Geschenkdoos voor thuis: bied een geurig en elegant object aan!
Geschenkdoos voor thuis: bied een geurig en elegant object aan!

Geschenkdoos voor thuis: bied een geurig en elegant object aan!

Perfect om uw dierbaren te verwennen, geschenkdozen zijn zowel elegante als originele cadeaus. Bent u op zoek naar een cadeau-idee voor in huis dat zowel decoratief als nuttig is? Wilt u verrassen en een bijzonder cadeau geven? Lampes Berger, parfumverspreiders, mist diffusers en geurkaarsen... Maison Berger Paris is al meer dan 120 jaar een deskundige parfumeur en biedt u een compleet assortiment geurgebaren voor thuis, in zorgvuldig ontworpen geschenkverpakkingen. De mogelijkheid om een ​​tijdloos decoratief object aan te bieden, en een unieke en onvergetelijke reukervaring.

Een origineel idee voor thuis, om zaken met plezier te combineren

Om uw dierbaren te verrassen met een origineel idee, bieden wij een complete collectie geurobjecten voor in huis, in kant-en-klare geschenkverpakkingen. Elegant en tijdloos, onze gebaren verspreiden subtiele geuren, om het huis subtiel te parfumeren. Ze profiteren ook van zorgvuldige en verfijnde ontwerpen: een ideaal geschenk om het huis te versieren terwijl je het ruikt!

Een geurobject, voor een comfortabel dagelijks huis

Onze geurgeschenkdozen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan geuren en zorgen ervoor dat u een unieke geursfeer in huis kunt creëren. Het interieur is subtiel geparfumeerd, warmer, comfortabeler en gastvrijer. Om aan alle wensen en alle reukvoorkeuren te kunnen voldoen, bieden wij een vijftigtal verschillende geuren voor in huis. Deze parfums zijn verkrijgbaar in de vorm van doosjes of navullingen en zijn gegroepeerd in verschillende reukfamilies: bloemig, fris, gourmand, oriëntaals, fruitig en puur.

Een gastronomische of oriëntaalse geur om de woonkamer te verwarmen als de winter in aantocht is, bloemige noten om een ​​lichte en vrolijke sfeer in de slaapkamer te ademen, pure en frisse geuren om energie en vitaliteit in de badkamer te brengen... Gemaakt door onze neus in huis, Onze geuren, vervolgens ontwikkeld door onze deskundige parfumeurs in Grasse, creëren een sfeer die is aangepast aan elke kamer en elk seizoen. We hebben eigenlijk niet dezelfde verlangens in de winter of wanneer de lente aanbreekt, en niet alle kamers ruiken hetzelfde!

Ook bieden wij functionele geuren aan, die u helpen om nare kook-, vocht-, muffe, tabaks- of dierengeuren te verwijderen. Sommige van onze parfums worden geassocieerd met rituelen die helpen de omgevingslucht te zuiveren.

Een decoratief, elegant en designcadeau

Onze geschenkdozen voor thuis bieden elegante parfumverspreiders, met bewerkte en verfijnde lijnen. Decoratieve objecten op zichzelf vormen een perfecte alliantie tussen de elegantie van het Franse design en de unieke knowhow van ons huis.

Om aan alle esthetische voorkeuren te voldoen en zich aan te passen aan alle interieurstijlen, zijn onze geurgebaren verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen, materialen en kleuren. Naast dat ze de kamer subtiel parfumeren, voegen ze een mooie decoratieve toets toe. Onze lampes Berger geschenkdozen, parfumverspreiders of mist diffusers bieden bijvoorbeeld vele designs. U kunt kiezen voor een ronde, vierkante of piramidevormige diffuser, in ondoorzichtig, transparant of gekleurd glas. Het kan een sober en verfijnd object zijn, of juist rijkelijk versierd. We bieden zelfs exclusieve edities aan, ontworpen door bekende ontwerpers, zoals Lolita Lempicka of Philippe Starck.

Een mist diffuser geplaatst op een server in de eetkamer, een mooie geurkaars geïnstalleerd op de salontafel in de woonkamer, een rietverspreider geplaatst op het keukenwerkblad... Dankzij een elegant en zorgvuldig ontwerp is dit tijdloze geschenk gemakkelijk te installeren. in elke kamer. Gekozen in de juiste vorm, materiaal en kleur, past het bovendien bij alle interieurstijlen.

Hoe kies je je thuisgeschenkdoos?

Onze dozen, aangeboden met alle gebaren van Maison Berger Paris, zijn perfect als u op zoek bent naar originele cadeau-ideeën voor thuis. Ze zijn verkrijgbaar in vele geuren en bieden verschillende geurspecificaties. Dus hoe kies je de beste geschenkdoos voor thuis?

Voor een stel, voor haar of voor hem?

Een geurobject is een ideaal cadeau voor het interieur, of de persoon aan wie u het wilt geven de eigenaar of huurder van de woning is. Dit tijdloze object is eenvoudig te installeren en te vervoeren en stelt u in staat een echte interieurcocon te creëren en een gastvrije en aangename sfeer voor de bewoners te creëren.

Met onze dozen, verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan gebaren en ontwerpen, kunt u al uw dierbaren gemakkelijk verwennen. Een grote gezinswoning zal bijvoorbeeld profiteren van de aangename geuren van een lampe Berger, subtiel geplaatst in de entree. Een geurig boeket, geïnstalleerd in hun kamer, zal zeker een jong koppel dat net is verhuisd in de smaak vallen. En onze geschenkdozen zullen ook gemakkelijk gewaardeerd worden door één persoon, om op subtiele wijze hun interieur te parfumeren of bepaalde onaangename geuren te neutraliseren...

Om er zeker van te zijn dat u de juiste gebaren en de juiste geur kiest, moet u de tijd nemen om de persoonlijkheid van uw dierbaren te targeten en meer te weten te komen over hun reuk- en esthetische voorkeuren. Om u te inspireren bieden wij verschillende cadeau-ideeën voor vrouwen aan: elegant en verfijnd, deze geurgebaren brengen een vleugje vrouwelijkheid en sensualiteit in uw interieur. Vind ook onze cadeau-ideeën voor mannen , met geparfumeerde objecten met eigentijdse en grafische lijnen.

Welk parfumgebaar?

Lampes Berger, parfumverspreiders, mist diffusers of geurkaarsen... Door alle rituelen uit ons assortiment te integreren, passen onze geschenkdozen voor thuis zich aan aan alle voorkeuren en elk budget. We bieden premiumcollecties (met name ons Lolita Lempicka- en Starck-assortiment), maar ook meer toegankelijke parfumgebaren.

Kies uit al onze gebaren de huisgeurverspreider uit uw doos:

  • de lampe Berger : een iconisch object van ons huis, hij verspreidt subtiele geuren en vernietigt slechte geuren. Tijdloos en elegant, verkrijgbaar in vele uitvoeringen, vormen en kleuren;
  • het parfumverspreider : de parfumverspreider met stokjes garandeert een homogene en continue geur en geeft geuren vrij door capillaire werking. Het kan met veel geuren worden gecombineerd. Sommige modellen zijn ideaal voor kleine budgetten;
  • de geurkaars : gemakkelijk te gebruiken, verkrijgbaar in een groot aantal uitzonderlijke geuren. Het creëert binnenshuis een warme en ontspannen sfeer, terwijl het de kamers aangenaam ruikt;
  • de Night&Day diffuser : dit innovatieve geurobject verspreidt licht en subtiele geuren in de slaapkamer, bij het in slaap vallen of wakker worden.

Met onze duo mini parfumverspreider & geurkaars, de perfecte cadeaus voor thuis, kun je twee van onze rituelen ontdekken, in de geuren van jouw keuze. Ze bevatten een boeket en een geurkaars in miniatuurformaat, waardoor je twee verschillende kamers continu kunt parfumeren.

Ontdek onze mini-duoboxen

Kant-en-klare dozen, voor cadeaus die klaar zijn om te geven!

Welke geurverspreider je ook kiest, onze geschenkdozen zijn klaar voor gebruik. Ze bevatten de parfumgebaren, maar ook een parfumnavulling. Hierdoor kunt u een cadeau geven dat direct gebruikt kan worden. En deze kleine aandacht wordt altijd gewaardeerd…


Onze dozen profiteren ook van een zorgvuldig ontwerp en een elegante, verfijnde verpakking. Nog een goede reden om je te laten verleiden door dit originele cadeau-idee en je dierbaren een onvergetelijke zintuiglijke ervaring te bieden!