Zomer Collectie
Zomer Collectie

Tijd voor andere horizonten, tijd om de zomer met deze Zomercollectie in je hart te sluiten.

Zomercollectie

Verfrissend opkikkertje
Dompel je interieur onder in schitterende kleuren en in de zonovergoten vakantiegeuren van dit sprankelend parfum.

Accent van deze Zomercollectie is de pittige en verfrissende topper Tahitian Green Zest, die de sprankelende geur van het sap van de vers geoogste vrucht in huis brengt. Dit parfum overspoelt je interieur met het vibrerende en pittige aroma van limoen en pompelmoes, een ballet van citrusvruchten met wervelende en fruitige noten van appel. Dan is het de beurt aan het florale, waarbij de kracht van citroenblaadjes overvloeit in de delicate, exotische verkoeling van de lotusbloem. Een olfactieve plons in het hart van de zomer bekroond met houtnoten van patchoeli en romige noten van kokosmelk.

Ontdek dit gloednieuwe avontuur dat je naar dit kleine Polynesische eilandje voert, een echt verloren gewaand paradijs in de Stille Oceaan. Gelimiteerde uitgave, verkrijgbaar in alle producten uit onze collectie; deze olfactieve compositie is een parel voor de mooie dagen!

Zeste vert de Tahiti, een concentraat van positieve vibes

Een verfrissende, zomerse geur die je interieur in een subtiele sluier hult
het huisparfum Zeste Vert de Tahiti

Een citrusachtig parfum dat de frisse sprankelende geur van limoen benadrukt, gesublimeerd door een bloemig, kristallijn, groen en krokant akkoord. De geurcompositie wordt gedragen door een houtachtige, licht fruitige basisnoot.

Topnoten

Limoen, Grapefruit, Appel

Hartnoten

Lotusbloem, Citroenblad

Basisnoten

Patchoeli, Kokosnoot

De eerste zomerse dagen komen eraan en zoals ieder jaar laat Maison Berger Paris je kennis maken met haar nieuwe collectie die een exclusief parfum centraal stelt. De collectie 2020 werd bedacht met een tijdloos, puur, eenvoudig en eigentijds design. De Lampe Berger en het geurenboeket gaan gehuld in verfrissende ijskristallen, terwijl de mooie rondingen het beeld oproepen van ijsblokjes. De katalytische lamp zuivert de lucht en verspreidt de geur van Tahitian Green Zest (flacon bij de set geleverd). Ook de houder voor geurstokjes vulden we alvast zodat je hem onmiddellijk kan gebruiken en de frisse geurnevel zich binnenskamers kan verspreiden.

De pittige anijsgroene kleur van de auto diffuser die de kracht van de natuur oproept, reist met zijn sprankelende intensiteit met je mee. Ook verkrijgbaar in blauwgroene tinten met het Aroma Travel parfum, dat helpt bij wagenziekte, of nog, in framboosroze met de delicate geur van Coton Caresss.

Word lid van het huis

Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Mis Diffuser
Mis Diffuser

Een nieuw innovatief ritueel met gebruiksklare vullingen.