De franse know-how
De franse know-how

De franse know-how

EEN KWESTIE VAN STIJL

Maison Berger Paris is altijd op zoek naar innovatie en creativiteit en blijft op zoek naar een even nuttig als mooi object! Naast de iconische Berger lamp en zijn elegante variaties; de statige en verfijnde geurboeketten; de eigentijdse en betoverende geurkaarsen; de originele en heerlijk geurende items van keramiek... presenteert Maison Berger Paris u zijn autodiffusors.

Profiteer nog meer van uw favoriete parfum en laat uw Arty kant tot uiting komen door uw auto dit accessoire te bieden waarmee deze op stijlvolle wijze geparfumeerd wordt en uw dagelijkse tochtjes een genot worden.

NIETS IS ESSENTIËLER DAN EEN ACCESSOIRE

NIETS IS ESSENTIËLER DAN EEN ACCESSOIRE

De elegante en moderne autodiffusor van Maison Berger Paris wordt het design object van uw auto, waarbij u kunt kiezen uit de modellen in mat nikkel, loodgrijs of chroom.

Praktisch, met de in alle richtingen te draaien klem, waardoor het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt kan worden.
Technisch, met het hart van geparfumeerd keramiek dat zorgt voor een gelijkmatige en subtiele verspreiding van zijn parfum.

U hoeft alleen nog maar een parfum als reisgenoot te kiezen!
Als u wilt profiteren van de weldadige eigenschappen van de essentiële oliën van kruidnagel en grapefruit, kies dan de familie Aroma.
Als u tabaks- of dierengeuren wilt verdrijven, kies dan voor een van de twee parfums van de Functionele familie.
Of beproef uw geluk met een van de 8 parfums van de familie Bestsellers!

Over onze auto diffusors

DE ADVIEZEN VAN DE MEESTER-PARFUMEUR