Geuren voor in huis: het universum met duizend facetten Maison Berger Paris
Geuren voor in huis: het universum met duizend facetten Maison Berger Paris

Geuren voor in huis: het universum met duizend facetten Maison Berger Paris

Al meer dan een eeuw ontwikkelt Maison Berger Paris een breed scala aan geuren om het huis aangenaam te parfumeren. Onze deskundige parfumeurs creëren regelmatig nieuwe subtiele en delicate geuren, om een ​​gastvrije, warme of ontspannen sfeer in huis te creëren. Een zoektocht naar uitmuntendheid die onvermoeibaar en voortdurend doorgaat, op zoek naar perfectie. Ontdek onze collecties geuren voor in huis, en kies de huisgeur die het beste bij jouw voorkeuren en het seizoen past!

Excellentie en knowhow Maison Berger Paris, voor uitzonderlijke producten

Ons huis profiteert van meer dan 125 jaar ervaring en respecteert de voorouderlijke tradities van de parfumerie, met een scherp oog voor de trends van vandaag... en morgen. Onze parfums worden bedacht door onze neus, die vervolgens samenwerkt met onze deskundige parfumeurs uit Grasse. Hij laat zijn verbeeldingskracht, zijn fantasie en zijn poëzie de vrije loop, om u unieke en uitzonderlijke reukervaringen te bieden.


Dankzij deze geuren staan ​​je momenten van puur geluk te wachten. Opgeschorte momenten, synoniem voor rust en sereniteit, waar de tijd geen vat meer heeft en waar slechts één ding telt: uw welzijn. Onze heerlijke geuren zorgen voor een aangename en gezellige sfeer, waardoor thuisblijven weer een genot wordt.

Het bereiken van een dergelijk kwaliteitsniveau is uiteraard geen toeval. Met het voor de hand liggende doel om u altijd tevreden te stellen, hebben we intern uiterst nauwkeurige specificaties ontwikkeld, zodat er geen concessie kan worden gedaan aan de kwaliteit van onze geuren.

Welk parfum voor in huis?


Als het gaat om het ruiken van uw huis, is het niet alleen een kwestie van smaak. Hoewel ze uiteraard een rol spelen, is seizoensinvloeden ook een van de belangrijkste criteria waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste geuren voor uw huis. We hebben eigenlijk niet dezelfde verlangens in de zomer of in de winter! Bij koud weer hebben warme en heerlijke essences over het algemeen de voorkeur, terwijl frisse en fruitige geuren vaak onze voorkeur hebben als de zomer nadert.

En om de juiste huisgeur te kiezen, moet je ook goed nadenken over de sfeer die je thuis en in de verschillende kamers van je huis wilt creëren. Een warme en cocoonende sfeer in de woonkamer met eerder warme en oriëntaalse geuren, een vrolijke sfeer in de slaapkamer met de bloemige tonen van een patchouli-parfum, een vleugje vitaliteit en energie in de badkamer dankzij pure geuren en fris met een cedergeur …


De keuze van uw huisparfum hangt ook af van uw wensen en behoeften. Bepaalde geuren laten je toe om je interieur subtiel te parfumeren, terwijl andere geassocieerd worden met rituelen die de omgevingslucht zuiveren. Speciale geuren kunnen je ook helpen om slechte geuren kwijt te raken, en andere, intensere parfums zijn perfect om te ontsnappen... Het is aan jou om je verlangens te identificeren en je favoriete geuren te kiezen!

Geuren voor in huis: onze reukfamilies


In zijn grote collectie huisparfums biedt Maison Berger Paris inmiddels zo'n vijftig verschillende geuren voor huis 3 aan. In dit rijke en gevarieerde universum hebben we de parfums onderverdeeld in verschillende reukfamilies, die bepaalde kenmerken weerspiegelen. Al onze parfums zijn verkrijgbaar in de vorm van geursets voor in huis, of in navullingen.

De bloemen


Bloemrijke parfums brengen geuren samen die zowel romantisch als verfijnd zijn. Deze zoete en boeiende geuren brengen een lentebriesje in huis. Roos, Lelietje-van-dalen, Geranium, Oranjebloesem, Lavendel, Eucalyptus… Om u een grote verscheidenheid aan geuren te garanderen, gebruiken wij diverse en gevarieerde bloemrijke materialen.

Dankzij hun intense en aardse eigenschappen combineren patchouli-geuren voor binnen sensualiteit, wellust en mysterie. Patchouli, een karakterelement, is nu een must-have in de parfumerie.

Uitgaven


Frisse parfums zijn sprankelende geuren, die doen denken aan uitstapjes en wandelingen in het bos, in de bergen of op het strand... Met citrusvruchten, munt of verbena brengen ze toon en enthousiasme zonder 'een zekere frisheid' te verliezen.


Deze geuren, traditioneel populair in de zomer, helpen een frisse en harmonieuze sfeer in huis te creëren. Ontdek bijvoorbeeld onze geuren Ocean Wind, Verbena Zest of Agave Garden.

Fijnproevers


Deze heerlijke geuren aarzelen niet om de nostalgiekaart te spelen en herinneren ons aan de geuren uit onze kindertijd. De geur Sweet Apple werkt bijvoorbeeld als een geruststellende Proust Madeleine, voor ongeëvenaard genot.

Rijk en genereus, de gastronomische geuren verwarmen de sfeer. Bij Maison Berger Paris hebben onze meesterparfumeurs er ook voor gezorgd dat ze niet te aanwezig of overweldigend worden.

De oosterlingen


Oosterse geuren voor thuis zijn een integraal onderdeel van de geschiedenis van de parfumerie. Dit zijn vrij sterke geuren, die binnenshuis een warme en sensuele sfeer creëren. Houtachtig, kruidig, bloemig of vanille… Deze boeiende geuren laten niemand onverschillig.


Om overtuigd te raken, hoeft u alleen maar enkele van onze creaties te testen: Etoile d'Orient, Terre Sauvage of Angélique Noire zijn bijvoorbeeld parfums die bijzonder populair zijn tijdens de eindejaarsfeesten. We vinden ook creaties op basis van amberparfum, een karaktergeur met krachtige tonen.

De fruitige

De aanwezigheid van een vrucht in de topnoot garandeert fruitige parfums een duidelijke toon, geassocieerd met een vleugje sensualiteit of een vleugje gourmandise. Bepaalde vruchten brengen ook frisheid en een vleugje vrouwelijkheid in het interieur, zoals bergamot, mandarijn, citroen, sinaasappel of grapefruit.


Onder de emblematische geuren van deze olfactorische collectie vinden we bijvoorbeeld de parfums Lait de Figue, Fleur de Citronnier of Envolée d’Grumes.

De zuivere


Met onze pure parfums gaat er een hele wereld van kalmte en sereniteit voor je open. Ze brengen subtiele en lichte geuren in de kamer, voor een delicate en verfijnde sfeer. En de geur van oude zeep of vers linnen is altijd geruststellend...

Ontdek onze collectie pure geuren voor thuis om een ​​frisse en natuurlijke uitbarsting van optimisme in je huis te brengen. Probeer bijvoorbeeld White Cashmere of Cotton Caress.

Maison Berger Paris diffusers, om al onze parfums onder de aandacht te brengen

Nadat u uw parfumkeuze heeft gemaakt, moet u nog bepalen welk ritueel uw voorkeur heeft. Om een ​​gevoel van rust te creëren en thuis te genieten van een sfeer van ontspanning en intieme rust, biedt Maison Berger Paris u een complete collectie parfumverspreiders.

Onze geuren kunnen aangenaam in de lucht worden verspreid, met:

  • lampes Berger: uniek en tijdloos, ideaal om te genieten van geurende, gereinigde en gezuiverde binnenlucht;
  • parfumverspreiders: deze boeketten met stokjes zorgen voor een homogene en langdurige geurverspreiding;
  • mist diffusers: boordevol technologie, waarmee u eenvoudig uw geursfeer kunt configureren en aanpassen;
  • Night & Day diffusers: ze zijn perfect om in slaap te vallen of wakker te worden met je favoriete geuren;
  • geurkaarsen: ze creëren een magische, heldere en warme sfeer.

Onze huisgeurverspreiders zijn bijzonder effectief en profiteren van onze unieke knowhow en ongeëvenaarde verspreidingskwaliteit in de wereld van de parfumerie. Zeer eenvoudig te gebruiken, hun bediening is gemakkelijk en leuk. Onze geurgebaren worden aangeboden in zeer uitgebreide en gevarieerde ontwerpen, voor elke smaak en geschikt voor alle decoratiestijlen.