Etherische olie diffusers door ventilatie: een aangename sfeer in de auto
Etherische olie diffusers door ventilatie: een aangename sfeer in de auto

Etherische olie diffusers door ventilatie: een aangename sfeer in de auto

De door Maison Berger Paris ontworpen ventilatie-diffusers voor etherische oliën zijn exclusief gereserveerd voor de auto. Ze komen tegemoet aan een zeer specifieke behoefte, die we bijna allemaal kennen: reisziekte.
Van het ene einde van het jaar tot het andere brengen we tientallen of honderden uren door in onze auto. Of het nu door de verkeersomstandigheden of door het gedrag van andere gebruikers is, de verschillende ritten kunnen echter bronnen van ergernis of irritatie zijn.


Op basis van deze observatie hebben we een beroep gedaan op de knowhow van onze teams om effectieve rituelen te creëren, die in staat zijn om het passagierscompartiment te transformeren in een cocon van kalmte en zenitude. Om het rijden weer leuk te maken, rust u uw voertuig uit met deze diffuser: efficiëntie, eenvoud en design, zoals altijd bij Maison Berger Paris, zijn aanwezig.

De etherische olieverspreider door ventilatie

In het collectieve onbewuste is een ritueel dat bedoeld is om een ​​geur in een auto te verspreiden vaak synoniem met een decoratief object in plaats van met een parfum, dat onder onze neus oscilleert, ter hoogte van de centrale achteruitkijkspiegel.


Maison Berger Paris is de uitdaging aangegaan om geparfumeerde objecten van hoge kwaliteit aan te bieden, die tegelijkertijd discreet, modern en chic zijn. Al onze modellen (chroom, gun metal of mat nikkel) onderscheiden zich door hun gedurfde en elegante lijnen, waar je niet voor kunt bezwijken.

Groot gebruiksgemak


Als u de diffuser voor essentiële olie van uw autoventilatie voor de eerste keer gebruikt, is niets eenvoudiger. Dankzij de speciale inkeping open je het ritueel om het geurende keramiek te plaatsen. Nadat je alles hebt gesloten en vergrendeld, plaats je het met behulp van de multidirectionele klem op één van de ventilatieroosters.

Hoe werkt de etherische olie-ventilatiediffusor? Het is werkelijk kinderspel: u hoeft de parfum alleen maar door de cabine te laten verspreiden om van een weldadige geur te genieten. Als u de intensiteit van de verspreiding wilt verhogen, zet u eenvoudigweg de airconditioning aan.

De diffuser voor etherische oliën met koude ventilatie geeft dan zijn volledige potentieel, omdat hierdoor de aromachologische eigenschappen van etherische oliën het beste behouden blijven. Uiteraard blijft de verspreiding ook effectief in de winter, wanneer het koud is en er behoefte is aan verwarming.


Onze verschillende omroepen


Binnen onze Aroma-collectie, verrijkt met essentiële oliën, zijn verschillende geuren perfect geschikt voor autorijden. Altijd graag aan uw verwachtingen voldoen, heeft Maison Berger Paris zelfs een geur ontworpen die speciaal is ontworpen voor roadtrips.

De Aroma Travel-diffusor

Essentiële oliën van gember en munt hebben een bijna wonderbaarlijk effect als u last heeft van reisziekte. Dankzij Aroma Travel zullen misselijkheid en andere ongemakken snel een slechte herinnering zijn. Het is een indruk van duidelijke frisheid, met een afgemeten intensiteit om niet onstuimig te worden, die de ruimte binnendringt.

De Aroma Energy-diffuser

Sommige van onze reizen blijken soms eentonig en saai te zijn. Gelukkig is er de Aroma Energy- geur om je de nodige toon te geven.

De combinatie van muskus- en citrusgeuren zorgt voor welkome energie, terwijl essentiële oliën van grapefruit zowel dynamiek als lichtheid brengen.

De Aroma Happy-diffusor

De naam is voldoende om de voordelen ervan samen te vatten. Aroma Happy is een verkwikkende wandeling langs de zee, met tonen van appel en meloen voor een fruitige en verfrissende cocktail, en essentiële kruidnagelolie met erkende ontspannende eigenschappen.

Onze deskundige parfumeurs in Grasse hebben al hun kennis gebruikt om u deze revitaliserende geur aan te bieden, synoniem voor geluk tijdens het autorijden!

Navullingen beschikbaar

Onze ventilatie-diffusers voor etherische oliën zijn uiteraard compatibel met vele navullingen . Dit is een eenvoudige, praktische en voordelige manier om de reukervaring in het voertuig te verlengen.

Over het algemeen bedraagt ​​de diffusietijd van een keramische navulling ongeveer vier weken. Wanneer de effecten van diffusie beginnen af ​​te nemen, is het tijd om bij te vullen. Het is aan jou om te beslissen of je dezelfde ervaring wilt voortzetten met hetzelfde parfum, of juist een andere geur wilt proberen.

Naast de drie reeds genoemde parfums bestaan ​​er navullingen (elk met twee keramieken) voor de geuren Aroma Wake Up, Aroma Focus en Aroma Respire. Het enige wat u hoeft te doen is uw keuze maken!