Designer diffusers voor etherische oliën: van de meest klassieke tot de meest gedurfde, een breed assortiment voor alle smaken
Designer diffusers voor etherische oliën: van de meest klassieke tot de meest gedurfde, een breed assortiment voor alle smaken

Designer diffusers voor etherische oliën: van de meest klassieke tot de meest gedurfde, een breed assortiment voor alle smaken

De designer etherische oliediffusers van Maison Berger Paris hebben alles wat je nodig hebt om je tevreden te stellen. Elk van hen verspreidt niet alleen een geur die bevorderlijk is voor ontspanning, ontspanning en draagt ​​zo bij aan uw welzijn. Het zijn bovendien hele mooie objecten, die perfect in je huis passen.

Wat uw smaak of wensen ook zijn, u vindt er een zeer ruim assortiment diffusers. Deze kunnen klassiek van uiterlijk zijn, of juist trouw aan de huidige trends. Of je nu kiest voor een parfumverspreider, een Lampe Berger, een mist diffuser, een kaars of een auto diffuser, je vindt zeker degene die bij je past.

Als parfum altijd de kern van onze knowhow is geweest, verwaarlozen we het uiterlijk van onze diffusers zeker niet. Elk jaar worden er nieuwe modellen uitgebracht om u ontwerpen aan te bieden die aansluiten bij de huidige trends.

Het belang van parfum... en design

Het is zonder twijfel dat we in ons huis de meeste tijd doorbrengen tijdens ons leven. Het is dan ook essentieel om je daar goed te voelen, in een ambiance en sfeer die bij ons past. De voordelen van essentiële oliën, met erkende aromachologische deugden, dragen in grote mate bij aan ons gevoel van welzijn. Maar tegelijkertijd konden we ons niet voorstellen dat onze diffusers, vanuit designoogpunt, niet zouden voldoen aan de normen van de parfums die we aanbieden.


De zorg die we besteden aan het maken van onze diffusers zorgt ervoor dat het authentieke decoratieve objecten zijn. Afhankelijk van het geurobject dat je kiest, is het niet alleen een techniek die je kiest: het is ook een vorm, een kleur en materialen, zodat de diffuser een integraal onderdeel wordt van de inrichting van je huis.

Het parfumverspreider

Het ontwerp van deze etherische olie diffuser uit de Aroma collectie is uiterst verfijnd. Zo kan hij in veel kamers van het huis met evenveel succes worden geplaatst: de woonkamer, de eetkamer, maar ook de entree, de keuken of de slaapkamer.

Een assertieve elegantie, een vleugje moderniteit: onze parfumverspreiders dragen op elegante wijze bij tot de aankleding van uw interieur. Ze zijn allemaal gemaakt van matglas, versierd met delicate bloemmotieven die bijdragen aan het gevoel van zachtheid van het geheel.

Of u nu wilt ontspannen, 's avonds rustig in slaap wilt vallen of uw huis een energieke toets wilt geven, onze parfumverspreiders weten zich, dankzij hun onberispelijke design en het gevoel van welzijn dat ze bieden, onmisbaar te maken.

De geurkaars

Met onze geurkaarsen verspreidt zich een aangenaam gevoel van comfort en warmte door het hele huishouden. Of het nu op de woonkamertafel is, in de badkamer tijdens een verkwikkend bad of zelfs buiten, op een terras of balkon, de kaars vindt op natuurlijke en effectieve wijze zijn plaats.


Het elegant gedecoreerde matglas zorgt voor een gezellige sfeer. Het houten blad zorgt voor een natuurlijke en geruststellende toets. Wat je smaak qua decoratie ook is, je weet zeker dat de geurkaars perfect in jouw huis past.


Onze kaarsen zullen u, naast hun voordelen voor uw welzijn dankzij essentiële oliën, verleiden door hun onvergelijkbare stijl.

De lampe Berger

De gelijknamige lampe, een waar icoon van Maison Berger Paris, heeft de jaren en decennia met onmiskenbaar succes en uitstraling doorstaan. Dit is een etherische oliediffuser met een origineel en bijna uniek ontwerp.

Het wordt gekenmerkt door zijn ronde vorm, zowel zacht als geruststellend, gecombineerd met zijn witte glas. Het is een object dat zowel elegant als discreet is, wat wordt versterkt door het subtiele bloemdessin op de fles. Bovenaan maakt het rechte frame het geheel prachtig af.

Met de lampe Berger is het niet alleen een heel mooi object dat de woning verfraait. Het is ook een geur die subtiel verspreidt en bijdraagt ​​aan uw welzijn. Ten slotte zorgt het katalyse-diffusiesysteem ervoor dat eventueel aanwezige slechte geuren worden geëlimineerd.

De designer mist etherische olieverspreider

De mist diffuser van Maison Berger Paris is een echt concentraat van technologie, waarmee je een interieur subtiel en effectief kunt parfumeren. Programmeerbaar, op afstand bestuurbaar en bovendien zeer eenvoudig in gebruik. Maar niet al onze inspanningen waren uitsluitend op deze prestaties gericht. Deze diffuser is ook een wonder van esthetiek, een slimme combinatie van elegantie en soberheid.

Het matglas, waar een zacht en rustgevend licht doorheen valt, draagt ​​bij aan de puurheid van het geheel. De diffuser heeft een duidelijk natuurlijke uitstraling: eerst door de fijne bloemen die op het lichaam van de diffuser zijn getekend, en vervolgens door het houten blad, zowel discreet als warm. Het geheel ontkent niet een Scandinavische stijl die resoluut met de tijd meegaat.

Het is een object dat karakter heeft, maar ook prachtig in alle kamers van het huis kan worden geïntegreerd.

De diffuser voor de auto


Wij brengen regelmatig veel tijd door in onze auto. Om deze reizen synoniem te maken met plezier, heeft Maison Berger Paris een reeks autodiffusers ontwikkeld. Dankzij hen verspreidt zich een aangename geur door de cabine. Bestuurder en passagiers kunnen zo zoveel genieten van de voordelen van essentiële oliën als ze willen.


Om effectief te zijn, hoeft dit type diffuser niet overdreven imposant te zijn. We hebben speciaal een diffuser voor etherische oliën met een industrieel ontwerp bestudeerd, waardoor dit object discreet, elegant en eenvoudig te plaatsen is.


Het is rond van vorm en heeft een modern design, versterkt door een vleugje elegantie dankzij de zorgvuldige en sobere afwerking. In enkele seconden kan de diffuser eenvoudig aan een ventilatierooster worden bevestigd en zo de geur verspreiden wanneer de airconditioning aanstaat.

Voor reizen gekenmerkt door rust en sereniteit zijn onze autodiffusers een oplossing die zowel effectief als elegant is.

Auto diffuser Bolero

19,20 €

Auto diffuser Vent d'Océan

19,20 €