Hoe een etherische oliediffuser te gebruiken: al ons advies
Hoe een etherische oliediffuser te gebruiken: al ons advies

Hoe een etherische oliediffuser te gebruiken: al ons advies

Hoe gebruik je een diffuser voor etherische oliën? De vraag is legitiem, maar gelukkig heeft Maison Berger Paris een hele reeks geparfumeerde objecten gemaakt, die zich op twee manieren kenmerken:

  • Hun effectiviteit: elk van deze diffusers heeft zijn eigen kenmerken, maar ze komen allemaal op één punt samen. Ze hebben niet ze zijn gelijk aan het aangenaam parfumeren van een interieur of het passagierscompartiment van de auto.
  • Hun eenvoud: het maakt niet uit of je het al hebt gehad toevlucht nemen tot dit soort rituelen. Ze zijn inderdaad gemakkelijk te gebruiken en zijn uiterst intuïtief. Een paar minuten zijn voldoende Beheers het gebruik ervan perfect.

Hoe gebruik je een diffuser voor etherische oliën?

Parfums verrijkt met essentiële oliën parfumeren niet alleen op subtiele wijze de verschillende kamers van het huis. Dankzij de erkende deugden van etherische oliën verbetert het gebruik ervan het gevoel van welzijn dat men thuis kan voelen aanzienlijk.

Maison Berger Paris is bijzonder trots om zijn Aroma-collectie met essentiële oliën te presenteren. Kies, afhankelijk van uw huidige behoeften, de geur die bij u past uit al het parfum dat wij aanbieden: Dream, D-Stress, Energy, Focus, Happy, Relax, Respire en Wake-up.

Stuk voor stuk kunnen ze je helpen ontspannen, concentreren, je ademhalingscomfort verbeteren, je stimuleren... Met onze parfums verrijkt met essentiële oliën is het scala aan mogelijkheden enorm!

Geoptimaliseerde oplossingen

Is het slecht voor uw gezondheid om etherische oliën te verspreiden ”? Als u kiest voor de parfums van Maison Berger Paris, loopt u absoluut geen risico. Elk van onze geuren heeft geprofiteerd van de uitzonderlijke knowhow van onze meesterparfumeurs in Grasse.

Zo hebben al onze parfums de exacte verhouding van elk ingrediënt. Het heeft dus geen zin om je af te vragen hoeveel water je in een etherische olie diffuser moet doen: al onze oplossingen zijn klaar voor gebruik, en je hoeft dus geen toevoegingen te doen (dit zou een zekerheid zijn van resultaat in een product dat niet perfect gedoseerd en die daarom minder effectief zouden zijn).

Ons antwoord op de vraag: “ Hoe gebruik je een diffuser voor etherische oliën?” » luidt als volgt: heel eenvoudig! Het enige wat u hoeft te doen is het parfum op de daarvoor bestemde plaats te plaatsen (behalve in het geval van de kaars en de autodiffusor natuurlijk), en dat is alles!


Enkele essentiële oliën


Voordat we in meer detail bekijken hoe je een diffuser voor etherische oliën kunt gebruiken, zullen we ons eerst concentreren op een paar voorbeelden...

De citroen


Het kent geen gelijke als het gaat om het geven van een frisse uitstraling aan een kamer. Het is ook effectief in het elimineren van onaangename geuren. Maar naast deze deugden heeft het ook zuiverende eigenschappen door bacteriën te verwijderen, waardoor de lucht wordt gezuiverd. Ten slotte heeft etherische olie van citroen een versterkende kracht en geeft het een boost van energie aan degenen die het inademen.

Eucalyptus

Het wordt vooral aanbevolen als u last heeft van verkoudheid of sinusitis. De geur van zowel kamfer als menthol is aangenaam en zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en gestimuleerd kunt worden. Ook is deze etherische olie zeer nuttig voor het concentreren en efficiënter werken.

Kaneel


Een zoete geur bij uitstek, synoniem voor verwennerij en verwarmt de kamer waarin u zich bevindt. Maar het heeft ook schimmelwerende en antiseptische eigenschappen, waardoor de omgevingslucht notoir wordt gezuiverd.

Onze interieurgeurverspreiderobjecten voor in huis

Maison Berger Paris biedt meerdere objecten aan om het door u gekozen parfum te verspreiden. Elk heeft zijn eigen kenmerken, maar ze komen allemaal samen op verschillende elementen: het zijn efficiënte en elegante stukken, met een slim bestudeerd ontwerp, die gemakkelijk hun plaats in huis vinden.

De mist diffusor

U hoeft niet in paniek te raken als u zich afvraagt ​​hoe u een mist diffuser voor etherische oliën moet gebruiken. Als dit geparfumeerde object een authentieke distillatie van technologie is, gaat dit niet ten koste van het gebruiksgemak. Nadat de inhoud van het parfum in het kleine reservoir is gegoten, kunnen alle functies op afstand worden bediend, met behulp van een afstandsbediening die bijzonder eenvoudig te gebruiken is.

Met een simpele druk op de daarvoor bestemde knoppen kunt u dus de intensiteit van de geur, de sterkte van het geproduceerde licht en de duur van de verspreiding naar wens beïnvloeden! Uiteraard en zoals de naam al doet vermoeden, moet dit ritueel op een stopcontact worden aangesloten om te kunnen werken.

De lampe Berger

Het is geen toeval dat het decennialang met onmiskenbaar succes is bekroond. Met de Lampe Berger heeft u slechts enkele seconden nodig om de omgevingslucht te zuiveren. Hoe gebruik je deze etherische oliediffuser? Dit is wat u moet doen bij het eerste gebruik:

Vul de lamp met parfum via de meegeleverde trechter;

Wacht ongeveer twintig minuten totdat de lont is ingetrokken;

Het licht aandoen ;

Na ongeveer twee minuten verliest de vlam volume en wordt hij opnieuw scherp: het is tijd om erop te blazen. Eenmaal uitgeschakeld,
vervang de houder aan de bovenkant van de lampe Berger;

Als u de diffusie wilt onderbreken, verwijdert u de houder en plaatst u de snuit op de brander.

Het parfumverspreider

Voor degenen die zich afvragen hoe ze een diffuser voor etherische oliën moeten gebruiken, biedt het parfumverspreider het meest geruststellende antwoord. De gebruiksaanwijzingen zijn in feite teruggebracht tot de eenvoudigste
expressie, zonder ook maar de minste concessie te doen aan de effectiviteit van een langdurig parfum!


  • Verwijder na uw aankoop zowel de beschermring als de hoes (deze kunt u weggooien);

  • Plaats de stokjes in het parfum. Houd er rekening mee dat de intensiteit van de diffusie evenredig is aan het aantal strengen dat u in de vloeistof onderdompelt;

  • En dat is alles ! Vergeet niet om de stelen af ​​en toe te draaien: dit optimaliseert de geur.

De Night & Day-diffusor

Het nieuwste geurobject ontworpen door Maison Berger Paris, de Night & Day diffuser verbetert de kwaliteit van uw slaap en ontwaken. Het produceert geen golven en is volkomen stil, voor een werkelijk vredige en verkwikkende slaap.

Dankzij de bekwaamheid van onze ontwikkelaars is het ook heel gemakkelijk te gebruiken: het herkent met name de parfumcapsule die is geplaatst en telt het aantal keren dat deze is gebruikt. Zo weet je wanneer het nodig is om deze te verlengen.

De tactiele toetsen zijn intuïtief en het subtiel verlichte LED-scherm biedt u alle nodige informatie.

Andere omroepen


Hoe gebruik je een diffuser voor etherische oliën? Voor sommige ervan is het niet nodig om specifieke antwoorden te geven, waarvan het gebruik zinvol is. Voor de geurkaars en de autodiffusor zijn slechts enkele momenten nodig om te profiteren van de deugden van essentiële oliën en zo uw dagelijks leven te verbeteren!