Geurverspreiders met steeltjes: meerdere geuren voor elegante en gevarieerde designs.
Geurverspreiders met steeltjes: meerdere geuren voor elegante en gevarieerde designs.

Geurverspreiders met steeltjes: meerdere geuren voor elegante en gevarieerde designs.

Een geurverspreider met staafjes aanschaffen is absoluut noodzakelijk als je je interieur subtiel en aangenaam wilt laten ruiken. Deze rituelen werken via capillariteit, dat wil zeggen volgens het principe van een wisselwerking tussen het parfum dat in de fles aanwezig is en de stokjes die erin zijn ondergedompeld.


Maison Berger Paris biedt u een enorme keuze aan geuren, van de meest traditionele tot de meest gedurfde, van de zachtste tot de meest bedwelmende. Dankzij deze diffusers is er een hele wereld aan geuren voor je beschikbaar.


Zoals altijd hebben we ook bijzondere aandacht besteed aan het ontwerp van deze geurobjecten. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere vormen, maten en kleuren en passen zich aan uw smaak en wensen aan, zodat ze op zichzelf decoratieve objecten worden.

Geurverspreiders met steeltjes: tussen efficiëntie en eenvoud

Een parfumritueel mag een geur vooral niet te intens verspreiden. Dit is de beste manier om het onstuimig en uiteindelijk behoorlijk onaangenaam te maken. Onze stick-parfumverspreiders omzeilen deze valkuil op briljante wijze door een geur te garanderen die zowel homogeen als delicaat is.


Een andere van hun vele kwaliteiten is hun eenvoud: de instructies voor deze staafparfumverspreider zijn teruggebracht tot hun eenvoudigste uitdrukking. Een paar seconden zijn voldoende om ze operationeel te maken en de geur van uw keuze in een van de kamers van het huis te verspreiden.


Om dit te doen, draait u bij het eerste gebruik eenvoudigweg de ring aan de bovenkant los en verwijdert u het deksel. Dompel vervolgens de stelen onder in het parfum, en dat is alles: er wachten u enkele weken parfum, zonder dat u enige actie hoeft te ondernemen. Je hoeft alleen maar de strengen van tijd tot tijd te draaien om de effectiviteit te garanderen.

Hoe vul je een geurverspreider met stengels? Er is niets eenvoudiger dankzij onze talrijke beschikbare navullingen, waarmee u de geneugten kunt variëren als u dat wilt, terwijl u geld bespaart.


Dus als je fles leeg is en je dezelfde geur wilt behouden, giet je gewoon de inhoud van de navulling in de diffuser. Als u daarentegen liever een nieuw parfum ontdekt, spoel dan het flesje af voordat u de inhoud van de navulling erin giet. Het wordt aanbevolen om de sticks tegelijkertijd te vernieuwen, om de effectiviteit van de diffusie te garanderen.

Het belang van stokken

Als je je afvraagt ​​hoe je een parfumverspreider met staafjes geuriger kunt maken, moet je weten dat het aantal stokjes dat in de fles is ondergedompeld een zekere invloed heeft. Zo zijn twee of drie hengels geschikt voor lage intensiteit, 4 tot 5 worden aanbevolen voor gemiddelde intensiteit, terwijl 6 tot 8 hengels aangewezen zijn voor wie op zoek is naar maximale intensiteit.


Maison Berger Paris biedt twee soorten strengen aan. De eerste zijn gemaakt van 100% natuurlijk wilgenhout en hebben een zachte, golvende vorm, synoniem voor elegantie. Ze garanderen een zachte en delicate geur.


Deze laatste zijn gemaakt van technisch polymeer en zorgen voor een snelle en intense diffusie.


Eindeloze mogelijkheden


Omdat we niet allemaal dezelfde smaak hebben op het gebied van parfum en design, hebben we een assortiment ontwikkeld dat voldoende rijk is zodat iedereen zeker vindt wat hij of zij zoekt.


Veel geuren beschikbaar

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een zoete, exotische of karaktervolle geur. Blader door al onze geuren die beschikbaar zijn voor onze rietverspreiders, u zult zeker overtuigd zijn.

Maison Berger Paris, altijd gedreven door een voortdurend verlangen naar vernieuwing en innovatie, is bijzonder trots om twee nieuwe collecties aan te bieden, die zullen voldoen aan de meest veeleisende op het gebied van parfums.


- De Dare-collectie zet in op durf op het gebied van design, met een sterk en assertief karakter. Er zijn meerdere vormen en kleuren voor u beschikbaar, voor een object dat niet onopgemerkt zal blijven in uw interieur.


Drie geuren, een van onze meest emblematische, zijn beschikbaar in deze collectie: Caresse de Coton, Vanille Gourmet en Zeste de Verbena.

- De Facette-collectie speelt de kaart van elegantie, met sensuele en vleselijke rondingen die het een uitstraling geven als geen ander. De diffusers zijn verkrijgbaar in een transparante versie, voor een ongeëvenaarde glans, of in zwart, wat een opvallend contrast geeft met de gouden ring en het geheel een uitzonderlijk karakter geeft.

Gevarieerde ontwerpen


Wat uw ontwerpambities ook zijn, u zult zeker het ritueel vinden dat perfect bij uw interieur past. Blader door al deze geparfumeerde objecten: er zijn veel vormen en veel kleuren...

Kies het formaat dat bij je past (onze geurverspreiders met staafjes zijn verkrijgbaar in grote of kleine modellen), de kleur van de ring die het beste zal matchen met de andere kleuren in de kamer. Het is simpelweg onmogelijk dat u niet zult vinden wat u zoekt.