De geur van de zomer: citroengras
De geur van de zomer: citroengras

De geur van de zomer: citroengras

Om uw mooie zomeravonden, binnen en buiten, te begeleiden, nodigt Maison Berger u uit om zijn geurobjecten op basis van Citronella te ontdekken. Het heeft meerdere verzachtende eigenschappen en de krachtige en verfrissende citroengeur, met zijn zomerse connotatie, is een echt natuurlijk afweermiddel.

De voordelen

Meestal wordt citroengras op culinair en medisch gebied gebruikt om een ​​gerecht te verrijken of om te profiteren van de ontstekingsremmende en desinfecterende werking ervan. In de interieurparfumerie zijn de natuurlijke eigenschappen ervan zeer gewild, vooral omdat de verspreiding ervan helpt de lucht te zuiveren, ongewenste geuren in huis te neutraliseren maar ook ongedierte af te schrikken. Maison Berger Paris werkte aan de geur rond Citroengras door aromatische, bloemige en citrusakkoorden van verbena, eucalyptus, jasmijn en sinaasappel toe te voegen. Een frisse en pittige mix die verkrijgbaar is als kaars, parfumverspreider en geurnavulling voor Lampe Berger om het beste aan uw behoeften te voldoen.

Parfumobjecten op basis van Citroengras

De Citronella geurkaars

Deze Citronella sfeerkaars zorgt voor een ingetogen sfeer met een verkwikkende geur. Om op uw tuintafel of op uw dressoir te plaatsen, past deze kaars dankzij het sobere ontwerp perfect in het decor. Deze geurkaars, gemaakt in Frankrijk, is bedoeld om zo ecologisch mogelijk te zijn met zijn biologische katoenen lont en natuurlijke was.

Het Citronella-parfumverspreider en de navulling ervan

Installeer het parfumverspreider op de locatie van uw keuze, voorgevuld met parfum en verrijkt met essentiële olie van Citroengras, dompel er eenvoudig een paar strengen in om te beginnen met verspreiden. Het strakke design is ook perfect voor de zomer. Zodra de fles op is, vult u deze eenvoudig opnieuw om de geurwerking langdurig te behouden.

De Citronella geurnavulling voor Lampe Berger:

Eigenaars van een Lampe Berger, het is tijd om je favoriete geur te veranderen! Met deze geur verrijkt met Citroengras versterkt u de initiële zuiverende en parfumerende kracht van de katalyselamp. Een verstuiving van 30 minuten is voldoende om gezonde lucht te hebben en optimaal te genieten van uw dag of avond.

Dus, ben jij overtuigd van alle voordelen van Citroengras? Omdat niets zo goed is als bewijs via afbeeldingen, probeer dit parfum zonder verder uitstel!