Maison Berger Paris binnenmist: een subtiele en delicate geur dringt uw huis binnen
Maison Berger Paris binnenmist: een subtiele en delicate geur dringt uw huis binnen

Maison Berger Paris binnenmist: een subtiele en delicate geur dringt uw huis binnen

De geurende nevels voor binnenshuis, ontworpen door Maison Berger Paris, hebben geprofiteerd van de kennis en ervaring van onze parfumeurs in Grasse. Met de samenstelling van deze geuren wachten u momenten van ontspanning, rust en verzoening.

Waarom een ​​huisparfum gebruiken? We zijn ons er niet per se van bewust, maar in ons leven brengen we ongetwijfeld de meeste tijd thuis door. Het is daarom essentieel om je thuis goed te voelen. Dankzij onze parfums begeleidt u een geruststellend en aangenaam gevoel bij thuiskomst. U kunt naar wens aan elk van uw kamers een unieke zintuiglijke toets toevoegen.

Je mag nooit uit het oog verliezen dat binnennevel een grote rol speelt in de identiteit van je huis. Het moet dus overeenkomen met uw wensen van het moment, maar ook met de verschillende elementen van uw decoratie: een geur wordt niet willekeurig gekozen, maar verdient integendeel alle
uw aandacht wanneer u beslist!

Maison Berger Paris heeft via zijn verschillende reukfamilies een groot aantal parfums ontwikkeld, waaronder u zeker het parfum zult vinden dat bij u past: warme en kruidige tonen wanneer de eerste koude rillingen van de winter voelbaar worden, frissere of fruitigere tonen wanneer het zomerseizoen nadert...

Afhankelijk van uw stemming of uw wensen van het moment, bent u vrij om uw keuze te maken en van uw interieur een gezellige en gastvrije plek te maken, waarin tijd doorbrengen een authentiek genot is.

Onze binnennevels voor thuis


We hebben niet allemaal dezelfde smaak in parfum. Maar voor ieder van ons kunnen onze verlangens veranderen afhankelijk van de verschillende tijden van het jaar of gewoonweg onze verlangens van het moment.

Op basis van deze observatie heeft Maison Berger Paris een hele reeks geuren gecreëerd die perfect bij elk van onze diffusers passen: de Lampe Berger, het parfumverspreider, de mist diffuser, de geurkaars en de Night & Day diffuser.

Onze bloemige parfumsMet deze binnennevels dringt een lentegevoel uw huis binnen, een verademing die zowel verfrissend als verkwikkend is. Dit zijn romantische, verfijnde geuren die
hebben zeer specifieke karakters: met de veelheid aan bloemige tonen die wij beheersen, is het mogelijk om de geneugten te variëren.

Onder deze onweerstaanbare geuren zijn:

- Hibiscus Love, een sprankelende en moderne geur, die een ware liefdesverklaring vormt. De tonen van roos, lelietje-van-dalen en hibiscus nodigen uit tot reizen, terwijl muskus en amber de geur het nodige karakter geven.

- Clarté Boisée brengt het gevoel van ochtendfrisheid, in een omgeving tussen land en zee. Lavendel, Sentalhout en Cederhout geven deze geur een resoluut moderne en avant-garde kant.

Onze fruitige geurenDeze kamernevels worden gekenmerkt door de aanwezigheid van (minstens) één vrucht in de topnoot. Dit zijn verkwikkende geuren, synoniem voor energie en vitaliteit. We associëren ze terecht met gulzigheid, en dat weerhoudt hen er integendeel niet van om op subtiele wijze de kaart van de sensualiteit te spelen.

Van alle geuren die in deze familie verkrijgbaar zijn, is Lait de Figue absoluut uniek in zijn soort. Drinkende vijg en iris komen samen als hartnoten, voor een geheel getint met warmte, verwennerij en zoetheid.

Onze pure parfumsDeze uitzonderlijke composities zijn perfect voor degenen die zich graag dicht bij de natuur voelen, in een sfeer die zowel vredig als geruststellend is. Met Caresse de Coton is het een gevoel van welzijn dat u merkbaar bereikt als u thuis bent: tussen lichtheid en elegantie omhult deze geur u met een welkome zachtheid, die terecht doet denken aan de geur van eigen linnengoed.

Met Bois d'Eau is het een moment op een groot wit zandstrand, verwarmd door de zon, waar u welkom bent. De watergeuren, geassocieerd met Driftwood, transformeren uw interieur in een plek die synoniem staat voor vakanties, waar stress en ergernissen worden verbannen!

Onze gastronomische parfumsMet deze indoor nevels is sensualiteit nooit ver weg. Als u wilt dat een warme en boeiende sfeer de signatuur van uw huis wordt, dan is het voor deze reukfamilie dat u
je moet jezelf regisseren.

Orange de Cannelle is een van de meest iconische parfums van Maison Berger Paris. De warmte van kruiden weerspiegelt de frisheid van citrusvruchten, voor een geheel gericht op passie en verlangen.

Zachtheid is het sleutelwoord van het parfum Vanille Gourmet. Rum en anijs zijn aanwezig in de topnoten en maken plaats voor vanillelikeur en vanilleboon. Ten slotte geven cacao, tonkabonen en muskus in de basisnoten een vleugje karakter aan dit absoluut unieke parfum.

Onze oosterse parfumsLiefhebbers van mysterie, sensualiteit en kracht, oosterse parfums zijn voor jou gemaakt! Deze huisgeuren hebben een sterk karakter, wat misschien niet bij iedereen past. Aan de andere kant, als je in hun ban raakt, kun je niet meer zonder!


Fleurs de Musc geeft een ereplaats aan vrouwelijkheid, in een omhulsel van warmte en elegantie. Je interieur wordt omgetoverd tot een beschermende cocon waarin je urenlang wilt wegkruipen. De mysterieuze kant van oosterse parfums vindt hier zijn essentie, voor een buitengewoon boeiende geur.

Onze frisse geuren


Als de zomer en het warme weer eraan komen, is er niets beter dan deze geurfamilie die een verfrissende frisse wind in huis brengt.

Lemon Tonic past perfect in deze lijn, met een ware explosie van tonen en geuren: sinaasappel, citroen, kaviaar en gember vormen een reeks explosieve citrusvruchten in de topnoten, voordat watermeloen, waterfruit en citroengras effectief de zomerse hitte begeleiden. Een elegante, levendige en verrassende geur voor vrolijke en zonnige momenten!

Navullingen om het plezier te verlengen en te variëren


Hoe parfumeer je je huis langdurig? De vraag is legitiem en Maison Berger Paris geeft het beste antwoord met zijn navullingen, beschikbaar voor al zijn diffusers (let op: de navullingen zijn niet uitwisselbaar tussen de verschillende rituelen).

Deze navullingen zijn zowel een praktische als een voordelige manier om de geurervaring te verlengen. Het duurt slechts een paar seconden om ze op hun plaats te zetten en te vertrekken voor meerdere dagen plezier!

Als je bijzonder overtuigd bent door een essentie, houdt niets je er natuurlijk van om ermee door te gaan. Maar als je besluit op zoek te gaan naar nieuwe geuren, zijn navullingen de ideale oplossing.