Cadeau-idee voor een appartement: geef een geurobject cadeau!
Cadeau-idee voor een appartement: geef een geurobject cadeau!

Cadeau-idee voor een appartement: geef een geurobject cadeau!

Een van uw dierbaren is net verhuisd naar een nieuw appartement en u wilt hem of haar helpen een gastvrije en warme cocon te creëren? Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau-idee voor een decoratieliefhebber? Welk cadeau moet je geven voor een nieuw appartement? Maison Berger Paris is al meer dan 120 jaar een deskundige parfumeur en biedt u een collectie elegante en tijdloze parfumverspreiders. Ze geven niet alleen een echt decoratief tintje aan het interieur, maar creëren ook een unieke en onvergetelijke geursfeer in een appartement. Een geweldig cadeau-idee om uw dierbaren te verwennen!


Onze parfumverspreiders, een ideaal cadeau-idee voor een appartement

Een housewarming of een kerstfeest, een verjaardag of zelfs een eenvoudig diner met vrienden... Er zijn veel mogelijkheden om uw dierbaren te verwennen en hen een cadeau voor hun appartement aan te bieden. Maar het is soms lastig om een ​​cadeau te vinden dat geschikt is voor een kleine ruimte: je moet juist voorkomen dat krappe ruimtes overbevolkt raken, en er juist alles aan doen om een ​​prettig gevoel van volume en helderheid in het appartement te creëren.

Geplaatst op een meubelstuk, een werkblad of een tafel, zijn onze parfumverspreiders het perfecte cadeau voor appartementen, ongeacht hun grootte. Ze kunnen eenvoudig in elke kamer worden geïnstalleerd: een slaapkamer, de woonkamer, de keuken en zelfs de badkamer. Ze nemen weinig ruimte in beslag, blijven discreet en overweldigen de decoratie niet. En om aan alle smaken en behoeften te voldoen, zijn ze verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en geuren. Een ideaal cadeau-idee om binnenshuis een unieke en onvergetelijke sfeer te creëren, of u nu een eerste appartement betrekt of een nieuwe verhuizing!

Een nuttig en decoratief geschenk, dat zich aanpast aan alle wensen

Lampe Berger, stokboeketten, mist diffusers en geurkaarsen... Onze geurrituelen, aangeboden in een grote verscheidenheid aan modellen en designs, zijn echte decoratieve objecten die zich aanpassen aan alle interieurstijlen. En om een ​​geursfeer te creëren die perfect bij de kamer en het appartement past, zijn ze ook verkrijgbaar in vele geuren.

Een decoratieve toets voor het appartement

Onze parfumverspreiders benadrukken de knowhow van ons huis en de elegantie van het Franse design en vertonen discrete en tijdloze lijnen. Decoratieve objecten op zichzelf, deze delicate rituelen zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen, ontwerpen, kleuren en materialen. Een klassiek of moderner ontwerp, een glazen of porseleinen fles, een verfijnd parfumobject of versierd met bloemige of grafische patronen... Onze gebaren passen zich aan alle esthetische voorkeuren en alle decoratiestijlen aan en geven een elegante decoratieve toets aan elk appartement. Wij bieden ook exclusieve edities aan, ontworpen door bekende ontwerpers.

Deze discrete en elegante geschenken kunnen eenvoudig in elke kamer van het appartement worden geïnstalleerd. Zo kun je bijvoorbeeld een lampe Berger aanbieden om op de salontafel in de woonkamer te plaatsen, een stokdiffusor om onaangename keukengeuren te neutraliseren, of een mooie geurkaars om een ​​aangename sfeer in de slaapkamer te creëren... Strakke vormen en lichte kleuren kan zelfs de kamers van een klein appartement vergroten!

Onze geurgebaren behoren tot de beste cadeau-ideeën voor het interieur: ze bieden niet alleen een design- en elegant object, maar bieden u ook de mogelijkheid uw dierbaren te verwennen met een nuttig geschenk.

Een subtiel geurend interieur

Als onze parfumverspreiders de decoratie van het appartement verbeteren, zorgen ze er vooral voor dat u het interieur subtiel kunt parfumeren en een unieke en bijzondere sfeer kunt creëren. Het appartement is gastvrijer en warmer. Om ons aan te passen aan alle reukvoorkeuren en alle seizoenen, bieden we ongeveer vijftig geuren aan. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van doosjes of navullingen en zijn gegroepeerd in zes reukfamilies: gourmand, oriëntaals, bloemig, fris, fruitig en puur.

Een warme en heerlijke geur in de woonkamer of eetkamer, frisse of bloemige tonen in de slaapkamer, pure en verfrissende geuren in de badkamer... Delicaat en subtiel, onze parfums passen zich aan elke kamer van het appartement aan. Bepaalde rituelen kunnen ook in verband worden gebracht met anti-geuroplossingen. Deze gebaren zijn ideaal voor het neutraliseren van onaangename geuren die snel alle kamers van een klein appartement kunnen binnendringen (keukengeuren, vochtigheid of muf, tabak of dieren, enz.). Onze geurgebaren hebben eindelijk het voordeel dat ze oplaadbaar zijn. Een nuttig en esthetisch cadeau-idee voor het appartement, dat lang meegaat!

Welk geurgebaar moet je kiezen voor een appartement?

Om aan alle behoeften en gebruiksvoorkeuren te voldoen, bieden wij een complete collectie kamergeurverspreiders. Om het juiste geurgebaar te kiezen, moet u de tijd nemen om de smaak en behoeften te identificeren van de persoon aan wie u het wilt aanbieden.

Een complete collectie parfumverspreiders

Ontdek onze cadeau-ideeën voor een appartement en kies uw parfumverspreider uit onze producten: - Berger-katalyselampen: emblematische parfumobjecten van ons huis, deze gebaren werken dankzij een heet diffusiesysteem, door katalyse. Ze zijn eerder bedoeld voor het parfumeren van grote ruimtes, maar trekken slechte geuren aan en neutraliseren ze, voor gezuiverde en gezuiverde lucht. Ze laten u bovendien genieten van een geurige sfeer en een elegant decoratief object. Een navulling van 500 ml biedt 20 uur verspreiding en 80 uur geur; - parfumverspreiders: parfumverspreiders met stokjes verspreiden het parfum koud, door capillaire werking. Zeer eenvoudig te gebruiken, ze hoeven niet te worden ingeschakeld of aangesloten. Draai de boeketstrengen eenvoudig regelmatig om de geur weer te activeren. Ze verspreiden een subtiele, homogene en continue geur in middelgrote kamers, gedurende 4 tot 6 weken. - mist parfumverspreiders: echte technologische geconcentreerden, deze moderne diffusers met een zorgvuldige esthetiek geven een fijne geurige nevel af. Ze zijn aangesloten op het stopcontact en eenvoudig te configureren. Hiermee kunt u de geursfeer van elke kamer aanpassen en het appartement omtoveren in een warme en gastvrije cocon; geurkaarsen: een klassiek en tijdloos cadeau-idee; geurkaarsen verspreiden aangename geuren in de kamer appartement. Ze zorgen er ook voor dat u binnenshuis een unieke lichtsfeer kunt creëren; - Night & Day diffusers: de nieuwste innovatie in ons assortiment mist parfumverspreiders, waarmee u in slaap kunt vallen of wakker kunt worden met uw favoriete parfum. Ze zijn perfect voor de slaapkamer van een appartement, of het slaapgedeelte van een kleine studio!

Voor wie ?


Voor een geslaagd cadeau is het altijd belangrijk om rekening te houden met de smaak en behoeften van de persoon die je wilt verwennen. Is het cadeau bedoeld voor een man, een vrouw of een stel? Is het een appartement met een Scandinavische, rustieke of eigentijdse inrichting? Onder onze cadeau-ideeën voor haar vindt u bijvoorbeeld onze Lolita Lempicka-collectie. Bied een unieke en boeiende huisgeur aan, die onmiddellijk verwennerij, sensualiteit en vrouwelijkheid in huis brengt. Onze Starck-collectie is een van de beste cadeau-ideeën voor hem: Philippe Starck heeft een laboratorium van moderne en verfijnde voorwerpen en drie uitzonderlijke parfums bedacht. Met de Lampe Berger van Starck Peau De Pierre kun je bijvoorbeeld een mannelijke en verfijnde reukervaring bieden, met een element van veronderstelde vrouwelijkheid.

Onder onze vele cadeau-ideeën voor een appartement bieden wij kant-en-klare dozen aan, in een elegante en verfijnde verpakking. Onze geschenkdozen zijn klaar voor gebruik en bevatten het geurgebaar en een parfumnavulling. En om twee van onze rituelen in miniatuurformaat aan te bieden, ontdek dan onze mini-duoboxen: deze bevatten een parfumverspreiders en een geurkaars, in de geuren van jouw keuze.