailleurs été redessinées par De Vog, pour retrouver leur allure de modernité et rester dans l'air du temps.
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Het Giftset bevat :
Hoogte
27,3 cm
Beedte
10,3 cm
Lengte
8,6 cm
Mateerial
Verre laqué
Hoedanigheid
200 ml
kleur
Granaat
Referentie
006964
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Bevat : 3,7-dimethyl-1,6-nonadien-3-ol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Volume
339 ml
het huisparfum Terre Sauvage

Een geur die tegelijkertijd krachtig, overweldigend en luchtig is, met geuren van tomatenbladeren die op de topnootjes wrijven met grapefruit en citrusvruchten. Patchouli en wit berkenhout onderstrepen een avontuurlijk temperament, terwijl eikenmos een mannelijke sensualiteit uitstraalt.

Topnoten

Linde, grapefruit, notities van reinheid

Hartnoten

Tomatenbladeren

Basisnoten

Aardse Patchouli, Eikenmos, Witte Berk

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.