Decoratieve geurverspreiders: duidelijke elegantie in uw interieur
Decoratieve geurverspreiders: duidelijke elegantie in uw interieur

Decoratieve geurverspreiders: duidelijke elegantie in uw interieur

Decoratieve parfumverspreiders ontworpen door Maison Berger Paris hebben een uitzonderlijke reputatie verworven op het gebied van geurverspreiding. Al onze rituelen hebben hun eigen kenmerken maar delen een gemeenschappelijke kern: ze zijn ongeëvenaard als het gaat om het aangenaam en subtiel parfumeren van de verschillende kamers van het huis.

Maar als deze prestatie reëel is en ons bijzonder trots maakt, beschouwen wij dit niet als voldoende. Voor ons moet een geparfumeerd object niet alleen efficiënt zijn: het moet ook een elegant object zijn, dat gemakkelijk in elk interieur past en er een persoonlijk tintje aan toevoegt.

Zoals je zult zien, zijn onze rituelen het voorwerp geweest van al onze aandacht op het gebied van esthetiek. Of het nu gaat om de lampe Berger, het parfumverspreider, de mist diffuser, de geurkaars of de Night & Day-diffusor, elk is een authentiek kunstwerk dat de meest veeleisende onder jullie tevreden kan stellen.

We zijn ons er echter van bewust dat als het om decoratie gaat, de meningen noodzakelijkerwijs van persoon tot persoon verschillen. Daarom, en dit betreft absoluut al onze decoratieve parfumverspreiders, hebben we verschillende ontwerpen gemaakt om u zeker tevreden te stellen. Of u nu fan bent van een zekere discrete elegantie, of juist meer geïnteresseerd bent in de meest gedurfde en kleurrijke patronen, tussen al onze modellen vindt u zeker wat u zoekt.

De lampe Berger

Het is niet nodig om hier terug te keren naar de reukkracht van ons iconische stuk, dat onze geschiedenis sinds 1898 begeleidt. Met de lampe Berger is het veld van mogelijkheden op het gebied van decoratie bijna oneindig.
Je kunt je wenden tot de zachtheid van een ronde vorm,
geassocieerd met de subtiliteit van matglas. De ring die onze lampen siert, kan worden versierd met duizend versieringen: zilver, goud, zwart, mat of glanzend...

De soberheid van de witte lampe Berger Glaçon gaat hand in hand met de gecontroleerde extravagantie van de Lolita Lempicka Parme lampe . Aarzel niet om al onze modellen te bekijken: afhankelijk van de verschillende vormen en kleuren kunt u het ritueel kiezen dat perfect past bij de verschillende kamers van het huis of appartement.

Het parfumverspreider

De decoratieve geurstokje geurverspreider is de garantie voor meerdere weken een aangename geur in huis. Zonder enige tussenkomst van uw kant wachten u lange momenten van reukgeluk.

Dit geparfumeerde object, dat zich al onderscheidt door de natuurlijke zachtheid van de in het parfum ondergedompelde strengen, biedt talloze mogelijkheden op het gebied van design. De ronde vorm valt op door zijn zachtheid, de kubusvorm door zijn tijdloosheid, de gefacetteerde vorm door zijn resoluut moderne en avant-gardistische uitstraling.

Qua kleuren is er rekening mee gehouden dat alles in harmonie is met die van uw interieur. Geef je over aan de discretie van het parfumverspreider Angélique Noire , aan de mysterieuze kant van het parfumverspreider Facette Noir, aan de sensualiteit van het parfumverspreider Dare Caresse de Coton of zelfs aan de duizelingwekkende blauwe durf van het parfumverspreider Dare Zeste de Verbena.

De mogelijkheden zijn zo talrijk dat het een illusie is ze hier uitputtend op te sommen. Kies uit al onze parfumverspreiders het model dat bij u past!

Parfumverspreider Aroma Love

28 €

Parfumverspreider Blé d'Or

21 €

Parfumverspreider Lilly Rose

36 €

De geurkaars

Alleen al door de aanwezigheid van zijn vlam staat deze decoratieve parfumverspreider synoniem voor sereniteit en verzoening. De kaars, discreet en elegant, slaagt erin vergeten te worden en draagt ​​effectief bij aan de gezellige en gastvrije sfeer van een kamer.

Sommige van onze modellen verrijkt met essentiële oliën passen precies in deze logica: net als de Aroma D-Stress-kaars is alles ontworpen om u de zorgen van het dagelijks leven te laten vergeten:
de alliantie tussen het esdoorndeksel en de witte kleur van het glas is de definitie van kalmte en rust.

De kaars Riviera Citron Tonique speelt op zijn beurt de energiekaart dankzij een absoluut unieke kleur, een elegant grapefruitroze. Een tint die zowel zacht als vrolijk is voor een echt zomergevoel in huis! Aan de andere kant is er ongetwijfeld moderniteit mogelijk die de Amphora Lait de Figue kaars kenmerkt: een zwarte tint en een metalen ring die het gelakte glas omringt, maken het tot een uniek geurobject. Deze avant-gardistische kant doet echter geen concessies aan een bepaald idee van elegantie, onderstreept door het logo van Maison Berger Paris dat prachtig op een plaquette is gegraveerd.

De mist decoratieve parfumverspreider

Als dit ritueel zich onderscheidt door zijn hoogwaardige technologie, gaat dit hand in hand met een duidelijke elegantie. Deze elektrische decoratieve geurverspreider kan, door zijn aanwezigheid, warmte en comfort in een ruimte brengen. Met hem is tijd thuis doorbrengen een waar genoegen!

Qua design zelf hebben veel modellen een soortgelijk uiterlijk: het witte matglas is versierd met subtiele bloemmotieven, terwijl het houten blad een welkome natuurlijke toets geeft. Het geheel staat synoniem voor zachtheid en zenitude: een indruk die wordt versterkt door de helderheid van het ritueel, die op een ingetogen en aangename manier door de diffuser gaat.

Onder de vele kenmerken van de mist diffuser heeft u de mogelijkheid om een ​​oscillerende helderheid te kiezen, vergelijkbaar met die van een kaars. Dit brengt een onvergelijkbare cocooning-sfeer in huis, een sfeer die zowel warm als geruststellend is.

Hoewel deze geparfumeerde objecten opvallen door hun soberheid, zijn we de fans van meer gedurfde ontwerpen niet vergeten. Zorg er dus voor dat de diamanten mist diffuser, uitgevoerd in antracietgrijs metaal en met een satijnen afwerking, evenals de Amphora Black Satin diffuser, waarvan de rondingen doen denken aan die van zeer hoge Amerikaanse gebouwen, niemand onverschillig zullen laten!

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

De Night & Day-diffusor


Deze decoratieve geurverspreider begeleidt effectief alle fasen van de slaap, voor een verkwikkende en verfrissende rust. Hij vindt uiteraard zijn plek in de slaapkamer: een kamer die qua oppervlakte doorgaans vrij klein is.

Vanaf dat moment kozen we logischerwijs voor een ruimtebesparend, sober en elegant ritueel: een ronde en zachte vorm, een matglas versierd met bloemmotieven geplaatst op een houten drager. De paar metaalachtige accenten contrasteren subtiel met deze harmonie en zorgen voor een vleugje moderniteit.

De Night & Day diffuser is de garantie voor vredige en vredige nachten, dankzij een elegant ritueel!