Bloemengeurverspreiders: een tuin nodigt uit in uw interieur
Bloemengeurverspreiders: een tuin nodigt uit in uw interieur

Bloemengeurverspreiders: een tuin nodigt uit in uw interieur

Onze bloemengeurverspreiders zijn ongeëvenaard om een ​​welkome lentefrisheid in huis te brengen. Onze geuren zijn met de grootste zorg ontwikkeld door onze meesterparfumeurs in Grasse. Ze hebben hun vaardigheden en ervaring gebruikt om u evenwichtige en absoluut unieke geuren aan te bieden, waardoor u zich goed voelt in uw huis of appartement.

Onze geurfamilie Fleuris omvat uiteraard dit soort geuren, net als de Aroma-collectie, verrijkt met essentiële oliën. Zo is het parfumverspreider Aroma Dream, dat tonen van lavendel, roos en lelietje-van-dalen bevat, een ijzig witte bloemenparfumverspreider met het mooiste effect. Tenslotte is het parfum Caresse de Coton, een van onze bestsellers, ongetwijfeld het bekijken waard.

Onze bloemengeurverspreiders

Naast parfumverspreiders met amber, lavendel of vijg zijn er natuurlijk ook enkele voor bloemengeuren.

- La Lampe Berger verspreidt niet alleen een aangename geur in huis, maar zuivert ook de lucht. Hiervoor heeft het een absoluut unieke en gepatenteerde brander, die slechte geuren vernietigt.

- De parfumverspreiders zijn gebaseerd op een koud diffusiesysteem door capillaire werking. Dankzij de interactie tussen de stokjes en het parfum waarin ze zijn ondergedompeld, is de geur homogeen en evenwichtig. Dit is een elegant gebaar en bijzonder gemakkelijk te gebruiken.

- De geurkaars creëert een warme en gastvrije sfeer in uw huis dankzij de magie van de vlam. Als je het probeert, geef je er gewoon aan toe....

- De mist diffuser is een echt technologisch juweeltje, waarmee u veel parameters naar wens kunt aanpassen. Zo zijn de intensiteit van de geur, de duur ervan of zelfs de sterkte van de lichtbron eenvoudig programmeerbaar. De verspreiding gebeurt op zijn beurt via een lichte en boeiend geurende mist.

- De autodiffusor blaast ten slotte een welkome frisse wind in het passagierscompartiment. Dankzij dit kunt u afscheid nemen van de stress en wagenziekte die gepaard gaan met verschillende roadtrips.

Bloemige parfums

Maar liefst twaalf parfums zijn vertegenwoordigd in deze olfactorische familie. Ieder heeft uiteraard zijn eigen kenmerken, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijke noemer: het zijn frisse, aangename geuren, die van je interieur een geruststellende cocon maken, waar optimisme essentieel is.

Als al deze geuren het verdienen om bekend te worden, laten we ons dan toch op enkele ervan concentreren...

Cerisier en fleurs

Dit parfum is verkrijgbaar in de vorm van navullingen voor kersenbloesemparfumverspreiders (in dit geval Lampe Berger).

Het symboliseert op prachtige wijze de zoetheid die eigen is aan bloemige geuren. Wanneer het zich verspreidt, is het een uitnodiging tot ontspanning en rust die uw huis binnenkomt.

Hiervoor vinden we in de topnoten zwarte bessen, zeewier en citroen, die geleidelijk plaats maken voor roos, groene thee en kersenbloesem. Ten slotte vormen sandelhout en droge amber in de basisnoten een duo dat een vleugje karakter en mysterie toevoegt...

Fleur d’oranger

Deze geur is als geen ander een authentiek eerbetoon aan deze witte bloem. We vinden er zowel al zijn wellust als zijn complexiteit. Oranjebloesem is een verfijnde geur, die een luchtige en elegante toets aan uw kamer geeft.

De geur opent met groene noten, gevolgd door Neroli als hartnoten. Jasmijn verschijnt op zijn beurt in de basisnoten. En de Oranjebloesem? Het is eenvoudigweg aanwezig in de drie noten, voor associaties vol verrassingen.

Oranjebloesem is verkrijgbaar voor de geurkaars en het geurboeket, maar ook in de vorm van navullingen voor de Lampe Berger.

Caresse de Coton

Het maakt deel uit van de reukfamilie van Pure Parfums, maar bevat vooral tonen van roos en oranjebloesem. Caress of Cotton is een van onze bestsellers. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat het alle zachtheid en delicatesse van katoen. Het kent geen gelijke als het gaat om het inbrengen van zachtheid, lichtheid en elegantie in uw huis.

Navullingen voor deze katoenbloemengeurverspreider zijn verkrijgbaar voor de Lampe Berger, het parfumverspreider, de autodiffusor en de mist diffuser.