Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

presenteert zijn selectie zomerhuisparfums

Onze selectie zomerparfums

De zomer is neergestreken. Berg die cocooning huisparfums maar op en geef de geur van de zomer ruimte! Om de zomer alle eer aan te doen kies je best voor lichte, zuivere, frisse, florale of oosterse geuren. Ze zijn onmisbaar in een woning en moeten als het ware de spiegel zijn van je persoonlijkheid en humeur. Om je bij je keuze te helpen stelden we speciaal een selectie zomerparfums samen.

Soleil d’Ylang

Met zijn exotische florale akkoorden is Soleil d’Ylang de perfecte geur voor globetrotters en avonturiers die graag de grenzen van ruimte en vrijheid aftasten. Laat je betoveren door de zonnige noten van tiaré, het subtiele karakter van ylang-ylang en de gedurfde warmte van vanille. Die ingrediënten van verschillende eilanden in de Indische en de Stille Oceaan voeren je mee naar maagdelijke fijne zandstranden, kokospalmen en heldere lagunes in alle tinten blauw. Met onze handige navullingen creëer je diezelfde zonnige geparfumeerde sfeer in de auto. Ons geparfumeerd boeket doet hetzelfde bij je thuis. Wil je onmiddellijk richting zon, vul dan de katalytische lamp.

Caresse de coton

Keer terug naar de bron en verwen jezelf met deze bestseller van Maison Berger Paris. De weergaloze zuiverheid schenkt je interieur raffinement. Noten van zuiverheid vloeien naadloos over in de poederzachte teerheid van oranjebloesem met het omfloerste timbre van muskus. Dit streelzachte parfum doet je meteen beseffen dat je niet ver hoeft te reizen om je goed te voelen. Het leven leert overigens dat het belangrijk is om tijd te nemen voor jezelf en jezelf terug te vinden. Kies voor je zomerse familiebijeenkomsten dan ook het ideale gebaar! Heb je al een elektrische diffuser kies dan voor de geparfumeerde navulling die je omgeving in een hartelijke sfeer onderdompelt. Of opteer van nu af aan voor de parfumverspreider met sticks, de Lampe Berger of de autodiffuser.

Clarté Boisée

Beleef een unieke vakantie met het frisse en aromatische huisparfum Clarté Boisée, een moderne toets die je meevoert naar de waterkant. Noten van zeewater vloeien over in het aroma van lavendel en de bosgeur van ceder,… een combinatie die beelden oproept van het zuiden, de zomer en met bloemen overladen tuinen. Herontdek de allermooiste streken van Frankrijk met dit krachtige parfum met zijn vele facetten. Lampe Berger, geparfumeerd boeket en kaars bezorgen je onvergetelijke momenten.

Soleil Divin

Soleil Divin is een mysterieus oosters parfum met sensueel zonneaura om samen met je geliefde zomerse avonden door te brengen. Het pittige van bergamot en de delicate geur van magnolia werden besprenkeld met enkele druppels vanille die meteen zorgen voor een bijzonder hartelijke sfeer. Ontboezemingen bij kaarslicht of een aperitiefje onder de patio met het geparfumeerd boeket of, op weg naar een romantische bestemming, met de autodiffuser,… voor ieder wat wils! Voor een nog zwoelere sfeer is er nu ook de geparfumeerde navulling voor je elektrische diffuser.

Wel, wat wordt je meest geliefde huisparfum en gebaar voor de zomer?

Word lid van het huis

Ontdek onze nieuwe collecties, krijg toegang tot
privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Mis Diffuser
Mis Diffuser

Een nieuw innovatief ritueel met gebruiksklare vullingen.