Diffusers voor etherische oliën met stokjes: wanneer welzijn in huis wordt gevoeld
Diffusers voor etherische oliën met stokjes: wanneer welzijn in huis wordt gevoeld

Diffusers voor etherische oliën met stokjes: wanneer welzijn in huis wordt gevoeld

De diffusers voor etherische olie van Maison Berger Paris hebben veel voordelen. Dit zijn parfumrituelen die het onderwerp zijn geweest van alle aandacht en knowhow van onze meesterparfumeurs. Dankzij de essentiële oliën, waarvan de aromachologische deugden worden erkend, doordringt een aangenaam gevoel van welzijn het huis. Het wordt een plek waar je je goed voelt, in een boeiende sfeer.

Deze diffusers, ook wel parfumverspreider genoemd, hebben bovendien als voordeel dat ze heel eenvoudig in gebruik zijn. Het duurt slechts een paar seconden om ze op hun plaats te plaatsen of een nieuwe vulling te installeren. Tenslotte zijn het geparfumeerde objecten met een zorgvuldig ontworpen vormgeving, die goed hun plaats vinden in een interieur.

Etherische olieverspreiders met stokjes

Onze etherische olie geurverspreiders met stokjes hebben alles om de meest veeleisende tevreden te stellen. Dankzij het capillaire diffusiesysteem kan het parfum gedurende meerdere weken subtiel en gelijkmatig verspreiden.


Naast het inademen van aangename en positieve lucht voor uw welzijn dankzij essentiële oliën, voegt u aan uw interieur een resoluut designergeurobject toe, dat een integraal onderdeel van uw decoratie wordt.

Groot gebruiksgemak

Onze parfumverspreider zijn uiterst eenvoudig in gebruik. Na uw aankoop moet u de ring aan het uiteinde van de fles losdraaien en het deksel verwijderen. Dompel vervolgens de stokjes in het parfum, afhankelijk van de gewenste intensiteit:

- Twee of drie stelen zijn voldoende voor lichtverspreiding;

- Voor een gemiddelde verspreiding worden vier tot vijf stelen aanbevolen;

- Ten slotte zijn zes tot acht hengels nodig voor een grotere intensiteit.

Om ervoor te zorgen dat de geur effectief aanwezig is, aarzel niet om de lokken een of twee keer per week te draaien. U hoeft niets meer te doen om een ​​delicate en continue verspreiding te garanderen.

Het is zelfs niet aan te raden om zelf druppels parfum, etherische oliën of water toe te voegen: de beschikbare oplossingen zijn met de grootste aandacht ontworpen door onze meesterparfumeurs in Grasse. Ze bevatten de ideale dosering, waardoor je je niet hoeft af te vragen hoeveel druppels etherische olie er in een rietverspreider nodig zijn.

Vraagt ​​​​u zich af hoeveel uur de stick essentiële olie-diffuser meegaat? Algemeen wordt geschat dat de uitzendduur tussen de zes en acht weken ligt. Wanneer de behoefte zich voordoet, aarzel dan niet om het plezier te verlengen met onze beschikbare navullingen voor essentiële oliën. Dit is een praktische en voordelige manier om dezelfde geur te behouden of juist een nieuwe geur te ontdekken.

Om hun volledige effectiviteit te behouden, kunnen de sticks ook worden vernieuwd. Er zijn twee soorten, om aan al uw wensen te voldoen. De wilgenstreng is daarom ideaal voor delicate diffusie, terwijl het technische polymeer meer nadruk legt op snelheid en intensiteit.

Een bijzonder uitgewerkt ontwerp

Zoals altijd bij Maison Berger Paris zijn onze inspanningen niet alleen gericht op parfum en essentiële oliën. Het ontwerp van onze geparfumeerde objecten, en in dit geval dat van onze parfumverspreider, is het onderwerp van al onze aandacht geweest.

Zo hebben onze diffusers voor etherische oliën met stokjes een esthetiek die gericht is op zachtheid, geholpen door hun ronde en harmonieuze vorm. Het matglas voegt een vleugje soberheid toe, terwijl de delicate bloemmotieven in perfecte harmonie zijn met het geheel.

Deze geurrituelen vinden met evenveel geluk hun plaats in alle kamers van het huis. Plaats ze in de entree, woonkamer, keuken of slaapkamer: ze passen perfect en sober in elke decoratie.

Parfumverspreider Aroma Dream

28 €

Parfumverspreider Aroma Energy

28 €

Parfumverspreider Aroma Focus

28 €

Parfumverspreider Aroma Happy

28 €

Parfumverspreider Aroma Love

28 €

Parfumverspreider Aroma Relax

28 €

Parfumverspreider Aroma Wake-Up

28 €

De voordelen van essentiële oliën

Parfums verrijkt met essentiële oliën hebben duidelijke aromachologische voordelen, met erkende effecten op ons welzijn. Om in alle opzichten aan uw behoeften en wensen te voldoen, heeft Maison Berger Paris de Aroma-collectie gecreëerd en ontwikkeld.


Dit zijn aangename parfums maar met duidelijke specifieke kenmerken die u worden aangeboden. Sommige zijn geschikt voor rust en ontspanning, andere vormen een echte uitnodiging tot sensualiteit. Ook als je gestresseerd bent of moeilijk in slaap kunt komen, zijn onze etherische oliën de beste oplossing.

Geuren voor alle smaken en wensen

Het Aroma Dream-parfum biedt bijvoorbeeld een geur verrijkt met essentiële oliën van lavendel en patchouli. Het is bijzonder subtiel en wordt aanbeden door alle leden van het gezin, inclusief kinderen en baby's. Het is een delicate geur uit de Provence die zich door het hele huis verspreidt en die vooral geschikt is om de slaap te bevorderen. De lavendel-etherische olie-stickdiffuser is een must-have om je thuis goed te voelen.

Andere geuren in de Aroma collectie:


- Ademen: met essentiële oliën van eucalyptus en pepermunt verbetert u uw gevoel van ademhalingswelzijn. De frisheid is er!


- Focus: deze geur verrijkt met essentiële oliën van rozemarijn en pepermunt is ideaal voor momenten van concentratie.


- D-Stress: als een dag ingewikkeld en zwaar is geweest, vertrouw dan op de aromachologische deugden van deze resoluut fruitige geur.

- Liefde: essentiële oliën van patchouli en ylang-ylang zijn een ware uitnodiging tot zachtheid, sensualiteit en verlangen. Een werkelijk boeiende geur.


- Wakker worden: dit is de beste manier om de dag goed en op een versterkende manier te beginnen, dankzij de voordelen van essentiële oliën van eucalyptus en cederhout.


- Happy: een wind van optimisme en geluk waait door het huis, in een oceanische en verkwikkende sfeer.


Welk parfum je ook kiest, het is geenszins definitief. Met onze navullingen kunt u de geuren naar wens aanpassen. Een oplossing die zowel praktisch als economisch is, voor het verkennen van andere reukwerelden.