De technische auto diffusers, een innovatie van een nieuwe generatie
De technische auto diffusers, een innovatie van een nieuwe generatie

De technische auto diffusers, een innovatie van een nieuwe generatie

In 2022 innoveert Maison Berger Paris binnen zijn assortiment autodiffusers en nodigt u uit om zijn nieuwe producten te ontdekken met een uniek gepatenteerd systeem.

Gepatenteerde “On/Off” systeem: het geurcomfort staat voorop!

De auto blijft ons favoriete vervoermiddel voor onze dagelijkse ritten, naar ons werk of voor andere doeleinden. We brengen hier zoveel tijd in door, dat het bijna ons tweede huis is. Het is dan ook belangrijk het interieur hiervan te verzorgen zoals we dat thuis doen,

met name door het aangenaam te doen ruiken! Met een parfum profiteert u niet alleen van een aangename sfeer, maar zal ook uw rij-ervaring en die van uw passagiers verbeteren.

De technische auto diffusers werden dan ook ontwikkeld om aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen met hun gepatenteerde “On/Off” systeem. U kunt het verspreiden heel eenvoudig moduleren door de ring in het midden naar links of naar rechts te schuiven.

Door deze volledig of gedeeltelijke te openen of te sluiten regelt u gemakkelijk de geurintensiteit tijdens uw autorit.

Een concentraat van vakmanschap

Voor Maison Berger Paris zijn een mooie vormgeving en originaliteit heel belangrijk en daarom hebben zijn technische auto diffusers een prachtig design. Stijlvol en elegant, maar ook uniseks en van hoogwaardige kwaliteit. Het sterke omhulsel van glanzend metaal geeft uw dashboard allure.

Met hun in alle richtingen te draaien klem kunnen deze diffusers gemakkelijk op ieder luchtrooster worden vastgeklikt. Techniciteit in dienst van een praktisch gebruik.

Na het installeren hoeft u hier alleen nog meer een geurkeramiek in te plaatsen om het parfum op homogene wijze continu te verspreiden. Schakel de airconditioning in voor een actieve verspreiding van het parfum in het interieur of kies voor een passieve, natuurlijke verspreiding, aan u de keuze.

Om verwarring te voorkomen, hebben we besloten de navullingen hetzelfde formaat te geven als de reeds bestaande navullingen, voor een universele compatibiliteit van de parfums tussen onze verschillende auto diffusers. U bepaalt zelf welk parfumtype het beste bij de stijl van uw accessoire past!

De parfums voor de auto

De parfums voor de navullingen auto diffuser werden in Frankrijk door onze meester-parfumeurs ontwikkeld. Hun doel is luchtigheid, zinnelijkheid en subtiliteit en vormen zo een aangename reisgenoot. Welke moet u kiezen? Alles hangt af van de geur die u graag in uw auto wilt.

Geeft u de voorkeur aan een geur verrijkt met essentiële oliën die het welzijn bevorderen en u beschermen tegen wagenziekte? Of een die in staat is de nare geurtjes in uw interieur te elimineren? Hoe het ook zij, u kunt ook kiezen voor eenvoud.

De keuze van het parfum is aan u, vooral omdat iedereen zijn eigen voorkeuren op parfumgebied heeft. Het belangrijkste is degene te vinden die helemaal bij u past: bloemig, fris, oosters, gourmand, zuiver of fruitig.

Om de verspreide geurintensiteit volledig te beheersen, selecteert u een min of meer krachtig parfum (met een sterke tot matige intensiteit) alvorens uw airconditioning in te schakelen. Maar om te beginnen moet u deze auto diffuser met gepatenteerde voorziening aanschaffen!