Geurverspreiders: de onvergelijkbare expertise van Maison Berger Paris
Geurverspreiders: de onvergelijkbare expertise van Maison Berger Paris

Geurverspreiders: de onvergelijkbare expertise van Maison Berger Paris

Een geurverspreider voor in huis is geen eenvoudig decoratief object dat anoniem in de hoek van een kamer wordt geplaatst. Integendeel: de geur van een parfum speelt een belangrijke rol in de sfeer in huis. Het ruiken van een aangename geur wanneer u uw huis binnenkomt, zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt en verbetert uw gevoel van welzijn aanzienlijk.

Wat zijn de beste huisgeuren? Er bestaat geen universeel antwoord op deze netelige vraag. We hebben inderdaad niet allemaal dezelfde smaak en dezelfde ambities in het leven. Wat in het algemeen waar is, geldt ongetwijfeld nog meer op het gebied van de parfumerie. Een persoon kan bijvoorbeeld alleen zweren bij geuren met karakter, die een kamer aanzienlijk doordringen. Een ander is daarentegen wellicht meer fan van een frisse, discrete en nauwelijks waarneembare geur.

Zich bewust van deze verschillen heeft Maison Berger Paris, via zijn meesterparfumeurs, een indrukwekkend assortiment geuren ontwikkeld. Deze zijn gegroepeerd in zes reukfamilies en zullen de meest veeleisende tevreden stellen. Interessant is ook om ons te concentreren op ons Aroma-assortiment, verrijkt met essentiële oliën.

Vind via onze geurverspreiders jouw favoriete geuren voor een interieur dat bij je past en waar het leven goed is.

De voordelen van essentiële oliën

Geurverspreiders met essentiële oliën zorgen niet alleen voor een homogene en aangename geur in de verschillende ruimtes van het huis. Dankzij de aromachologische eigenschappen van deze oliën wordt ons dagelijks leven verbeterd. Het Aroma-assortiment past zich aan al uw behoeften aan en biedt verschillende geuren:
  • Happy: voor wie zijn interieur wil doordrenken met een positieve en vrolijke sfeer;
  • Droom: verbetert de kwaliteit van uw nachten en zorgt voor een echt verkwikkende slaap;

  • D-Stress: om op te vrolijken en alle zorgen opzij te zetten;

  • Focus: als je rust en concentratie nodig hebt;

  • Energie: momenten ervaren die gekenmerkt worden door vorm en vitaliteit;

  • Relax: ideaal om stress en angst te verminderen;

  • Liefde: geeft je interieur een vleselijke en sensuele sfeer;

  • Wake-up: is ideaal om vol energie wakker te worden;

  • Ademen: dankzij de essentiële oliën van eucalyptus en munt verbetert dit parfum het ademhalingscomfort.

Onze verschillende geurverspreiders

Hoe kiest u uw parfumverspreider? Nogmaals, het is allemaal een kwestie van smaak... en behoefte. Als al onze rituelen zich kenmerken door hun uitzonderlijke effectiviteit, ruiken ze niet allemaal op dezelfde manier of gedurende dezelfde duur. Vanuit designoogpunt is het aan jou om het model te kiezen dat volgens jou het beste bij jouw interieur past.

Eén ding is echter zeker: de bediening van onze geurverspreiders is uiterst intuïtief en eenvoudig. Ook al is het een eerste gebruik, je hebt maar een paar minuten nodig om te weten hoe je het (goed) moet gebruiken!

De Nacht & Dag

Dit is de nieuwste toevoeging aan onze geurverspreiders. Het wordt in de slaapkamer geplaatst en pakt een van de grootste zorgen van onze tijd aan: slaapproblemen. Veel mensen hebben moeite met inslapen, of worden meerdere keren per nacht wakker en openen 's ochtends hun ogen met het zeer onaangename gevoel nog vermoeider te zijn dan de dag ervoor.

De Night & Day diffuser begeleidt u tijdens elk van deze fases. Dankzij de parfumcapsules, die gemakkelijk te plaatsen zijn en dertig keer kunnen worden gebruikt, worden de inslaapfase, het daadwerkelijke slapen en het ontwaken aanzienlijk verbeterd.
Dit ritueel is een elegant en ruimtebesparend object, dat perfect past op een
nachtkastje. De aanraaktoetsen en het LED-scherm maken het zowel gemakkelijk als leuk in gebruik, voor een aanzienlijk verbeterd nachtleven.

De mist diffusor

Maison Berger Paris heeft zich sinds de oprichting altijd laten leiden door een voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid en innovatie. Het is dit leidmotief dat de creatie mogelijk maakte van deze elektrische geurverspreider, waarvan de technologische bekwaamheid werkelijk verbazingwekkend is.

Het is precies de stroom die ervoor zorgt dat de keramische piëzosteen, aanwezig aan de onderkant van het apparaat, flink gaat trillen. Hierdoor komt de geur vrij in de vorm van een zeer discrete en bijzonder aangename nevel.

Dit object is volledig op afstand te bedienen en is voorzien van een aantal bijzonder waardevolle features. De intensiteit van de verspreiding en de lichtbron kunnen zo worden geconfigureerd om zich aan te passen aan jouw wensen of behoeften van het moment: het ritueel kan heel licht parfumeren of veranderen in een krachtige geurverspreider. Ook voor de duur kan gekozen worden tussen een half uur, één of twee uur.

In 2020 werd de mist diffuser van Maison Berger Paris verkozen tot product van het jaar op basis van getuigenissen van 15.000 consumenten. Een fantastische beloning, die de
kwaliteiten van deze geurverspreider als geen ander.

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Als u een kamer meerdere dagen zacht en gelijkmatig wilt laten ruiken, is het parfumverspreider precies wat u nodig heeft. De werking ervan is gebaseerd op capillariteit, dat wil zeggen op de interactie tussen de stokjes en het parfum waarin ze zijn ondergedompeld.

Dit geparfumeerde object produceert geen vlam en heeft het voordeel van eenvoud. Het enige wat u hoeft te doen is de stelen in de vloeistof onder te dompelen en u kunt een aantal dagen lang genieten van een aangename reukervaring. Vergeet niet om van tijd tot tijd de strengen om te keren, zodat de verspreiding al zijn frisheid behoudt.

De geurkaars

De geruststellende warmte van een vlam gecombineerd met een flexibel en sober design. Met geurkaarsen overwint Maison Berger Paris zonder twijfel de uitdaging van eenvoud en effectiviteit.

Alle kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke en ecologische materialen, zonder chemische stoffen of producten van dierlijke oorsprong. De lont is op zijn beurt gevlochten in natuurlijk katoen: alle voorouderlijke knowhow van onze meesterparfumeurs is terug te vinden in dit ritueel.

De lampe Berger

We presenteren niet langer het meest iconische stuk van ons huis: sinds 1898 heeft het prestaties geleverd en de eeuwen doorstaan ​​zonder zijn effectiviteit te verliezen. Het gepatenteerde katalysesysteem is op meer dan één manier effectief. Sterker nog, deze geurverspreider:

- Parfumeert aangenaam en effectief alle kamers in huis;

- Vernietigt puur onaangename geuren, zoals afkomstig uit de keuken of een asbak.

Als het op design aankomt, zullen de meest veeleisende onder jullie vinden wat ze zoeken. Doorschijnend, onopgesmukt glas past naast andere, meer avant-gardistische en barokke modellen. Of je nu fan bent van een bepaald classicisme of juist helemaal van decoratieve durf houdt, er is noodzakelijkerwijs de lampe Berger die bij je past.

Lampe Berger Giftset Lilly Vert

56 €