Geniet van uw reis met onze auto-etherische olie-diffuser
Geniet van uw reis met onze auto-etherische olie-diffuser

Geniet van uw reis met onze auto-etherische olie-diffuser

Lange uren onderweg doorbrengen is nog beter als het gepaard gaat met een delicate geur. Soms fruitig, soms stimulerend of kruidig, deze geuren zijn ideaal om gefocust te blijven, wakker te worden of met een goed humeur naar het werk te gaan. Jong en oud zullen deze momenten van ontspanning waarderen. Met de Aroma-collectie maakt u van uw reizen een echte geurpauze!


Geniet van essentiële oliën tijdens uw autoritten


Afhankelijk van de gekozen geuren zal elke diffuser zijn eigen voordelen hebben dankzij de aanwezigheid van essentiële oliën met aromachologische eigenschappen. Ze zijn zeer rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten en effectief bij alle kleine ergernissen van het dagelijks leven: misselijkheid als gevolg van reisziekte, slecht ochtendhumeur, concentratieproblemen, hardnekkige geuren... Ontdek alle geuren die voor u beschikbaar zijn met onze autoparfumverspreiders met essentiële oliën.

Concentreren

Tijdens een lange reis is het niet altijd gemakkelijk om gefocust te blijven. Als u tijdens het autorijden snel moe wordt, is de Aroma Focus autodiffusor uw beste reisgenoot. De geuren van pepermunt, steranijs en basilicum transformeren in een krachtige en verkwikkende cocktail. Deze aromatische bladeren hebben de bijzonderheid dat ze de concentratie zachtjes bevorderen. Bovendien doet deze compositie denken aan de zachtheid van de mediterrane lucht en zonnige dagen. Ideaal om 's ochtends vol enthousiasme naar je werk te gaan! Deze Aroma Focus-navulling is zowel verfrissend als stimulerend en heeft een hoge geurintensiteit (waardering 4 uit 5).

Strijd tegen reisziekte

Met de Aroma Travel etherische oliediffuser voor in de auto zijn bochtige wegen waar je ziek van wordt niets meer dan een slechte herinnering. De kruidige en zoete accenten combineren prachtig met de verfrissende geuren van gember en pepermunt. Dit alles zorgt voor een rustgevend effect voor iedereen die last heeft van wagenziekte, vooral als de reis zich voortsleept. Vanaf nu heeft u geen zorgen meer voordat u op vakantie gaat en kunt u volop genieten van het landschap dat aan uw ogen voorbij trekt! Het eigentijdse design en de eendblauwe kleur maken dit kleine accessoire nog origineler. Nuttig, efficiënt en chic, hier is een
diffuser die snel essentieel zal worden.

Vind energie

Een oppepper nodig voor een autorit? Kies voor de Aroma Energy diffuser . Deze geur verrijkt met essentiële oliën van ceder en eucalyptus brengt dynamiek en frisheid in uw hut. De pittige en kruidige geur van gember wordt tienvoudig versterkt naast de zoetheid van bergamot en patchouli. De houtachtige en bosachtige tonen zorgen voor een heerlijke frisse lucht. Een beetje energie kan geen kwaad, zeker niet in de ochtend of na een lange werkdag! In uw auto stappen wordt een waar genot voor al uw zintuigen. Omdat de intensiteit van het parfum slechts 3 van de 5 is, bestaat er geen risico op een overweldigende geur.

Vertrek in een goed humeur

Ons Aroma Happy autoparfum is perfect voor de dagen waarop je weinig energie hebt. Een ritje, en je zult weer lachen! Essentiële olie van kruidnagel heeft interessante aromachologische eigenschappen: het helpt vooral het moreel te versterken en troost te bieden. Aan deze ambernoten wordt een beetje exotisme en vrolijkheid toegevoegd met monoi,
lelietje-van-dalen en een licht vleugje kokosnoot. Al deze aroma's doen denken aan vakantiewegen en lange zomerdagen. Terwijl je haar wappert in de auto, sluit je even je ogen en laat je verrassen door alle emoties die op je afkomen.

Formaten aangepast aan uw behoeften


De beste etherische olieverspreider voor de auto is degene die bij u past. Het klassieke formaat met clip en navulling is perfect voor een eerste aankoop. Als u dat daarentegen niet doet
Als je niet je eerste diffuser bent, zijn de dozen met twee navullingen zeer geschikt. Alle geuren uit het Aroma-assortiment met essentiële oliën zijn verkrijgbaar in sets van 2 navullingen. Houd rekening met ongeveer 4 tot 6 weken gebruik per keramische navulling.

Auto diffuser Aroma Energy

19,20 €

Auto diffuser Aroma Happy

19,20 €

Auto diffuser Bolero

19,20 €

Wat de installatie betreft, is er niets eenvoudiger. Het enige wat u hoeft te doen is de diffuser op het ventilatierooster van uw auto te klikken. En als je de airconditioning aanzet, is de geur nog intenser, maar profiteer je wel van de geur en voordelen van onze essentiële oliën, zelfs als de airconditioning uitgeschakeld is. Van stadsauto's tot SUV's, bedrijfsvoertuigen en gezinsauto's, onze diffusers zijn geschikt voor alle modellen om u tijdens het rijden te allen tijde de beste reukervaring te garanderen.