Geuren voor in de auto: rust en sereniteit tijdens uw reizen
Geuren voor in de auto: rust en sereniteit tijdens uw reizen

Geuren voor in de auto: rust en sereniteit tijdens uw reizen

De geuren voor de auto die Maison Berger Paris aanbiedt, vormen een logische voortzetting van onze geschiedenis, die begon in 1898. Nadat we onze aandacht hadden gericht op parfums voor in huis, via de Berger-lamp, geurboeketten, geurkaarsen en elektrische diffuser, hebben we ons denken gericht op voertuigen.


Zoals altijd was ons doel meervoudig: een innovatief, esthetisch object aanbieden en dit combineren met geuren die vakkundig zijn gecreëerd door onze meesterparfumeurs in Grasse. Dit is hoe autoparfumverspreiders werden geboren.

Tegenwoordig zijn er veel keuzes aan geuren. Sommige zijn zo ontworpen dat de lucht in het passagierscompartiment subtiel en bijzonder aangenaam is om in te ademen. Anderen richten zich op slechte geuren en elimineren vooral de bijzonder onaangename geuren die verband houden met tabak. Ten slotte kunt u met onze Aroma-collectie, verrijkt met essentiële oliën, profiteren van hun aromachologische deugden en uw gevoel van welzijn verbeteren.

Voel je goed in je auto


We weten allemaal dat autorijden een stressvolle ervaring kan zijn. De reizen zijn soms lang, de files stellen onze zenuwen op de proef en het gebrek aan manieren van bepaalde automobilisten is niet altijd gemakkelijk te verdragen.


Er wordt geschat dat een Fransman gedurende zijn hele leven gemiddeld meer dan 33.000 uur in een auto doorbrengt. Dit vertegenwoordigt bijna vier jaar!

De stress die we voelen in het dagelijks leven is bekend. Als het op tijd is, kan het een positief aspect hebben, omdat het lichaam dan een hormoon afscheidt waar we allemaal van gehoord hebben
spreek: adrenaline. De problemen beginnen wanneer deze stress een gewoonte of zelfs chronisch wordt. In deze gevallen wordt een heel ander hormoon ontwikkeld: cortisol. Dit is wat we gewoonlijk ‘slechte stress’ noemen, wat ongelukkige gevolgen kan hebben.


Stress leidt immers onvermijdelijk tot een zekere vermoeidheid, de belangrijkste oorzaak van verkeersongevallen.


Op basis van deze observatie en altijd bereid om oplossingen aan te bieden om uw welzijn te verbeteren, heeft Maison Berger Paris uiteraard een assortiment geuren voor de auto ontwikkeld.

Al onze geuren voor in de auto

Omdat we allemaal een verschillende smaak hebben op het gebied van parfum, is er voor de auto een uiterst rijk en gevarieerd assortiment parfums verkrijgbaar.

Vóór uw aankoop zijn er verschillende mogelijkheden voor u:

- Er zijn pakjes, waaronder een diffuser en een parfum;

- Het is ook mogelijk om de diffuser alleen te verkrijgen;

- Tenslotte zijn er veel navullingen verkrijgbaar, deze worden verkocht in sets van twee.

Bij elke geur is er een bijbehorende intensiteit, die duidelijk op de verpakking staat aangegeven. Dit is een eerste element waarmee je rekening kunt houden tijdens je reflectie.

Auto diffuser Aroma Energy

19,20 €

Auto diffuser Bolero

19,20 €

Autoparfumverspreiders zijn daarentegen elegante en discrete objecten. Ze zijn voorzien van een klem, waardoor ze eenvoudig aan een ventilatierooster kunnen worden bevestigd. Ze verspreiden dus de geur, maar als je ervoor kiest om de airconditioning aan te zetten, is de geur nog meer aanwezig in het passagierscompartiment.

Onze plezierparfums

Het is onmogelijk om te bepalen welke de beste geur voor de auto is: het hangt allemaal af van individuele voorkeuren en verlangens. Wat nieuwe auto's betreft, is het waar dat ze tijdens de eerste dagen van gebruik een redelijk aangename geur hebben. Maar dit heeft de neiging om na verloop van tijd en kilometers te vervagen. Nu is het tijd om een ​​diffuser aan te schaffen en er een van onze parfums mee te combineren.

Waarom kiest u bijvoorbeeld niet voor ons Coco Monoï-parfum? Hiermee wordt een zomers gevoel, vol enthousiasme en goed humeur gevoeld in het voertuig. Noten van mandarijn, groene sinaasappel, oranjebloesem, tuberoos en kruiden geven deze geur een uniek karakter. De zendtijd van een Coco Monoï navulling is ongeveer vier weken houdbaar.

Neem de tijd om door ons hele assortiment te bladeren, via de navullingen die beschikbaar zijn voor de auto. Savon d'Autreviens doet je denken aan een heel bekende geur uit je kindertijd, Ocean Wind brengt een welkom gevoel van frisheid, Etoile d'Orient belooft je reizen op te fleuren door ze minder eentonig te maken... De keuze is enorm, en je zult vind zeker de geur die bij jou past!

De Aroma-collectie


Onze parfums verrijkt met essentiële oliën hebben een bewezen effect op uw welzijn. Het adopteren ervan is de garantie dat u zich goed voelt in uw auto.


Er zijn talloze navullingen voor u beschikbaar: Aroma Happy, Aroma Wake Up, Aroma Energy, Aroma Respire, Aroma Focus… Al deze geuren hebben hun eigen bijzonderheden: kies, afhankelijk van uw wensen of behoeften van het moment, HET parfum dat bij u past .

Als u last heeft van reisziekte en reizen voor u synoniem is met misselijkheid en ongemak, hebben wij een unieke geur ontwikkeld: Aroma Travel. Alleen beschikbaar voor autodiffusers en bevat tonen van pepermunt, gember en amber. De combinatie van deze verschillende ingrediënten, gecombineerd met essentiële oliën, maakt het mogelijk om misselijkheid effectief te bestrijden.

Parfum tegen tabaksgeur


We kennen allemaal de geur die muffe tabak in een auto achterlaat. Dit is ongetwijfeld een van de meest onaangename reuksensaties. Gelukkig heeft Maison Berger Paris aan je gedacht en alles in het werk gesteld om een ​​parfum te creëren dat dit kan overwinnen.

Geurende tonen van dennen, amber en ceder geven een houtachtige toets, die een geruststellende frisheid brengt. Een gepatenteerd molecuul werkt concreet tegen de geur van tabak door deze te neutraliseren. Deze oplaadbeurt is ontworpen voor ongeveer een maand en geeft u weer het plezier van het gebruik van uw voertuig.