Designer parfumverspreiders: esthetiek en efficiëntie voor thuis
Designer parfumverspreiders: esthetiek en efficiëntie voor thuis

Designer parfumverspreiders: esthetiek en efficiëntie voor thuis

De designer parfumverspreiders ontworpen door Maison Berger Paris beperken zich niet alleen tot het creëren van een aangename sfeer in huis. Al onze knowhow is immers ook gericht op de esthetiek van onze verschillende parfumrituelen. Zo zijn de lampe Berger, de mist diffuser, de geurboeketten en de Night & Day diffusers absoluut unieke decoratieve objecten.

Hetzelfde geldt voor de autodiffusor, die een vleugje elegantie en moderniteit aan het voertuig geeft.

Om er zeker van te zijn dat ieder van jullie, volgens jouw smaak, het parfumobject kan vinden dat bij je past, hebben we ze in alle soorten, alle vormen, alle kleuren gemaakt, met behulp van edele materialen en elegant. Of u nu een fan bent van klassieke stijl of juist verleid wordt door de trends van het moment, inclusief de meest gedurfde, u zult zeker uw
geluk.

Breng met onze design geurverspreiders een welkome vleugje elegantie in de verschillende kamers van het huis. Deze voorwerpen zullen zeer snel een essentieel onderdeel van uw interieurdecoratie worden.

De lampe Berger

We presenteren niet langer de lampe Berger , een iconisch stuk van ons huis sinds de oprichting ervan. Als de primaire functie het parfumeren en zuiveren van de lucht in huis is, gaat dit uiteraard niet ten koste van het uiterlijk. Integendeel, we hebben bijzondere aandacht besteed aan het ontwerp, zodat het een onderscheidend en opmerkelijk decoratief element is.

Bij het kiezen van uw lamp heeft u keuze te over, want de mogelijkheden zijn enorm. Er staan ​​vele vormen tot uw beschikking: langwerpig en slank voor perfecte elegantie, rond voor een vleugje sensualiteit en vrouwelijkheid, vierkant voor een rauwe en moderne kant.

De Lolita Lempicka-fles presenteert op zijn beurt meerdere facetten voor een zeer uitgebreid en absoluut uniek geheel.

Uw lamp kan transparant zijn, voor een onnavolgbare glans die het glas meer dan ooit benadrukt en de glans ervan naar voren brengt.

Maar het lichaam van het ritueel kan ook worden bedekt met een lak, zoals rood, die warmte en comfort brengt. Veel meer dan een accessoire, wordt de lampe Berger een object op zich in uw interieur.

Ten slotte hebben we ons streven naar uitmuntendheid zo ver gebracht dat we verschillende soorten frames aanbieden: het is aan jou om te beslissen of je liever in harmonie blijft met de dominante tint van de lampe Berger of dat je kiest voor contrast om de aandacht te trekken. .

Geurende parfumverspreiders

Onze parfumverspreiders gaan de uitdaging van elegantie en moderniteit aan. Hoewel er veel ontwerpen zijn voor deze geurverspreiders, komen ze op dit punt samen.

Ze zijn allemaal van glas, maar dat betekent niet dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Het glas kan transparant of mat zijn, versierd met subtiele bloemmotieven of zelfs geometrische patronen om de eigentijdse uitstraling nog verder te versterken.

Wat de kleuren betreft, als dat uw keuze is, zult u zeker degene vinden die u zal aanspreken. Lichtgroen om dicht bij de natuur te zijn: het boeket hier is een echte roep om kalmte en sereniteit. De amberkleurige tint doet denken aan de warme landen van de woestijn: er is niets beters om een ​​kamer een wild tintje te geven.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden: ontdek snel de vele ontwerpen die wij aanbieden. De verscheidenheid van onze parfumverspreiders is de zekerheid van uw tevredenheid.

Parfumverspreider Liliflora

21 €

Parfumverspreider Lilly Rose

36 €

De kaarsen


De warmte van een kaars kent geen gelijke als het gaat om het creëren van een cocoongevoel in een kamer. Het ontwerp van deze geparfumeerde objecten maakt deel uit van deze logica, maar zonder dat dit ten koste gaat van, als je dat wenst, een vleugje durf.

Zo zijn sommige van onze geurkaarsen volkomen klassiek, terwijl andere een vleugje innovatie en moderniteit uitstralen, zoals de verchroomde metalen ring die ze omringt. Bloemmotieven, driehoekige vormen, houten bladen…
Het aanbod aan mogelijkheden is wederom bijzonder groot, zodat u altijd de kaars kunt vinden die perfect in uw interieur past.


Onze Muse Green Tea-kaars wijkt bijvoorbeeld af van het traditionele beeld van de kaars: hij is in feite gemaakt van porselein, versierd met witte en gouden lippen op het oppervlak. Volledig met de hand gemaakt tijdens werk met grote precisie
is het perfecte voorbeeld van de knowhow van ons Huis.

Designer mist parfumverspreiders

Onze mist diffusers zijn authentieke hightechconcentraten, die uw huis of appartement parfumeren met een aangename nevel. Maar nogmaals, we hebben deze efficiëntie gekoppeld aan een bijzonder gewilde esthetiek.

Het geproduceerde zachte licht zorgt onmiddellijk voor een geruststellend gevoel van warmte en welzijn. De meeste van onze diffusers hebben een houten blad om dit effect nog verder te versterken. Het witte matglas is op elkaar afgestemd: alles in de esthetiek van onze mist diffusers staat synoniem voor sereniteit. Zo bereiken ze de prestatie dat ze zowel discreet als essentieel zijn in uw decoratie.

Voor fans van meer avant-gardistisch design krijgt een andere van deze diffusers een moderner en rauwer uiterlijk. De vorm doet dus onweerstaanbaar denken aan die van de majestueuze gebouwen
New Yorker. De openingen laten echter licht door en geven dit geurige object ook de juiste hoeveelheid warmte en rust die nodig is.

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Nacht&Dag diffusers

Als echte metgezellen bij het slapen en wakker worden, vinden de Night&Day diffusers uiteraard hun plaats in de slaapkamer. Een aparte kamer in huis, omdat het uniek is. Het was daarom essentieel dat hun uiterlijk bijzonder netjes was.

Deze rituelen worden gemaakt met edele en hoogwaardige materialen, glas en hout. Bij de afwerking is niets aan het toeval overgelaten: ze zijn allemaal zorgvuldig doordacht en van onmiskenbare elegantie.

Een diffuser die uw nachten kan verzachten en u belooft vol enthousiasme wakker te worden, terwijl u tegelijkertijd een pluspunt biedt op het gebied van decoratie, dat is de uitdaging die Maison Berger Paris met succes heeft aangegaan.

Auto diffusers

Omdat we over het algemeen veel tijd in onze auto doorbrengen, was het uitgesloten om het uiterlijk van onze autodiffusers buiten beschouwing te laten. Net als al onze parfumrituelen hebben ze geprofiteerd van al onze aandacht op het gebied van design.

Van het meest discrete tot het meest flamboyante, van het meest traditionele tot het meest innovatieve, u hoeft alleen maar uw keuze te maken om uw interieur te verfraaien. Uiterlijk in de vorm van een wiel, honingraatcellen, klimopbladeren... Onze ontwerpers hebben niets aan het toeval overgelaten om u te plezieren.

Auto diffuser Bolero

19,20 €