Cadeau-ideeën voor in de auto: geef een parfumverspreider!
Cadeau-ideeën voor in de auto: geef een parfumverspreider!

Cadeau-ideeën voor in de auto: geef een parfumverspreider!

Bent u op zoek naar een cadeau-idee voor Kerstmis, een verjaardag of Vaderdag voor een autoliefhebber? Wilt u een dierbare verwennen die veel tijd achter het stuur doorbrengt? Een vriend heeft zojuist een nieuw voertuig gekocht en u wilt deze gelegenheid vieren door hem een ​​klein decoratief accessoire te geven? Maison Berger Paris is een deskundige parfumeur sinds 1898 en biedt verschillende modellen autoparfumverspreiders aan. Elegant en discreet, ze parfumeren de cabine subtiel en verspreiden aangename en subtiele geuren. Een origineel cadeau-idee voor de auto, waarmee u elke dag van aangename reizen kunt genieten.


Een origineel cadeau-idee voor de auto

Onze autodiffusors zijn parfumaccessoires met een elegant ontwerp en zorgen ervoor dat u een unieke reuksfeer in het voertuig kunt creëren. Door gebruik te maken van de knowhow en technische expertise van Maison Berger Paris, zorgt hun geurende keramische kern voor een homogene en subtiele verspreiding van geuren. Een ideaal cadeau-idee om in alle rust te genieten van aangename autoritten.

Wij bieden een complete collectie hoogwaardige autoparfums, die in vele geuren verkrijgbaar zijn. Klassieke parfums van Maison Berger Paris, anti-geuroplossingen of het Aroma-assortiment gewijd aan welzijn... Sommige autoparfums helpen tabaks- of dierengeuren uit het voertuig te verdrijven, terwijl andere worden gebruikt om een ​​warme, energieke of ontspannende sfeer te creëren op elke reis. Voor kalme en vitale reizen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de zachte, warme en sensuele tonen van een muskus autodiffuser. De My Car Without Tobacco Odors-navulling geeft houtachtige accenten van dennen-, amber- en cederhout vrij. Het maskeert onaangename tabaksgeuren en zorgt ervoor dat u kunt genieten van een frisse en gastvrije auto.

Onze autoluchtverfrissers zijn discrete objecten met nette en strakke lijnen en kleden het interieur van het voertuig aan met elegantie en moderniteit. Chroom, matnikkel of gunmetal... Echte decoratieve accessoires, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en details. Ze passen zich daarom gemakkelijk aan alle automodellen en alle esthetische voorkeuren aan. Een ideale kleine aanraking om uw dierbaren te verwennen!

Praktische, eenvoudig te gebruiken luchtverfrissers voor in de auto

Om ervoor te zorgen dat uw dierbaren kunnen genieten van een aangename, geurige sfeer in hun voertuig, hoeven ze alleen maar de instructies voor het gebruik van onze autodiffusors te volgen. Zeer praktisch: de luchtverfrisser kan aan een van de lucht- of ventilatieroosters van het voertuig worden bevestigd: dankzij de multidirectionele metalen clip kan hij gemakkelijk en snel worden vastgeklikt. Plaats dan eenvoudig de keramische vulling erin. De geur komt vervolgens vrij zodra de airconditioning aanstaat, gedurende enkele weken.

Het ideale cadeau-idee voor de auto van een man of vrouw, onze parfumverspreider is het lichtste en meest delicate gebaar in onze collectie. En om aan alle behoeften te voldoen en zich aan elke smaak aan te passen, kan dit geuraccessoire worden gekozen in min of meer intense geuren.

Als u een van onze klassieke modellen luchtverfrissers voor auto's wilt aanbieden, hoeft u alleen maar naar de verpakking te kijken om de intensiteit ervan te controleren (tussen 1 en 5, van de minst intense geur tot de meest intense). Met onze technische diffusers kunt u de intensiteit van de vrijkomende geuren eenvoudig aanpassen: dankzij hun slimme “Aan/Uit”-systeem kunt u de intensiteit van de verspreiding met één enkel gebaar aanpassen, dankzij een schuifluik (dat min of meer opengaat).

Oplaadbare diffusers


Praktisch en esthetisch, onze autoparfumverspreiders zijn ook oplaadbaar. Met dit originele idee, perfect voor autoliefhebbers, kunt u ze een nuttig en stijlvol cadeau geven. Al onze autoparfumaccessoires openen gemakkelijk en zijn snel bij te vullen.

Auto diffuser Blissful

14,70 €

Auto diffuser Car Wheel

14,70 €

Auto diffuser Graphic

14,70 €

Auto diffuser Honey Comb

14,70 €

Auto diffuser Matali Crasset

14,70 €

Auto diffuser ON/OFF Flash

19,20 €

Auto diffuser ON/OFF Flower

19,20 €

Auto diffuser ON/OFF Smart

19,20 €

Auto diffuser Resonance

14,70 €

De verspreidingsduur van een geurkeramiek bedraagt ​​ongeveer 4 tot 6 weken. 3Wanneer de diffuser geen geur meer verspreidt, is het belangrijk om het keramiek snel te vervangen door een nieuwe vulling. Het is dan mogelijk om voor dezelfde geuren te kiezen, of om een ​​nieuwe geur te kiezen uit onze volledige collectie autodiffusernavullingen, om te genieten van geuren die beter passen bij het seizoen of de wensen van het moment... Dankzij deze gemakkelijke en handige navulling systeem Onze geurverspreiders zijn snel op te zetten en kunnen jarenlang worden gebruikt. Onze navullingen voor autoluchtverfrissers worden per paar verkocht: met deze ideale verpakking kunt u uw diffuser snel bijvullen, zodat u onder alle omstandigheden kunt blijven genieten van geurreizen.

Elegante geschenkdozen, met een uitgebreide verpakking

Voor een elegant en zeker gewaardeerd cadeau-idee biedt Maison Berger Paris u autodiffusers in geschenkverpakkingen aan. Ze zijn klaar voor gebruik en bestaan ​​uit de parfumverspreiderclip en een geurnavulling. Ze worden gepresenteerd in een zorgvuldige en uitgebreide verpakking, klaar om cadeau te geven!


U kunt er ook voor kiezen om de parfumverspreiderclip van uw keuze aan te bieden, en uw cadeau compleet te maken met de favoriete geuren van de persoon die u wilt verwennen!


Ontdek onze autoparfumverspreiders. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en oplaadbaar en zorgen voor een geurige en aangename sfeer in uw voertuig.