Parfumverspreider Prisme Noir

Zoom
 • Parfumverspreider Prisme Noir
 • Parfumverspreider Prisme Noir
 • Parfumverspreider Prisme Noir
 • Parfumverspreider Prisme Noir
 • Parfumverspreider Prisme Noir

Laat u verleiden door deze parfumverspreider die een aangename en rijkelijke uitstraling met elkaar verbinden en zo een sensueel warme sfeer creëren met het huisparfum Terre Sauvage.

Gratis verzending
€ 56,00
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel

Deze parfumverspreider Prisme Noir met hun zeldzame schoonheid zijn regelrecht ontstaan uit het creatieve brein van ontwerper Armand Delsol en ze bezorgen uw interieur een bijzondere uitstraling. De facettering van het glas doet denken aan oude barokke brandglasramen die licht nodig hebben om tot hun recht te komen. Hun originele en trendy geometrische vorm is een echte decoratieve troef. Hun geraffineerde aspect geeft cachet aan uw kamer, net als hun stijlvolle donkere kleur, die vlot harmonieert met uw omgeving. De parfumverspreider Prisme Noir krijgen het gezelschap van het frisse en houtachtige parfum Terre Sauvage. De vluchtige citrusnoten van citroen vormen een harmonieus geheel met het krachtige groene accent van tomatenbladeren en de leerachtige geur van witte berk, en ze nodigen uit om een nieuw en intens parfumavontuur te beleven. Het parfum verspreidt zich via capillaire werking door de stokjes, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun esthetische look, net als de ring, die speciaal is bewerkt zodat hij bij het geheel past.

 • Deze Giftset bevat het Huisparfum Terre Sauvage 200ml
De Vog
Agence de design basée à Paris, De Vog pense l’objet et sa forme comme un vecteur de progrès et d’émotion. Le design est appréhendé avant tout comme un support sensoriel. C’est pourquoi De Vog place la matière au cœur de sa démarche. Elle signe autour de l’art de vivre et de la cosmétique avec de grands noms : Lancôme, Guerlain, Hediard, Fauchon, Maxim’s mais aussi Maison Berger Paris depuis quelques années déjà. Certaines lampes iconiques de la marque ont d'ailleurs été redessinées par De Vog, pour retrouver leur allure de modernité et rester dans l'air du temps.
Tips voor Gebruik
 • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
 • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
 • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Het Giftset bevat :
Hoogte
27,3 cm
Beedte
10,3 cm
Lengte
8,6 cm
Mateerial
Verre laqué
Hoedanigheid
200 ml
kleur
Zwart
Referentie
006963
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Bevat : 3,7-dimethyl-1,6-nonadien-3-ol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Volume
339 ml
het huisparfum Terre Sauvage

Een geur die tegelijkertijd krachtig, overweldigend en luchtig is, met geuren van tomatenbladeren die op de topnootjes wrijven met grapefruit en citrusvruchten. Patchouli en wit berkenhout onderstrepen een avontuurlijk temperament, terwijl eikenmos een mannelijke sensualiteit uitstraalt.

Topnoten

Linde, grapefruit, notities van reinheid

Hartnoten

Tomatenbladeren

Basisnoten

Aardse Patchouli, Eikenmos, Witte Berk

Schrijf u in voor onze newsbriejf

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.