Cadeau-ideeën voor een housewarming: bied een geurig gebaar aan!
Cadeau-ideeën voor een housewarming: bied een geurig gebaar aan!

Cadeau-ideeën voor een housewarming: bied een geurig gebaar aan!

Een traditioneel festival, housewarming, stelt u in staat de verhuizing van uw dierbaren naar een nieuw appartement of huis te vieren. En dit is de perfecte gelegenheid om hen te helpen zich comfortabel in hun nieuwe cocon te nestelen. Ben je op zoek naar een origineel cadeau-idee voor een housewarming? Maison Berger Paris is al meer dan 125 jaar een deskundige parfumeur en biedt u een collectie elegante en tijdloze parfumgebaren, verkrijgbaar in zorgvuldige ontwerpen en delicate en subtiele geuren. Bijzondere cadeau-ideeën, perfect voor een housewarming!

Onze parfumverspreiders, decoratieve en nuttige voorwerpen, perfect voor thuis

Een housewarmingfeest is traditioneel een gelegenheid om cadeaus voor in huis te geven. Onze parfumverspreiders, aangeboden in een grote verscheidenheid aan designs, zijn echte decoratieve objecten. En deze housewarmingcadeaus zijn er ook in vele geuren, om binnenshuis een unieke geursfeer te creëren.

Een verzameling geurgebaren, voor alle smaken en verlangens

Lampes Berger, parfumverspreiders, mist diffusers, Night&Day diffuser of geurkaarsen... Verschillende van onze geurgebaren zijn perfecte cadeau-ideeën voor een verhuizing en een housewarming:

De lampe Berger : een emblematisch parfumobject van ons huis, hij verspreidt delicate en subtiele geuren, terwijl hij slechte geuren opvangt en vernietigt. Elegant en tijdloos, dit housewarming-cadeau-idee is verkrijgbaar in vele stijlen en designs;

Een geurig boeket: zeer eenvoudig te gebruiken, onze geurverspreider met stokjes geeft geuren koud af, door capillaire werking. Onze parfumverspreiders zijn te combineren met vele unieke en originele geuren en zorgen voor een homogene en continue verspreiding van parfum, en de juiste dosering van geuren;

Een mist diffuser : deze moderne diffuser, aangesloten op het lichtnet, verspreidt een aangename geurige mist. De geuren kunnen continu of met tussenpozen worden verspreid, voor een perfect aangepaste reuksfeer. Het perfecte cadeau-idee voor een housewarmingfeest. Onze mist diffusers hebben ook een lampfunctie, waardoor ze een aangename lichtsfeer in de kamer kunnen creëren;

Een Night&Day-diffusor : uit ons assortiment mist diffusers verspreidt deze geurwekker licht en subtiele geuren. Het creëert een rustgevende en ontspannende sfeer in de slaapkamer, zodat u in slaap kunt vallen of wakker kunt worden;

Een geurkaars : klassiek en tijdloos, de geurkaars is een van de favoriete cadeau-ideeën voor een housewarming. Onze kaarsen zijn verkrijgbaar in twee formaten en in een groot aantal uitzonderlijke geuren. Ze zorgen voor een intense en continue geur in huis, voor een warme sfeer.

Elegante geparfumeerde objecten, om de interieurdecoratie te verfraaien

Onze huisgeurverspreiders benadrukken de knowhow van ons huis en de elegantie van het Franse design en zijn decoratieve objecten op zichzelf.

Fijne objecten met tijdloze lijnen, bijvoorbeeld lampes Berger, zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen, kleuren en materialen. Klassieke of moderne modellen, glazen of porseleinen flessen, ronde, vierkante of ovale lampen, exclusieve edities ontworpen door bekende ontwerpers... Ze passen zich aan alle stijlen aan en geven een elegante decoratieve toets aan elk interieur.

Lampe Berger Boule Ambrée

45 €

Lampe Berger Jungle Noire

108 €

Ook onze parfumverspreiders vertonen uitgebreide dessins en verfijnde lijnen. Rond, vierkant of piramidevormig, in transparant, ondoorzichtig of gekleurd glas… Maison Berger Paris biedt vele modellen rietverspreiders aan. Onze elektrische diffusers zijn ook echte decoratieve objecten: deze lichtdiffusers met een verzorgde esthetiek profiteren van een elegant en discreet design.

Scandinavisch of industrieel, modern, eigentijds of rustiek… Onze geurgebaren, gekozen in de juiste vormen, materialen en kleuren, passen gemakkelijk bij alle interieurstijlen en verfraaien alle kamers. Het is een van de beste cadeau-ideeën om in te trekken en biedt u de mogelijkheid een elegant object aan te bieden... maar ook nuttig!

Unieke en ongeëvenaarde geuren, voor een delicaat geurend interieur


Onze kamerverspreiders brengen niet alleen een vleugje elegante en tijdloze decoratie in het nieuwe huis, maar zorgen ook voor een aangename geur in huis, voor een comfortabel en gastvrij huis.

Onze geurgebaren worden gecombineerd met een grote collectie unieke en onvergetelijke geuren, ontwikkeld door onze deskundige parfumeurs. Bloemig, fris, gastronomisch, oriëntaals, fruitig of puur... Onze geuren zijn onderverdeeld in zes reukfamilies, waardoor u de geursfeer van elke kamer kunt aanpassen aan het seizoen, aan uw behoeften en wensen. Warme en oosterse geuren om een ​​warme en comfortabele sfeer in de woonkamer te creëren, bloemige tonen voor een ontspannende en vrolijke slaapkamer bij de komst van de lente, een fris of puur parfum om vitaliteit en energie in de badkamer te brengen...

Bloemenparfums

Bloemenparfums

Verse parfums

Verse parfums

Gastronomische parfums

Gastronomische parfums

Oosterse parfums

Oosterse parfums

Fruitige geuren

Fruitige geuren

Zuivere parfums

Zuivere parfums

Met ons Aroma-assortiment kunt u genieten van een gevoel van welzijn.1 U kunt kiezen voor het Aroma D-Stress-parfum om rust en kalmte te vinden, of voor Aroma Happy om uw goede humeur een boost te geven!

Onze parfumverspreiders bieden u ook anti-geuroplossingen: ze worden altijd aangeboden in sobere en elegante flessen en stellen u in staat onaangename geuren van koken of muf, vochtigheid, tabak of dieren te neutraliseren... Een perfect cadeau-idee om de sfeer, de dag, op te frissen na de housewarming of verhuizing!

Hoe kies je het lekkerste geurcadeau voor een housewarming?

Voor een succesvol housewarming-cadeau is het belangrijk om de smaak te kennen van de persoon aan wie u het wilt geven, evenals de decoratieve stijl die zij in hun nieuwe huis willen creëren. Onder de vele cadeau-ideeën biedt Maison Berger Paris u zijn emblematische gebaren aan in kant-en-klare geschenkdozen, perfect voor een housewarming!

Ken uw ontvanger goed...

Om uw dierbaren een plezier te doen op hun housewarming-dag en een cadeau te kiezen dat hen zeker zal bevallen, neemt u de tijd om na te denken over hun persoonlijkheid, hun reuksmaak en hun esthetische voorkeuren.

Onder de originele cadeau-ideeën voor de housewarming van een jong stel dat gaat intrekken, vinden we bijvoorbeeld ons parfumverspreider Poussière d'Ambre. Deze kubusvormige diffuser, geïnstalleerd in hun woon- of slaapkamer, onthult delicate tonen van sandelhout en patchouli, voor een geruststellende, warme en sensuele sfeer...

Met zijn eigentijdse en grafische lijnen is de elektrische diffuser Amphora Black Satin perfect voor het decoreren en parfumeren van het nieuwe huis van een jongen of jonge man. Onze Lolita Lempicka-collectie is verkrijgbaar in verschillende geurige gebaren en is eindelijk een ideaal cadeau-idee voor de inhuis- en housewarmingparty van een vrouw! Als symbool van Franse uitmuntendheid zal het onmiddellijk een vleugje vrouwelijkheid en sensualiteit in zijn nieuwe huis brengen.

Geschenkdozen, originele ideeën voor een housewarming!

Een origineel en elegant idee voor een housewarming-cadeau: onze geschenkdozen zijn verkrijgbaar in vele geurgebaren. Lampe Berger, geurboeket, elektrische diffuser en Night&Day diffuser… Klaar voor gebruik, ze bevatten de geurgebaren, maar ook een parfumnavulling, naar keuze volgens jouw voorkeuren. Met een miniboeket en een kaars kun je in onze mini-duobox twee van onze rituelen ontdekken, in miniatuurformaat.

Met onze geschenkdozen, aangeboden in een elegante en uitgebreide verpakking, kunt u uw dierbaren een uitzonderlijke reukervaring bieden, en een decoratief object met een uitgebreid ontwerp. Een perfect cadeau-idee voor een housewarming!