Fleur de Coton parfumverspreiders: zachtheid en wellust in uw interieur
Fleur de Coton parfumverspreiders: zachtheid en wellust in uw interieur

Fleur de Coton parfumverspreiders: zachtheid en wellust in uw interieur

De geurverspreiders van Fleur de Coton, ontworpen door Maison Berger Paris, gebruiken elk hun eigen specifieke kenmerken om een ​​sfeer als geen ander te creëren. Deze geur, een van de meest emblematische uit ons assortiment, is beschikbaar voor al onze geparfumeerde objecten: de Lampe Berger, het parfumverspreider, de mist diffuser, de geurkaars en de autodiffuser.

Parfum van katoenbloemen

Deze geur heeft geprofiteerd van alle ervaring en knowhow van onze meesterparfumeurs. De naam is uiteraard geen toeval: met deze essentie dringt een heel universum van zachtheid, welzijn en wellust uw interieur binnen.

Het is een echt cocoonparfum, waardoor je je thuis voelt. Het heeft de voorouderlijke kenmerken van katoen, de zuiverheid en het comfort behouden, tot grote vreugde van degenen die het hebben overgenomen.

Topnoten zijn onder meer roos, frisse noten en aldehyden, die een schoon, welkom gevoel aan een kamer geven. Dan komen de hartnoten van oranjebloesem en poederachtige noten, synoniem voor zoetheid en rust. Tenslotte zorgen de basisnoten Ceder, Muskus en Vanille voor een houtachtige en warme toets. Al deze ingrediënten vullen elkaar prachtig aan en vormen een bijzonder harmonieus geheel.

Fleur de Coton geurverspreiders

We vinden deze geur voor al onze diffusers, waarvan de kenmerken prachtig worden benut.
Uiteraard zijn er, indien mogelijk, navullingen voor de Caresse de Coton parfumverspreider: hierdoor verleng je het genot tegen lagere kosten, voor snel en gemakkelijk gebruik.

De lampe Berger

Met de Lampe Berger, een emblematisch ritueel van ons Huis, draagt ​​Fleur de Coton bij aan het creëren van een rustgevende reuksfeer. Deze geur doet wonderen in een slaapkamer, eetkamer of woonkamer.
Tenslotte wordt dankzij de gepatenteerde katalysewerking van de Lampe Berger ook de lucht gezuiverd en nare geurtjes vernietigd.

Het parfumverspreider

Met het parfumverspreider verspreidt Fleur de Coton zich subtiel en gelijkmatig door de kamer, ongeveer zes tot acht weken aanhoudend.
Wat betreft de werking van deze Fleur de Coton-geurverspreider: kies het aantal strengen op basis van het gewenste intensiteitsniveau, en dat is alles.

Deze geur die bij het parfumverspreider hoort, vindt natuurlijk zijn plaats in een badkamer, een wasruimte of in een kleedkamer.

De mist diffuser

Deze geur gebruikt met een mist diffuser is geschikt voor de woon- en slaapkamer. De kenmerken van dit parfum, gecombineerd met de zachte nevel die door het ritueel wordt geproduceerd, vormen een combinatie van eerste keus.

De geurkaars

De geurkaars kent geen gelijke als het gaat om het creëren van een sfeer doordrenkt van welzijn en de zoetheid van het leven. Het past perfect bij de geur Fleur de Coton en vindt zijn plaats in een huiskamer of bibliotheek.

De autodiffusor

Ten slotte is de autodiffusor die bij deze geur hoort eenvoudigweg essentieel om rust en sereniteit achter het stuur te vinden. We weten allemaal in hoeverre onze zenuwen tijdens bepaalde ritten op de proef kunnen worden gesteld, vooral als gevolg van moeilijke verkeersomstandigheden of mogelijke onbeleefdheid van andere bestuurders.

Zet met deze geur de stress opzij en herontdek het plezier van autorijden!