Geurverspreiders voor grote kamers van Maison Berger Paris
Geurverspreiders voor grote kamers van Maison Berger Paris

Geurverspreiders voor grote kamers van Maison Berger Paris

De geurverspreiders voor grote kamers van Maison Berger Paris zijn niet bang voor grote ruimtes in een appartement of huis. Integendeel, ze behouden hun eigenschappen en specificiteiten in een eetkamer, een grote woonkamer, een ontvangstruimte, enz.
Bij het ontwerpen van onze rituelen hebben we geprofiteerd van alle vaardigheden van onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling: het zijn hoogwaardige, krachtige diffusers die effectief blijken te zijn in alle interieurs.

Maar daar houden hun kwaliteiten niet op. Ons Huis, altijd geleid door de wens om uw tevredenheid te maximaliseren, wilde dat zijn rituelen bijzonder gemakkelijk te volgen waren. Daarom duurt het slechts een paar minuten om de instructies onder de knie te krijgen.

Ten slotte zijn wij van mening dat een parfumverspreider voor een grote kamer geen triviaal object is, bedoeld om onopgemerkt te blijven of, integendeel, een decoratie in gevaar te brengen.
Daarom zijn onze rituelen het onderwerp geweest van bijzondere zorg wat betreft hun esthetiek: sober, modern, doorschijnend, kleurrijk, effen of bont, je vindt ze in alle vormen en voor alle smaken.


Onze geurverspreiders voor grote ruimtes


Niet alle interieurs zijn uiteraard hetzelfde. Er zijn bijvoorbeeld huizen of appartementen met grote slaapkamers, keukens of entrees. We beperken ons hier tot het bespreken van de meest traditionele gevallen: als algemene regel zijn de grootste volumes die bestemd voor een woonkamer, een bibliotheek of zelfs de eetkamer...

De lampe Berger

Toen hij in 1898 werd gecreëerd, zuiverde de lampe Berger de besloten ruimtes in de ziekenhuissfeer. Deze prestatie werd mogelijk gemaakt door het gepatenteerde katalysesysteem: de hitte die door het ritueel wordt geproduceerd, trekt de moleculen aan die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren en vernietigt ze. Het is eigenlijk de katalysator in de brander die verhindert dat deze moleculen zich door oxidatie recombineren. Zo worden onaangename geuren niet gemaskeerd, maar voorgoed vernietigd.

Deze parfumverspreider voor grote ruimtes is daarom bijzonder geschikt als je bijvoorbeeld last hebt van een tabaksgeur in de woonkamer. Bovendien is de parfumerende werking absoluut onberispelijk: de verspreiding is homogeen, langdurig en snel.

En als we ons allemaal zorgen maken over de inrichting van ons interieur, geldt dit ongetwijfeld nog meer voor ontvangstruimtes. Goed nieuws over dit onderwerp: wat uw smaak ook is, Lampe Berger past zich eraan aan.

Tussen al onze modellen vind je zeker het exemplaar dat bij je past: naast het bewust verfijnde design van de June Blanche lamp , vind je het bijzonder gedurfde design van de Quintessence Bleue lamp of de subtiele art deco toets van de Icicle Leaves lamp .

Dit zijn slechts enkele voorbeelden: neem een ​​paar minuten de tijd om door al onze rituelen te bladeren en richt uw blik op degene die het beste bij uw decoratie past.

Het parfumverspreider

De alliantie tussen prestatie en esthetiek heeft zijn toonbeeld gevonden met deze parfumverspreider voor grote ruimtes. Het geurboeket verspreidt, dankzij de interactie tussen het parfum en de erin ondergedompelde stengels, een geur gedurende meerdere weken, zonder dat je bijna iets hoeft te doen: je hoeft alleen maar de strengen na verloop van tijd om te keren. Dit eenvoudige gebaar, dat slechts enkele seconden duurt, garandeert de frisheid van de uitzending.

Een parfumverspreider met staafjes die slechts 125 ml parfum bevat, is ongeveer twee maanden operationeel. De geur is op zijn beurt bijzonder homogeen en delicaat. Het is onmogelijk dat de geur, die al te aanwezig is, uiteindelijk de aanwezigen in de kamer hindert.

Het is belangrijk om te weten dat het aantal staafjes dat in de vloeistof aanwezig is een directe invloed heeft op de intensiteit van de diffusie. Voor een lichte geur zijn twee of drie meer dan genoeg. Gemiddelde diffusie vereist de aanwezigheid van vier of vijf strengen, terwijl zes tot acht nodig zijn voor een aanzienlijke intensiteit.
Voor een grote kamer verdient het uiteraard de voorkeur om voor een groot aantal stokken te kiezen.

Deze geurverspreider voor grote kamers met stokjes kan verschillende aspecten aannemen, afhankelijk van uw smaak. Laat u verleiden door zowel de zachte, ronde vorm als het matglas van ons Aroma-assortiment, verrijkt met essentiële oliën, of laat u overtuigen door de heerlijke retrokant van het Antiek Groene Piramideboeket .

Het scala aan mogelijkheden is opnieuw bijzonder groot tussen de verschillende vormen, rondingen en kleuren... Maar één ding is zeker: een geurboeket is een origineel decoratie-element dat niemand onverschillig zal laten.

De mist diffusor

Een ritueel in de voorhoede van technische innovatie, deze mist parfumverspreider voor grote kamers zal de meest veeleisende tevreden stellen. Of het nu in een eetkamer of woonkamer is, de subtiele mist die door het ritueel wordt geproduceerd, is zowel boeiend als aangenaam.

Het zijn de ultrasnelle trillingen van de keramische piëzosteen, gelegen aan de onderkant van het apparaat, die de creatie ervan mogelijk maken. Het resultaat is een warme sfeer, waarin u en uw potentiële gasten graag vertoeven, voor momenten die gekenmerkt worden door gezelligheid.

Afhankelijk van het volume van de kamer is het mogelijk om met behulp van de afstandsbediening die bij het ritueel hoort, de intensiteit van de verspreiding aan te passen. Dit laatste kan dus continu of discontinu zijn om de sterkte van het parfum te moduleren.
Indien nodig kunnen ook andere elementen worden geconfigureerd, zoals helderheid of uitzendingsduur.

Verlies bij dit ritueel, net als bij de eerder genoemde, niet uit het oog dat je absoluut meester bent over je verschillende reukervaringen. Zodra de tank leeg is, heb je dus twee opties:

- Ben je bijzonder verleid door de geur en heb je besloten het genot voort te zetten? In dit geval giet je tegen een gecontroleerde prijs de inhoud van een navulling met dezelfde geur en dat is alles.

- Als u daarentegen op zoek wilt gaan naar nieuwe reuksensaties, is een beetje schoonmaken nodig voordat u het nieuwe parfum inschenkt. Om dit te doen, gooit u de resterende vloeistof (indien aanwezig) weg en maakt u de tank eenvoudig schoon met een kleine, zachte doek.