De autoluchtverfrisser, voor een betere rijervaring
De autoluchtverfrisser, voor een betere rijervaring

De autoluchtverfrisser, voor een betere rijervaring

Een goed gevoel in uw auto is essentieel. U brengt veel tijd achter het stuur door, dus u kunt uw reizen net zo goed plezierig maken! Om uw dagelijkse ritten op te fleuren en te genieten van een ontspannende en vredige sfeer, waarom zou u het interieur van uw auto niet subtiel parfumeren met uw favoriete geuren?

Maison Berger Paris biedt u verschillende modellen luchtverfrissers voor auto's aan, om zaken met plezier te combineren: innovatief en gebruiksvriendelijk, ze profiteren allemaal van een net en verfijnd ontwerp. Ze zijn navulbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze aan subtiele en delicate geuren. Elegante luchtverfrissers die zich aanpassen aan alle wensen, voor een getransformeerde rijervaring!

Autoluchtverfrissers, autoaccessoires met veel voordelen…

Hoe kun je een auto hebben die altijd lekker ruikt, zowel tijdens korte dagelijkse ritten als tijdens lange ritten van meerdere uren? Gemakkelijk te gebruiken autoaccessoires, autoluchtverfrissers zorgen voor een aangename sfeer in de cabine en elimineren slechte geuren.

Creëer een aangename en ontspannen sfeer, voor ontspannen reizen


Tegenwoordig is de auto nog steeds een van de favoriete vervoersmiddelen. Een onmisbaar accessoire voor al uw reizen, een autoluchtverfrisser zorgt ervoor dat u kunt genieten van betere tijden onderweg1 en aangename reizen, voor een gevoel van welzijn elke dag... Zorgt u graag voor uw huis door het subtiel te parfumeren? ? Dus waarom zou u niet hetzelfde doen voor het interieur van uw auto?


Of u nu naar uw werk of een belangrijke afspraak gaat, op vakantie gaat of de kinderen bij school afzet: het is belangrijk om van uw autoritten plezierige, ontspannen momenten te maken. Met ons drukke leven en ons hectische tempo vinden we het soms moeilijk om de tijd te nemen om tot rust te komen. Autorijden en reizen met de auto zijn de perfecte gelegenheid om van het huidige moment te genieten en uw zintuigen te trakteren op een rustgevende reukreis. En naast het verbeteren van uw rijervaring, bevordert een rustige sfeer uw welzijn en dat van uw passagiers.

Ga de strijd aan tegen onaangename geurtjes in de auto

In de auto wordt je niet zelden geconfronteerd met onaangename geuren: uitlaatgassen, tabak en vervuiling, geuren van dieren of chemicaliën etc. Deze geuren komen doorgaans van buitenaf en ventileren het interieur van de auto. Vaak blijkt het nutteloos. Anti-geur auto-luchtverfrissers lijken daarom de ideale oplossing om nare geurtjes effectief te bestrijden.


Onze navulbare auto-luchtverfrissers gaan ongeveer 4 weken mee en garanderen een aangename, geurige sfeer. Dankzij een gepatenteerd molecuul kun je met sommige koude tabaksgeuren neutraliseren, terwijl andere perfect zijn voor het bestrijden van de soms ongewenste geurtjes van huisdieren. De lucht is gezonder en de nare geuren die in de stoffen of het leer zijn doorgedrongen verdwijnen: u krijgt snel weer rijplezier!

Geurverspreiders die zich aanpassen aan alle wensen

Onze luchtverfrissers zijn klein en discreet en passen perfect in het auto-interieur, waardoor het een designer en elegant tintje krijgt. Gevarieerde tinten en innovatieve graphics, moderne of meer klassieke ontwerpen, bloemige, fruitige, frisse of oosterse geuren... Ze zijn ontworpen om aan alle wensen te voldoen en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en geuren. Dus hoe kies je de beste autoparfumverspreider?


Een elegante en originele luchtverfrisser, met gevarieerde designs


Om zich perfect aan te passen aan alle auto-interieurs en ze een persoonlijk tintje te geven, biedt Maison Berger Paris verschillende stijlen autodiffusers, met elegante, moderne en nette ontwerpen.


De Car Wheel diffuser is perfect voor autoliefhebbers en toont originele lijnen, zoals aluminium velgen. Mini-spaakwiel, dit kleine accessoire in metallic kleur geeft een sportieve en designlook aan het interieur van het voertuig.

De Résonance diffuser profiteert van elegante en vrouwelijke rondingen, om een ​​vleugje poëzie aan de dagelijkse reizen te geven. Grafisch en elegant, het ronde patroon geïnspireerd op de diamant past perfect bij de 3gold-kleur.


Moderner, de Blissful diffuser heeft een vrouwelijke roze koperkleur en originele rondingen
herinner je de vorm van golven. Een perfect ontwerp om lucht uit te nodigen
kleurrijke zomer in uw auto!

Auto diffuser Car Wheel

14,70 €

Auto diffuser Graphic

14,70 €

Auto diffuser Aroma Happy

19,20 €

Anti-geurverspreiders en delicate parfums


Om aan alle behoeften te voldoen en de gewenste geursferen te creëren, worden onze autodeodorants aangeboden in een grote verscheidenheid aan geuren.


Maison Berger Paris biedt een ruime keuze aan geuren om het interieur van uw auto te parfumeren: bloemige, fruitige, pure, oriëntaalse of frisse geuren... Onder onze bestsellers vindt u bijvoorbeeld de autoluchtverfrissers Coco Monoï, Étoile d'Orient , Gourmet Vanille, Oceaanwind of Kostbare Jasmijn.

Met sommige van onze autoparfums kunt u de geuren van koude tabak neutraliseren, door een frisse bries te verspreiden: geurnoten van dennenhout, amber en cederhout geven het auto-interieur een houtachtig tintje. Met citrustonen en bloemengeuren kunt u met andere autogeurverspreiders de soms ongewenste geurtjes van huisdieren bestrijden.


Ons Aroma-assortiment is gewijd aan het welzijn en past zich ook aan alle wensen en behoeften aan. Met de Aroma Energy diffuser geniet je bijvoorbeeld van een verkwikkende sfeer in de auto, terwijl de Aroma Happy navulling een evenwichtige kruidnagelgeur verspreidt. Een ideaal assortiment om je 's ochtends in een goed humeur te brengen!

Auto diffuser Aroma Energy

19,20 €

Auto diffuser Aroma Happy

19,20 €

Unieke creaties, met gerenommeerde ontwerpers


Dankzij verschillende samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers biedt Maison Berger Paris u ook originele creaties voor hoogwaardige autoluchtverfrissers.

Unieke creaties, met gerenommeerde ontwerpers


Dankzij verschillende samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers biedt Maison Berger Paris u ook originele creaties voor hoogwaardige autoluchtverfrissers.

Het resultaat van een uitzonderlijke samenwerking tussen een gerenommeerde ontwerper en ons huis, de Lolita Lempicka Satin Gold autodiffuser nodigt uit tot betovering en magie in het hart van uw auto. Hij is fijn versierd met klimopbladeren en is ook verkrijgbaar in de kleur Gun Metal, voor een meer rockachtige uitstraling, maar toch elegant.

Praktische en eenvoudig te gebruiken luchtverfrissers voor in de auto


Onze autoparfumverspreiders zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken en combineren design en functionaliteit. Dus hoe gebruikt u uw autoluchtverfrisser op de juiste manier om uw auto langdurig te ontgeuren?

Een designaccessoire, eenvoudig te installeren

Hoe gebruikt u uw autoluchtverfrisser op de juiste manier? Om hem te activeren, opent u eenvoudigweg de diffuser via de daarvoor bestemde inkeping, schuift u het geurkeramiek erin en sluit u deze. De autodeodorant is zeer eenvoudig te installeren en wordt vervolgens eenvoudig aan de ventilatie- en airconditioningroosters van uw auto bevestigd: de multidirectionele metalen clip klikt heel eenvoudig op elk ventilatierooster.


Dit ophangsysteem is bijzonder praktisch: het is niet nodig om de diffuser in een USB-aansluiting of de sigarettenaansteker van de auto te steken. En je hoeft hem ook niet aan de achteruitkijkspiegel te hangen, een lelijke ophangmethode die het zicht vaak belemmert.

Onze parfumverspreider-clipsystemen zijn compatibel met alle voertuig- en gebruiksmodellen. Dankzij hun elegante en discrete ontwerp kunt u eenvoudig alle vervelende en aanhoudende geuren van tabak, vervuiling of dieren in uw auto elimineren.

Een subtiele verspreiding van parfum, min of meer intens


Onze luchtverfrissers maken gebruik van de technische expertise en knowhow van Maison Berger Paris en werken dankzij een geurende keramische kern, speciaal ontwikkeld voor deze verspreidingsmethode. Zacht en homogeen, de intensiteit van de verspreiding van geuren hangt af van de airconditioninginstelling. Ook als de airconditioning niet aanstaat, werkt de luchtverfrisser. En voor een meer geurige
intens, zet gewoon de airconditioning aan.


De intensiteit van de cabinegeur varieert ook afhankelijk van de gekozen geur. De intensiteit van het parfum staat aangegeven op de verpakking van klassieke diffusers (van 1 tot 5, van het minst intense parfum tot het meest intense). Met hun unieke gepatenteerde “On/Off”-systeem zorgen de technische diffusers ervoor dat de intensiteit van het vrijkomende parfum nauwkeurig kan worden aangepast. Om de verspreiding ervan te controleren, schuift u eenvoudigweg de verduisteringsafdekking naar rechts of links.

Navulbare luchtverfrissers


De diffusieduur van een keramiek bedraagt ​​ongeveer 4 tot 6 weken. Maar om het hele jaar door te genieten van een nauwkeurig geurend interieur, zijn al onze autoluchtverfrissers navulbaar. Wanneer de diffuser niet meer parfumeert, vervangt u eenvoudig de navulling.

Onze navullingen voor autoluchtverfrissers zijn eenvoudig aan te brengen en verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan geuren. Je kunt dezelfde geur kiezen, of je laten verrassen door een nieuw parfum. Met ons oplaadsysteem voor autodiffusers kunt u genieten van gevarieerde reukervaringen, aangepast aan alle seizoenen en alle wensen...


Onze autoluchtverfrissers worden verkocht in verpakkingen, met kant-en-klare dozen bestaande uit een diffuser en een navulling. Een origineel cadeau-idee voor een housewarming of voor Moederdag of Vaderdag! Maar je kunt ook kiezen voor een lege luchtverfrisserclip en deze compleet maken met een navulling met daarin jouw favoriete geuren. Onze navullingen voor autodiffusors worden per paar verkocht.