Parfumverspreiders van Maison Berger: Om je thuis goed te voelen
Parfumverspreiders van Maison Berger: Om je thuis goed te voelen

Parfumverspreiders van Maison Berger: Om je thuis goed te voelen

Geur is een kostbaar zintuig dat ons naar duizend-en-één landen kan brengen zonder dat we ons huis hoeven te verlaten. Bij Maison Berger Paris werken we eraan om deze ervaring uniek te maken. Een geur is voldoende om je meteen terug te brengen naar je kindertijd of om jezelf onder te dompelen in vergeten herinneringen. Houtachtig, kruidig, zoet of bloemig... Er zullen altijd geuren zijn die je elke dag vergezellen. Van kaarsen tot lampe Berger tot capillariteitsboeketten, onze parfumverspreiders passen zich aan al uw wensen aan.

Parfumeer je interieur

Om een ​​rustgevende sfeer te creëren en u zich thuis goed te laten voelen, gaat er niets boven parfum. Elke kamer in huis verdient een bijzondere sfeer: ontspannende geuren in de slaapkamer, warme tonen in de woonkamer, een stimulerende geur op kantoor... Vind de interieurverspreider die bij jou past en die net dat beetje extra geeft aanraking met uw decoratie.

Geurkaarsen

Onze kaarsen zijn gemaakt van zowel ecologische als duurzame productie en zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Wil je een kruidige geur om van te genieten bij het vuur? Een bloemige geur om de komst van de lente te begeleiden? Een beetje frisheid na een warme zomerdag? Het is aan jou om te kiezen op basis van je humeur van het moment. Als u niet kunt beslissen, kunt u altijd voor de kleine formaten kiezen. Met een brandduur van 15 uur zijn ze perfect om jouw favoriete geuren te ontdekken. Welk formaat je ook kiest, alle kaarsen garanderen een intense en continue geur. En bent u in de ban van een bepaald parfum, kies dan voor een grote kaars die u ruim 80 uur lang zal begeleiden. Dankzij een eenvoudig en verfijnd ontwerp vinden de geurverspreiders van kaarsen gemakkelijk hun plaats in uw interieur.

De lampe Berger

Onze geurverspreider in de vorm van een lamp zuivert de lucht en verspreidt geuren die soms kruidig, soms exotisch zijn. Het katalytische diffusiesysteem vernietigt ongewenste en hardnekkige geuren zoals tabak. Het duurt slechts 20 minuten om een ​​kamer van 12 m2 te zuiveren. Met maar liefst 200 verlichtingen begeleidt de lampe Berger u het hele jaar door. Verwijder vervolgens eenvoudig de brander en vervang deze door een nieuwe. Bij Maison Berger Paris hebben we oog voor detail en willen we u unieke producten aanbieden die prachtig in uw interieur passen. Gebogen silhouet, trotse portfles, glazen of porseleinen fles, exclusieve edities ondertekend door beroemde ontwerpers... Eenvoud gecombineerd met elegantie tot grote vreugde van decoratieliefhebbers.

De mist diffusor

Een mist geurverspreider is ideaal om uw leven te vereenvoudigen. Omdat hij op netstroom werkt en plug-and-play kan worden opgeladen, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Geen risico op fouten in de dosering. Het enige wat u hoeft te doen is het parfum kiezen en genieten van dit moment van zoetheid, weg van de tijd en de zorgen van het dagelijks leven. Door een fijne geurige nevel vrij te geven, maakt deze esthetisch aangename lichtverspreider van uw huis een echte rustgevende cocon. Een klein extraatje: het houten ontwerp in Scandinavische stijl dat zich perfect aanpast aan uw decoratie...

De koude parfumverspreider

Geurverspreiders met stokjes zijn zeer geschikt voor homogene en constante verspreiding. Dit capillaire systeem verspreidt geuren gedurende meerdere weken, met variabele intensiteit. De wilgenstreng staat bekend om zijn neutraliteit en zachtheid, terwijl de technische polymeerstreng perfect is voor een intensere geur. Niets wordt aan het toeval overgelaten, zelfs de esthetiek niet. De parfumverspreiders van Amphora maken deze diffusers zelfs nog aangenamer in het dagelijks gebruik. Dankzij een ruime keuze aan design (van model Amphora tot model Lolita Lempicka) en geuren, de een nog boeiender dan de ander, vind je wat je zoekt.

Geniet van de voordelen van essentiële oliën

Onze Aroma-collectie biedt u talrijke parfumverspreiders verrijkt met essentiële oliën. Al hun aromachologische deugden garanderen u een echt moment van welzijn. Ontdek, afhankelijk van je huidige behoeften, de geur die je nodig hebt uit ons ruime assortiment: Happy, Focus, Energy, Relax, Respire, Wake-Up... Laat je verleiden door de zuiverende voordelen van pepermunt of de verzachtende eigenschappen van lavendel.

Reis met je favoriete geuren

Onze geurcreaties vergezellen je overal, ook tijdens je dagelijkse reizen. Autoparfumverspreiders worden afzonderlijk verkocht of in verpakkingen met een navulling. Met een modern ontwerp variërend van mat nikkel tot chroomkleur en een multidirectionele metalen clip, passen ze zich aan alle automodellen aan. Gedurende 4 weken kunt u genieten van gevarieerde geuren die u kunt aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren: rozemarijn voor concentratie, pepermunt voor bewegingsziekte of zelfs lelietje-van-dalen voor een goed humeur Welke parfumverspreider je ook kiest, bereid je voor op een onvergetelijke reukreis!