Hoe gebruik je een parfumverspreider: onze tips en trucs
Hoe gebruik je een parfumverspreider: onze tips en trucs

Hoe gebruik je een parfumverspreider: onze tips en trucs

Hoe gebruik je een parfumverspreider? Als u op het punt staat een geparfumeerd object voor de eerste keer te gebruiken, is het volkomen legitiem dat u met dit soort vragen wordt geconfronteerd. Maison Berger Paris, sinds 1898, geeft u gelukkig de beste antwoorden.

We zijn in feite niet tevreden met het creëren van uiterst effectieve rituelen, die geen gelijke kennen voor het subtiel parfumeren van de verschillende kamers van het huis. We maken er ook een punt van om elegante objecten aan te bieden die gemakkelijk in elk interieur passen.

Maar onze zoektocht naar uitmuntendheid houdt daar niet op: gedreven door de voortdurende wens om onze klanten op alle mogelijke manieren tevreden te stellen, hebben we rituelen ontwikkeld die uiterst eenvoudig te gebruiken zijn. Je hebt hoogstens een paar minuten nodig om te begrijpen en te assimileren hoe onze verschillende objecten werken.

Als elk van hen zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken: zoals altijd hebben efficiëntie, eenvoud en esthetiek ons ​​geleid bij het ontwerpen van onze verschillende diffusers...


Hoe een parfumverspreider te gebruiken: enkele algemeenheden


Voordat we in detail bestuderen hoe onze rituelen werken, is het nuttig om enkele adviezen te lezen. Aarzel niet om ze letterlijk te volgen: dit is de beste manier om het meeste uit onze geuren te halen!

Kant-en-klare oplossingen


Onze meesterparfumeurs, gevestigd in Grasse, hebben enorm veel tijd besteed aan de ontwikkeling van elk van onze vele geuren. Hun werk resulteert in perfect gedoseerde oplossingen voor een optimale geur.

U hoeft dus absoluut zelf geen toevoegingen te doen.
Aan de ene kant zou het vervelend zijn, en aan de andere kant zou het het zeer onnodige risico nemen om tot een ineffectieve oplossing te komen: ofwel omdat het parfum te licht zou zijn, of, in tegendeel, omdat het bedwelmend zou kunnen worden. en onaangenaam als het te sterk wordt gedoseerd.

Elk ritueel heeft zijn navullingen

Als je je afvraagt ​​hoe je een geurverspreider moet gebruiken, gaat deze vraag niet alleen over het eerste gebruik. Maison Berger Paris heeft inderdaad een hele reeks navullingen gecreëerd om de levensduur van onze rituelen te verlengen: het is een slimme, eenvoudige en voordelige manier om je reukervaringen te verlengen.

Uiteraard betreffen deze navullingen niet alle diffusers, maar alleen het geurboeket, de Berger lamp, de mist diffuser en de auto diffuser (de kaars gaat niet in
in deze categorie, evenals de Night & Day diffuser die met capsules werkt).

Het is absoluut noodzakelijk om één principe te respecteren: navullingen die voor de ene diffuser zijn ontworpen, mogen niet met een andere worden gebruikt. Dit kan tot gevolg hebben dat de kwaliteit van de geur wordt aangetast of, erger nog, dat de geurverspreider wordt beschadigd. Er mag dus bijvoorbeeld geen navulling voor de lampe Berger in de mist diffuser worden gegoten!

In dezelfde geest, elk van onze objecten parfums mogen alleen worden gebruikt met geuren gemaakt door Maison Berger Paris.

Hoogwaardige huisgeuren: onze vlaggenschipgeuren

De geuren die uw interieur doordringen, dragen bij aan de ziel en signatuur van uw huis. Neem de tijd om de geuren te kiezen die het beste bij u passen, die perfect aansluiten bij de stijl van uw interieur en de sfeer die u wilt creëren... Houd er ook rekening mee dat er in huis meerdere geursferen denkbaar zijn. Een gastvrije sfeer in de woonkamer, een verfrissende lucht in de badkamer, een rustgevende sfeer in de slaapkamer... We willen niet in alle kamers dezelfde geuren aantreffen. Dus wat zijn de verschillende soorten geuren en geuren die beschikbaar zijn onder onze hoogwaardige huisgeuren?

De lampe Berger

Hoe gebruik je een parfumverspreider zoals de lampe Berger? Wees gerust: als dit iconische object sinds zijn creatie alle stemmen heeft gewonnen, komt dat ook omdat het uiterst eenvoudig te doen is
gebruiken.

Hier zijn echter enkele tips die u kunt volgen om een ​​optimale parfumkwaliteit te behouden...

Houd de lamp uit de buurt van warmtebronnen, zoals een radiator. Plaats hem op een vlakke ondergrond, zodat hij perfect in balans is;

Nadat je het frame en de snuit hebt verwijderd, giet je het parfum in de lamp (gebruik hiervoor de trechter). Zorg ervoor dat tweederde van de lamp niet groter is, omdat hierdoor de pit kan verdrinken;

Zorg ervoor dat er geen parfum op de buitenkant van de lamp terechtkomt en veeg deze schoon;

Als dit uw eerste gebruik is, laat de lont dan minimaal twintig minuten weken. Steek na deze tijd de brander aan met een aansteker. De vlam moet twee minuten onder uw toezicht blijven branden en er vervolgens op blazen om hem te doven.

Uw lampe Berger is nu operationeel. Plaats de houder terug op de brander.

Er wordt geschat dat gemiddeld een half uur voldoende is om een ​​gemiddelde kamer te zuiveren en te parfumeren.

Het parfumverspreiders

Met de stick-parfumverspreider heeft eenvoud nog nooit zo veel gerijmd met effectiviteit. Hier vindt de diffusie koud plaats door capillariteit, wat betekent dat er een interactie is tussen het parfum en de dragers (de stengels). Zo wordt de juiste dosering parfum in de gekozen ruimte verspreid, voor een continue en langdurige verspreiding.

Wat de gebruiksaanwijzingen betreft, is het antwoord op de eeuwige vraag “ Hoe een parfumverspreider te gebruiken ” teruggebracht tot de eenvoudigste uitdrukking:

- Verwijder bij het eerste gebruik de ring (die u bewaart) en gooi het deksel weg;
- Plaats de stokjes in het parfum, en dat is alles!

Toch een paar opmerkingen:

- De intensiteit van het parfum hangt af van het aantal stelen dat in het parfum is ondergedompeld. Als je een lichtverspreiding wilt, zijn twee of drie strengen voldoende. Vier of vijf zijn geschikt voor gemiddelde diffusie, en je kunt maximaal acht stokjes gebruiken voor maximale intensiteit.

- Je hoeft maar één ding te doen terwijl de geur nog aanwezig is in het ritueel. Draai de stelen ongeveer één keer per week om voordat u ze opnieuw introduceert: dit garandeert de versheid van de verspreiding.

- Als je wilt weten wanneer je de diffusersticks moet vervangen, controleer ze dan af en toe: als ze te doorweekt zijn, moeten ze worden vervangen.

Let op: er zijn verschillende soorten strengen, het is aan jou om de strengen te kiezen die het beste bij je passen. Die van wilgenhout zijn natuurlijk en delicaat, terwijl die van technisch polymeer gereserveerd zijn voor liefhebbers van snelle en intense geuren.

{"type":"root","children":[{"type":"heading","level":2,"children":[{"type":"text","value":" De mist diffuser"}]},{"type":"paragraph","children":[{"type":"text","value":"Hoewel dit ritueel een hightech apparaat is, is onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling erin geslaagd het op een eenvoudige en intuïtieve manier te laten werken.\n"}]},{"type":"paragraph","children":[{"type":"text","value":" Zo gaat u te werk bij het eerste gebruik:"}]},{"type":"paragraph","children":[{"type":"text","value":""}]},{"type":"list","listType":"unordered","children":[{"type":"text","value":"\n"},{"type":"list-item","children":[{"type":"text","value":" Nadat u de diffuser uit de doos heeft gehaald, verwijdert u de glazen afdekking en tilt u vervolgens de afdekking op om het reservoir te openen;"}]},{"type":"text","value":"\n"},{"type":"list-item","children":[{"type":"text","value":" Giet de inhoud van de parfumnavulling erin. Onthoud nogmaals dat u geen water of een andere substantie mag toevoegen;"}]},{"type":"text","value":"\n"},{"type":"list-item","children":[{"type":"text","value":" Plaats de dop en de glazen afdekking terug;"}]},{"type":"text","value":"\n"},{"type":"list-item","children":[{"type":"text","value":" Sluit het ritueel aan op een elektrische stroom. Als u besluit de diffuser op uw werkplek te gebruiken, is het heel goed mogelijk om deze op een USB-poort aan te sluiten."}]},{"type":"text","value":"\n"}]}]}
{"type":"root","children":[{"type":"heading","level":3,"children":[{"type":"text","value":" Een intuïtieve afstandsbediening"}]},{"type":"paragraph","children":[{"type":"text","value":" U kunt de verschillende functies van uw mist diffuser op afstand bedienen met behulp van een afstandsbediening. Aan alles is gedacht zodat uw gebruikscomfort optimaal is. \nHet is moeilijk om eenvoudiger te worden dan deze tool:"}]},{"type":"list","listType":"unordered","children":[{"type":"text","value":"\n"},{"type":"list-item","children":[{"type":"text","value":" Met de drie knoppen in de eerste rij kan indien gewenst de gebruiksduur worden ingesteld tussen 30, 60 en 120 minuten;"}]},{"type":"text","value":"\n"},{"type":"list-item","children":[{"type":"text","value":" De tweede rij betreft de intensiteit van het parfum: continu (dus intens), intermitterend (elk kwartier) of afwezig."}]},{"type":"text","value":"\n"},{"type":"list-item","children":[{"type":"text","value":" De laatste rij tenslotte gaat over helderheid. Het is aan jou om het aan te passen aan jouw wensen. In het bijzonder is het mogelijk om te kiezen voor oscillerend licht, vergelijkbaar met het licht dat door een kaars wordt geproduceerd."}]},{"type":"text","value":"\n"}]}]}