Amberparfumverspreiders: sensualiteit en karakter in uw interieur
Amberparfumverspreiders: sensualiteit en karakter in uw interieur

Amberparfumverspreiders: sensualiteit en karakter in uw interieur

In de parfumerie is barnsteen ongetwijfeld een bijzonder ingrediënt. Gehuld in een halo van mysterie, verleidt het evenzeer als fascineert. Het sterke karakter ervan vereist echter dat het in de juiste verhoudingen wordt gebruikt. Alle knowhow van onze meesterparfumeurs was nodig om u perfect uitgebalanceerde en aangename geuren aan te bieden.
In ons zeer ruime assortiment geuren vindt u, via onze verschillende reukfamilies, verschillende parfums die amber bevatten. Welk ritueel je ook verkiest, je kunt het combineren met een van deze geuren om een ​​absoluut unieke sfeer te creëren.

Amber, mysterieus en vleselijk

Ambergris, gebruikt in de parfumerie, heeft niets te maken met gele barnsteen, een steen die in sieraden voorkomt. Van oorsprong is deze ambergrijs een dierlijke grondstof, geproduceerd door de potvis. Wanneer deze laatste last heeft van darmlaesies, scheidt het barnsteen af ​​om deze wonden te genezen. Eenmaal uitgestoten, drijft dit materiaal honderden of duizenden kilometers verder, onderhevig aan de effecten van zout en de zon. Wanneer het op het strand aanspoelt, verliest het zijn oorspronkelijke grijze kleur en krijgt het een zilverachtige of zelfs witte tint.

Als barnsteen zo fascinerend is, komt dat simpelweg omdat het niet door iedereen die het ruikt op dezelfde manier wordt geïnterpreteerd. Het is dit enigszins mysterieuze aspect dat, afgezien van zijn eigen kwaliteiten, heeft bijgedragen aan zijn populariteit. Amber heeft onmiskenbaar een houtachtige, dierlijke kant... De tonen zijn warm en brengen karakter. We kunnen nooit zeggen dat een amberparfum neutraal is: het is een geur die je nooit onverschillig laat.

In de verschillende kamers van het huis onthult amber een zeer aangename geur: sensueel en boeiend, het brengt een vleugje warmte en helpt een sfeer te creëren die zowel geruststellend als cocoonerend is. Als het op zichzelf wordt gebruikt, is het natuurlijk buitengewoon krachtig, maar door het oordeelkundig te combineren met lichtere tonen ontstaat een zachtere en meer wellustige alchemie.

Amberkleurige parfumverspreiders

Amber is te vinden in veel parfums aangeboden door Maison Berger Paris. Hier zijn enkele geuren, via verschillende parfumrituelen. Natuurlijk zijn er navullingen voor amberparfumverspreiders: het is een eenvoudige, praktische en voordelige manier om een ​​geurervaring zo vaak als je wilt uit te breiden, of integendeel om er een te ontdekken die nog niet is gepubliceerd.

Soleil d’Ambre

Deze geur staat synoniem voor warmte, voor een authentieke ontsnapping naar een strand met warm en geruststellend zand, stralend onder de zonnestralen. Amber is hier aanwezig in de basisnoten, waar het samenwerkt met blond cederhout en vijg. Een gedurfde maar o zo coherente associatie tussen sensualiteit en zachtheid.

Bent u gevoelig voor bijvoorbeeld de kwaliteiten van het parfumverspreider, dan zijn er navullingen van 200 ml voor deze amberkleurige parfumverspreider. Maar deze essentie vinden we ook terug bij de Lampe Berger en de autodiffusor.

Aroma Dream Délicatesse Ambrée

Dit parfum verrijkt met essentiële oliën laat u profiteren van hun erkende aromachologische deugden. Hiermee valt u rustig in slaap en wordt de kwaliteit van uw nachten aanzienlijk verbeterd. Het is de ideale metgezel voor een goede nachtrust.

In de basisnoten vinden we vanille en patchouli met amber. Met amberkleurige geurverspreiders voor in huis, zoals de mist diffuser of het parfumverspreider, kun je deze geur echt versterken.

Parfumverspreider Aroma Dream

28 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Poussière d’Ambre

Zoals altijd bij amber vind je in deze geur warmte en sensualiteit. Maar het brengt een subtiel vleugje elegantie en verfijning met zich mee dat u niet onverschillig laat. Versterkt door sandelhout en patchouli, creëert amber een rustgevende sfeer in een interieur waar het leven goed is.

De amberkleurige parfumverspreider en de geurkaarsen van Poussière d'Ambre versterken de wellustige en krachtige kant van deze geurnoot.

Etoile d’Orient

Het is een ware explosie van de zintuigen die dit parfum biedt, synoniem voor ontsnapping en een verandering van omgeving. Sprankelend, sensueel, zacht en fruitig, het zal u even gevarieerde als verfijnde sensaties bezorgen. Of het nu wordt gebruikt met de Lampe Berger, de autodiffuser of het parfumverspreider, Etoile d'Orient wordt letterlijk versterkt door elk van deze diffusers.

Ambiance Cocoon

De naam van deze geur is voldoende om de essentiële kwaliteiten ervan samen te vatten. Met zijn tonen die zowel houtachtig als kruidig ​​zijn, creëert het een sfeer die ervoor zorgt dat je thuis wilt blijven omdat je je daar zo goed en vredig voelt.
De kracht van amber vermengt zich op subtiele wijze met de finesse van sandelhout en de rijkdom van patchouli, voor een ontspannende en geruststellende geur.

Élégance ambrée

Het hoogstandje van het combineren van classicisme en moderniteit in dezelfde geur is met succes behaald door Élégance Ambrée . Een subtiele verfijning is terug te vinden in alle noten van deze geur, waarbij muskus en vanille vooral geassocieerd worden met amber. Als je een Lampe Berger hebt, zijn er voor dit parfum navullingen met verschillende capaciteiten verkrijgbaar.