Onze etherische oliediffuser voor de slaapkamer: de Night&Day
Onze etherische oliediffuser voor de slaapkamer: de Night&Day

Onze etherische oliediffuser voor de slaapkamer: de Night&Day

De etherische olieverspreider voor de slaapkamer ontworpen door Maison Berger Paris heet de Night&Day. Vandaag zijn we enorm trots om dit object met meerdere voordelen aan te bieden. Zoals altijd waren al onze inspanningen en kennis gericht op verschillende elementen:


- Zorg ervoor dat de lucht in huis (en vooral in de slaapkamer) zuiver en aangenaam is;


- Bied hightechproducten aan die gemakkelijk en intuïtief te gebruiken zijn


- Creëer verfijnde, elegante objecten die een integraal onderdeel kunnen zijn van elke decoratie.


De vaardigheden van onze meesterparfumeurs en ons onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium hebben geresulteerd in deze diffuser. Het combineert veel kwaliteiten en verbetert aanzienlijk alles wat met nachtelijke rust te maken heeft: in slaap vallen, slapen en wakker worden.

Het belang van slaap

Eén getal alleen al is genoeg om het belang van een goede nachtrust in ons leven te onderstrepen. Er wordt zelfs geschat dat we tussen de 25 en 27 jaar ongeveer een derde van ons leven slapend doorbrengen!

Goed slapen is daarom essentieel, net als gezond en uitgebalanceerd eten of sporten. Goede slaap heeft positieve gevolgen voor de gezondheid, het sociale leven en de hersenprestaties. Het heeft dus echte invloeden op het leven, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Omgekeerd kan iemand die slecht slaapt aankomen in gewicht, stemmingswisselingen ervaren, zijn productiviteit en alertheid verminderen, enz.

De Fransen hebben over het algemeen het belang ervan voor ons welzijn volledig begrepen. Zo is 80% van hen zich ervan bewust dat een slecht ontwaken gevolgen heeft voor de komende dag. En ruim een ​​derde geeft aan slaapproblemen te hebben, in welke vorm dan ook.

Na de lampe Berger, de parfumverspreider, de geurkaars, de mist diffuser en de auto diffuser heeft ons Huis al zijn inspanningen geconcentreerd op het creëren van een nieuw parfumritueel. Zijn doel ? Het moet het inslapen bevorderen, de slaapkwaliteit verbeteren en een kwalitatief ontwaken mogelijk maken. Zo werd de Night&Day-diffusor geboren, waarmee Maison Berger Paris een authentieke voorloper in het veld werd.

Een etherische oliediffuser voor de slaapkamer met meerdere kwaliteiten


De Night&Day diffuser beschikt over twee verschillende technologieën, die elk een positief effect hebben op de slaap:

- De eerste bevordert een gemakkelijk en vredig inslapen en verbetert de slaapkwaliteit gedurende de nacht;


- De tweede zorgt voor een zacht en aangenaam ontwaken in vijf minuten. Als je je ogen opent, ben je zowel uitgerust als opgeladen: het is vol enthousiasme en optimisme dat je elke dag aanvalt. Als je je afvraagt ​​waar je een etherische olie diffuser in huis moet zetten, weet dan dat die van Maison Berger Paris geschikt zijn voor alle kamers. Maar het is inderdaad de Night&Day die het meest geschikt is voor de slaapkamer.

De perfecte metgezel voor de slaapkamer


We hebben al gewezen op de zeer aanzienlijke hoeveelheid tijd die we ons hele leven aan slapen besteden. Daarom was het essentieel dat de etherische olieverspreider in de slaapkamer 's nachts op natuurlijke wijze zijn plaats vond in deze zeer bijzondere kamer.

De Night&Day diffuser gaat uiterst respectvol om met uw comfort, want hij werkt volledig geruisloos: u loopt geen risico op hinderlijke geluiden. Het produceert ook geen golven.


Al ons denken werd ook geleid door de veiligheid van dit nieuwe parfumritueel. Zo gebeurt de verspreiding van het parfum droog met een keramische capsule, zonder dat er een vlam ontstaat. Bovendien beschikt de Night&Day diffuser over een gepatenteerd afdichtingssysteem, waardoor passieve diffusie niet mogelijk is. Houd er ten slotte rekening mee dat onze diffusers een garantieperiode van twee jaar hebben.

Night&Day diffuser Aroma Dream

99 €

Een praktisch, intelligent en gemakkelijk te gebruiken parfumobject


Dankzij de tactiele en intuïtieve toetsen is de Night&Day diffuser bijzonder eenvoudig te gebruiken. Binnen enkele ogenblikken is het mogelijk om meerdere functies te activeren of te deactiveren en zo de gewenste instellingen te maken.

Om wakker te worden zijn er maar liefst vijf melodieën beschikbaar, afhankelijk van jouw smaak. Deze muziek kan al dan niet begeleid worden door licht, afhankelijk van wat je verkiest.


Het verlichte LCD-scherm kan worden ingeschakeld voor degenen die graag een lichte lichtbron in de kamer hebben, of volledig worden uitgeschakeld. Het verlichte LCD-scherm kan worden ingeschakeld voor degenen die graag een lichte lichtbron in de kamer hebben, of volledig worden uitgeschakeld.


Wat het gebruikscomfort betreft, is aan alles gedacht zodat de intelligentie van dit geparfumeerde object dit versterkt. Zo herkent de diffuser automatisch de geplaatste capsule. Bovendien wordt er dankzij een geïntegreerde chip een telling van elk gebruik bijgehouden, waardoor je weet wanneer deze capsule vervangen moet worden.

Een capsule is dus ontworpen voor dertig keer gebruiken. Elk zorgt voor een geurverspreiding gedurende vijf minuten. U kunt zelf kiezen of u met of zonder geur gewekt wilt worden. Gezien al deze voordelen hoeft u zich niet af te vragen welke etherische olieverspreider voor de slaapkamer u moet kiezen.

De Aroma-collectie, gunstig voor uw welzijn


Wanneer het dagelijks leven soms synoniem is met allerlei soorten stress of spanning, is het bijzonder belangrijk dat het huis, en vooral de slaapkamer, een eiland van rust is waarin we ons goed voelen.


De Aroma-collectie wordt daarom verrijkt met de komst van de Night&Day diffuser. Met essentiële oliën, erkend om hun aromachologische deugden, zijn de positieve effecten op uw welzijn reëel.

Wanneer u een pakket koopt, bevat deze de diffuser en een van de twee geuren waaruit u kunt kiezen: Dream of Wake-Up. Wanneer de capsule het einde van zijn levensduur bereikt, na dertig keer gebruiken, is het eenvoudig om een ​​navulling te verkrijgen. Naast de twee reeds genoemde geuren zijn er ook Aroma Relax en D-Stress verkrijgbaar.


Welke essentiële olie voor de slaapkamer? Ze hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken, maar hier is wat u kan helpen bij het maken van uw keuze.


- De Dream-geur, met essentiële oliën van patchouli en lavendel, vermindert stress aanzienlijk. Het helpt je echt kalmeren en verbetert de slaap. Ten slotte reinigt het voor maximaal comfort de luchtwegen.


- Het Relax-parfum, met essentiële oliën van Patchouli en Gaïac Wood, bevordert ontspanning dankzij zijn stimulerende eigenschappen. Het is een oosterse geur die momenten van ontspanning bevordert.

- Het Wake-Up-parfum, met essentiële oliën van ceder en eucalyptus, is een kruidige, frisse en houtachtige geur. Het kent geen gelijke als het gaat om wakker worden vol energie en positieve gevoelens.


- Het D-Stress-parfum, met essentiële oliën van Mandarijn, kalmeert de kalmte en de geest. Het is een delicate en frisse geur, subtiel fruitig.