Parfums met essentiële oliën voor thuis: welzijn in huis
Parfums met essentiële oliën voor thuis: welzijn in huis

Parfums met essentiële oliën voor thuis: welzijn in huis

Onze kamergeuren met essentiële oliën voor thuis kennen sinds hun lancering een onmiskenbaar succes. Deze geuren zijn inderdaad op meer dan één manier gelijkwaardig:

  • Ze laten u toe een delicate en aangename geur in uw interieur te ademen;
  • Ze verbeteren het welzijn van degenen die ze inademen dankzij de aromachologische eigenschappen van essentiële oliën.

Hier bespreken we de uitzonderlijke voordelen van deze essentiële oliën. Afhankelijk van welke u kiest, zijn de gevolgen voor uw kwaliteit van leven gevarieerd. Bij Maison Berger Paris hebben we het Aroma-assortiment ontwikkeld, gewijd aan etherische olieparfums voor thuis en in de auto.

Elke geur heeft zijn eigen kenmerken en biedt je waardevolle hulp in de strijd tegen de kleine kwaaltjes die ons dagelijks leven verduisteren: stress, angst, ademhalingsproblemen, slecht humeur, weinig energie, enz.

Al deze parfums zijn uiteraard compatibel met alle rituelen ontworpen door ons Huis:

  • De lampe Berger , die zijn plaats vindt in elke kamer van het huis, maar perfect voor de slaapkamer of woonkamer;
  • Het parfumverspreider , ideaal in de badkamer, entree of wasruimte;
  • De geurkaars is zeer effectief buiten, op terras of balkon, maar ook binnenshuis zoals in de woonkamer;
  • De mist diffuser past perfect in de slaapkamer of woonkamer;
  • De Night and Day-diffusor begeleidt eindelijk uw slaap. Daarom moet het in de slaapkamer worden geplaatst.

Enkele algemeenheden


Hoewel de deugden van etherische oliën onmiskenbaar zijn, moet er toch met zorg mee worden omgegaan. Alle ervaring en knowhow van onze meesterparfumeurs was nodig om perfect gedoseerde geuren te ontwerpen, om uw gevoel van welzijn thuis te optimaliseren.

Zo zijn al onze kamergeuren met essentiële oliën voor in huis direct klaar voor gebruik: je hoeft geen ingrediënt toe te voegen, of het nu water, parfum of iets anders is. Dit zou zeker resulteren in een onevenwichtige en onaangename oplossing.

Aan de andere kant mogen navullingen die zijn ontworpen voor een diffuser alleen worden gebruikt met de betreffende diffuser. Een Berger-lampnavulling mag bijvoorbeeld niet in de elektrische diffuser worden gegoten. De kwaliteit van het parfum zou namelijk veranderen en dit zou ook het ritueel kunnen verslechteren.

In dezelfde geest wordt het ten zeerste afgeraden om navullingen van een ander merk te gebruiken
Maison Berger Paris geparfumeerde objecten.

Onze huisparfums met essentiële oliën


Welke etherische olie voor een goede geur in huis? Er bestaat werkelijk geen absolute waarheid op dit gebied. Wat in het algemeen waar is, geldt nog meer op het gebied van de parfumerie: alles hangt af van de individuele smaak.

Natuurlijk geven mensen er in de zomer meestal de voorkeur aan om hun interieur te doordrenken met een frisse en lichte geur, en in de winter met een warmere en geruststellende geur. Maar dit zijn slechts algemeenheden: u bent vrij om uw wensen en ambities de vrije loop te laten.

Wat de essentiële oliën betreft, hebben ze allemaal zeer specifieke eigenschappen en kunnen ze daarom worden gekozen op basis van uw specifieke behoeften.

Het Aroma-assortiment


Elk van deze geuren met essentiële oliën voor in huis zorgt voor een aangename geur in uw interieur en sommige helpen u bij het bestrijden van nare geurtjes. Maar bovenal hebben ze onmiskenbare aromachologische kwaliteiten...

Aroma Wake Up

Een aanzienlijk deel van de Fransen ervaart moeilijkheden bij het wakker worden. Wij zijn ons er echter van bewust dat dit schadelijke gevolgen kan hebben voor de rest van de dag.

Met Aroma Wake Up en zijn ceder- en eucalyptusolie begint u de dag zeker goed, vol energie en met een goed humeur. Een geur met natuurlijke en houtachtige accenten die je dagen echt opfleurt!

Aroma Respire

Het is bekend dat etherische oliën van eucalyptus en pepermunt echte wonderen verrichten bij het herstellen van het welzijn van de luchtwegen.

Dankzij Aroma Respire wordt uw reukvermogen nieuw leven ingeblazen en vindt u rust en sereniteit. Het is bovendien een frisse en bijzonder verkwikkende sfeer die uw interieur kenmerkt.

Aroma Relax

We ervaren allemaal op bepaalde momenten in ons leven perioden van stress, die uiteindelijk ons ​​goede humeur schaden en ons gemakkelijker prikkelbaar maken.

Met Aroma Relax is het de gecombineerde werking van drie essentiële oliën (geranium, patchouli en guaiachout) die u in staat stellen een welkom welzijn te herwinnen. Het inademen van deze geur staat gelijk aan het vinden van kalmte en sereniteit, voor momenten die opnieuw worden gekenmerkt door rust en geluk.

Aroma Love

Emoties en sensaties zijn er met Aroma Love , een parfum met essentiële oliën voor thuis dat je zintuigen prikkelt.

Patchouli- en ylang-ylang-oliën zijn er natuurlijk geen vreemden voor, voor een sensuele en romantische geur, met geuren van
natuurlijk, bloemrijk en maritiem.

Aroma Happy


Een kleine daling van het moreel? Maak je vooral geen zorgen: Aroma Happy is de ideale oplossing om het enthousiasme en de vitaliteit terug te krijgen. Het is de essentiële olie van kruidnagel die je helpt te vechten tegen deze kleine momenten waarop je je minder lekker voelt.

Dankzij deze geur staan ​​er stralende dagen voor de deur en zijn de kamers van het huis doordrenkt met een positieve en verkwikkende sfeer!

Aroma Focus

In een tijd waarin telewerken zich steeds meer ontwikkelt, is het gebruikelijk dat er thuis momenten van rust en concentratie nodig zijn.

Aroma Focus helpt je in deze zin en optimaliseert bovendien je creativiteit, dankzij de essentiële oliën van basilicum en pepermunt. Het resultaat is een frisse geur, met welkome lenteaccenten.

Aroma Energy

Als u een lichte daling van uw conditie opmerkt of behoefte heeft aan een kleine boost, dan is Aroma Energy precies wat u zoekt!

Essentiële olie van grapefruit heeft zijn reputatie waargemaakt als het gaat om het bieden van comfort en toon. Deze vrolijke en moderne geur zal je leven letterlijk energie geven!

Aroma D-Stress


Essentiële olie van mandarijn kent geen gelijke als het gaat om het verzachten van degenen die het inademen. Hierdoor ontspannen lichaam en geest en behoren stressvolle momenten tot het verleden.

Naast deze voordelen is Aroma D-Stress Douceur de Fruits een lichte, subtiel kruidige en fruitige geur, die iedereen heeft overtuigd die het voorrecht heeft gehad om het te proberen.

Aroma Dream

Als je moeilijk in slaap valt of het gevoel hebt dat je nachten niet echt herstellend zijn, dan heb je met Aroma Dream de huisparfum met essentiële oliën gevonden die je nodig hebt.

Patchouli- en lavendelolie staan ​​erom bekend dat ze rust en sereniteit brengen en zo een rustgevende en geruststellende sfeer bevorderen, vooral dankzij de tonen van roos en vanille.

Geurkaars Aroma Energy

28 €19,60 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Parfumverspreider Aroma Love

28 €

Parfumverspreider Aroma Happy

28 €

Geurkaars Aroma Love

28 €19,60 €