Triopack Immersion Fraîcheur d’Eucalyptus, Litchi Paradis & Thé Blanc Pureté

Zoom
Fris, licht en subtiel: dat is het geurspoor dat u hiermee in huis haalt. Kom op, we gaan!
€ 16,00
! Binnenkort weer beschikbaar Kopen in de Winkel
De natuur is complex en veelzijdig. Zij heeft voor ons een tuin gecreëerd met oneindige geuren en onbegrensde paden. Met dit Triopack Immersion vangt Maison Berger Paris voor u drie geursporen, drie geuremoties.Om te beginnen een fris en waterachtig akkoord, met het Huisparfum Fraîcheur d’Eucalyptus. Een begin van groene noten en bevroren citrusvruchten, een hartnoot die aan de oceaan doet denken, met golven van lavendel en eucalyptus en tot slot een volledig plantaardige basisnoot van amber, eikenmos en cederhout.Een subtiel fruitige en luchtige compositie met het parfum Litchi Paradis. Alles begint met de frisse accenten van groene appel, benadrukt door meloen en citroen. Daarna volgt de hartnoot, bloemig en fruitig, met de zoete, waterachtige geur van lychee, gecombineerd met een elegant boeket van rozen en witte bloemen. Tot slot installeert zich een gourmand basisnoot van kokosnoot, verzacht door muskus.Een subtiele melange voor het Huisparfum Thé Blanc Pureté. Een tijdloos omhulsel, poëtisch en bloemig, met bergamot en zwarte bes als discrete opening, gevolgd door de subtiele geur van witte thee als vluchtige hartnoot, waarna de elegante witte muskus als basisnoot optreedt.Het geheel bevindt zich in een mooie box met kleurig tropisch loof en parfumeert uw interieur tot wel 84 uur!
Tips voor Gebruik
 • Gebruik Neutre Essentiel om de brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum.
 • Haal de brander uit uw Lampe Berger als u hem gedurende enkele weken niet gebruikt en schenk het resterende huisparfum terug in de desbetreffende flacon.
Het Giftset bevat :
Referentie
023954
Een Gebaar, Een Ritueel Over de Lampe Berger
Ontdek hoe u uw Lampe Berger gebruikt om optimaal van het delicate parfum te genieten en de lucht van uw interieur te zuiveren.
Een eenvoudig welzijnsritueel voor thuis.
Wellicht interessant voor u ?
 • Gratis Verzending

  vanaf 49€

 • Gratis verzending
  Lampe Berger Sphère Givrée
  € 56,00
 • Word lid van het huis

  Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
  privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

  Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.