Geurverspreiders voor in huis: er wacht je een wereld aan geuren!
Geurverspreiders voor in huis: er wacht je een wereld aan geuren!

Geurverspreiders voor in huis: er wacht je een wereld aan geuren!

Geurverspreiders voor in huis zijn de ideale oplossing voor het creëren van een gezonde en aangename sfeer in huis. Wat uw ambities of huidige wensen ook zijn, u vindt zeker wat u zoekt in ons brede parfumassortiment.

Voor uw interieur zijn er drie categorieën diffusers: lampe Berger, parfumverspreiders en mist diffusers. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken, maar allemaal
vallen op door hun effectiviteit. Je hoeft alleen maar je keuze te maken...

De lampe Berger

De lampe Berger is ongetwijfeld het iconische stuk van het huis: het was zelfs het eerste object dat werd gemaakt toen het in 1898 werd gelanceerd, meer dan 120 jaar geleden. De Berger lamp is een integraal onderdeel van onze geschiedenis, verleden, heden en toekomst.

De eerste functie ervan, aan het einde van de 19e eeuw, was het zuiveren van besloten ruimtes in ziekenhuizen. Dankzij het gepatenteerde katalysatorsysteem kan het de moleculen die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren opvangen en vernietigen. In tegenstelling tot veel andere systemen worden onaangename geuren niet gemaskeerd, maar vernietigd.

Als deze functie vandaag de dag nog steeds relevant is, kun je er ook mee een interieur subtiel parfumeren, zonder dat de geur te aanwezig is en uiteindelijk hinderlijk wordt. De verspreiding is snel, homogeen en duurt in de loop van de tijd. Terwijl u dus elke dag en elke week vele uren in ons binnenland doorbrengt, is de lucht die u inademt gezond en aangenaam.

Door de decennia heen heeft de lampe Berger zich aangepast aan mode en stijl. Tegenwoordig is het op zichzelf een decoratief object. Tussen de vele aangeboden modellen vindt u er zeker één die perfect in uw interieur past, voor een extra vleugje elegantie. Vele lijnen, materialen en kleuren staan ​​tot uw beschikking.

Lampe Berger Carrée Grise

45 €

Zeer gemakkelijk te gebruiken

De lampe Berger is niet alleen een effectieve geurverspreider voor thuis. Voor maximaal comfort is hij ook heel gemakkelijk te gebruiken. Tijdens een eerste installatie:

- Vul de geurlamp met de speciaal aangepaste navulling;
- Plaats de brander. Als dit de eerste keer is dat u het gebruikt, wacht dan ongeveer twintig minuten voordat u de volgende stap uitvoert;
- Steek de lamp aan met een aansteker of lucifer. Na ongeveer twee minuten heeft de vlam de neiging om aan intensiteit te verliezen en zich opnieuw te concentreren. Nu is het tijd om hem uit te zetten, simpelweg door erop te blazen;
- Vervang de houder bovenop de lamp;
- Als richtlijn geldt dat een half uur gebruik voldoende is voor een kamer van gemiddelde grootte. Om de verspreiding te onderbreken, verwijdert u eenvoudigweg de houder en plaatst u de brandblusser op de brander.


- Dat is het !

Veel geuren beschikbaar

Parfums zijn nauw verbonden met de geschiedenis van Maison Berger. Onze geuren worden allemaal gemaakt in Frankrijk, in Grasse. Ze symboliseren onze knowhow en onze voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid.

Door het gebruik van een lampe Berger adem je geen schadelijke stoffen in: de lucht is gezond en heerlijk geurend.

Via onze zes reukfamilies (Floral, Fruity, Pure, Gourmet, Oriental, Fresh) vind je de geur die bij je past, tijdelijk of permanent. In totaal bieden wij ruim vijftig geuren aan, elk met zijn eigen karakter en specificiteiten.

Parfumverspreiders

Met parfumverspreiders slaagt Maison Berger erin twee functies te combineren: het wegwerken van vervelende geurtjes en het toevoegen van een vleugje stijl aan uw huis.

Een parfumverspreider is een esthetisch object, de vrucht van al onze knowhow. Een strak en elegant ontwerp, verschillende vormen beschikbaar: de parfumverspreiders vinden met hetzelfde geluk hun plaats in elke kamer van het huis.

Een parfumverspreider is bovendien de zekerheid van een aangename geur in huis, subtiel verspreid, geheel naar wens. Het parfumeren gebeurt via een capillariteitssysteem, waardoor het meerdere weken meegaat. Afhankelijk van het type streng dat u kiest, kan de verspreiding op een stijve en intense manier gebeuren, of juist op een zachtere manier.

Het parfumverspreider is bovendien een praktisch en voordelig systeem, dankzij het ruime aanbod aan navullingen voor geurverspreiders voor thuis. Tussen de vele smaken die onze meesterparfumeurs hebben ontwikkeld, vindt u onvermijdelijk wat u zoekt: van de meest klassieke tot de meest gedurfde, u heeft de mogelijkheid om uw interieur te doordrenken met de stijl die bij u past. Onder onze meest populaire geuren kunt u zich laten betoveren door Ylang Sun, Cotton Caress, Precious Jasmine of onze parfumverspreiders die voortkomen uit onze samenwerking met Lolita Lempicka.

Tenslotte kunnen parfumverspreiders ingezet worden tegen bepaalde nare geurtjes. Om aan uw behoeften te voldoen, hebben wij, afhankelijk van de te neutraliseren kamers of geuren, verschillende doelgerichte assortimenten ontwikkeld: anti-keukengeuren, anti-badkamergeuren, anti-huisdiergeuren en anti-tabaksgeuren.

Mist diffusers

Vanuit ons voortdurende verlangen om onszelf te vernieuwen, zijn elektrische geurverspreiders voor thuis geboren. Deze elegante objecten, verkrijgbaar in glas of metaal, stralen continu licht uit
oscillerend, levendig of gedempt, afhankelijk van uw wensen van het moment.

Hun voordelen zijn talrijk: de koude diffusie vindt onmiddellijk plaats en de piëzosteen trilt dankzij de elektrische stroom snel, waardoor een subtiele en geurige mist kan worden verspreid.

Mist diffusers slagen erin zowel echte technologische hoogstandjes te zijn als zeer gemakkelijk te gebruiken. Afhankelijk van uw keuze kan de ontsteking onmiddellijk of programmeerbaar zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om met de meegeleverde afstandsbediening de diffuser op afstand te bedienen.

Onze mist diffusers zijn klaar voor gebruik: het is niet nodig om parfum of etherische oliën toe te voegen. De dosering is door ons uitgevoerd, u hoeft niets anders te doen dan genieten van de aangename sfeer in uw huis.

De Aroma-collectie, verrijkt met essentiële oliën, zal u verleiden door zijn durf en het brede assortiment dat tot uw beschikking staat: Aroma Dream, Aroma Happy, Aroma Relax, Aroma Energy…


Als je meer klassiek bent, kun je uiteraard kiezen voor meer traditionele tonen, zoals Soleil Divin, Cinnamon Orange of Lavender Fields…

Voel je lekker thuis dankzij geurverspreiders voor thuis


Het is zonder twijfel dat we thuis de meeste tijd van ons leven doorbrengen. Hoewel telewerken verre van een modegril is, maar zich steeds verder ontwikkelt, wordt deze trend steeds meer bevestigd.

Onder deze omstandigheden is het van groot belang dat u profiteert van een rustgevende en geruststellende sfeer in uw huis. Dankzij de geurverspreiders voor thuis kun je DE geur kiezen die past bij jouw persoonlijkheid of bij jouw huidige wensen. Diffusers helpen ook bij het verwijderen van slechte geuren, ongeacht hun oorsprong.


Met meer dan 125 jaar ervaring put Maison Berger Paris uit voorouderlijke knowhow gecombineerd met een permanent verlangen naar vernieuwing en innovatie.