Hoe gebruik je een geurverspreider met stokjes: ons advies voor een optimale geur
Hoe gebruik je een geurverspreider met stokjes: ons advies voor een optimale geur

Hoe gebruik je een geurverspreider met stokjes: ons advies voor een optimale geur

Hoe gebruik je een geurverspreider met stokjes? Dit ritueel, ook wel een parfumverspreider genoemd, vormt geen uitzondering op de regel die geldt voor alle geparfumeerde objecten ontworpen door Maison Berger Paris.
Elk van hen wordt gekenmerkt door een optimale parfumkwaliteit, gecombineerd met extreem gebruiksgemak. Om dit te doen zijn al onze inspanningen gericht op de eenvoud waarmee onze rituelen gebruikt kunnen worden.

Maar wat voor al onze diffusers geldt, geldt ongetwijfeld nog meer voor het parfumverspreider. In feite zijn enkele seconden voldoende om het meerdere weken operationeel te maken. Het maakt niet uit of je nieuw bent in het onderwerp om te weten hoe je een geurverspreider met staafjes moet gebruiken: het gebruik ervan ligt binnen ieders bereik.

Om een ​​optimale efficiëntie te garanderen, verdient het echter de voorkeur enkele tips en trucs te volgen, die we u hieronder willen laten ontdekken.

Wat is het parfumverspreider?

Voordat je weet hoe je een geurverspreider met stokjes moet gebruiken, is het beter om eerst te begrijpen hoe dit ritueel werkt. Vanuit visueel oogpunt is het een elegant object, dat verschillende vormen, verschillende kleuren en verschillende aspecten kan aannemen, afhankelijk van uw smaak. Opnieuw is Maison Berger Paris erin geslaagd om bij het ontwerp van dit object geen enkele concessie te doen aan de esthetiek.

Stokjes (of strengen of zelfs stengels) worden in de fles geplaatst, waarin het parfum zit. Vanuit praktisch oogpunt is de werking ervan gebaseerd op koude capillariteit. Dat wil zeggen dat het parfum en de stokjes met elkaar zullen interageren, om een ​​kamer subtiel en subtiel te parfumeren.
Want dit is de grote kracht van het parfumverspreider: daarmee loop je niet het risico dat de geur te aanwezig en onaangenaam wordt. We bevinden ons in de aanwezigheid van een verspreiding die zowel zachtaardig als homogeen is.

Meerdere mogelijkheden

Onze meesterparfumeurs hebben geduldig een zeer breed scala aan geuren ontwikkeld, onderverdeeld in verschillende reukfamilies. Elk van deze families vinden we terug met het parfumverspreider: aan jou de keuze tussen onze Fruitige, Gourmet, Puur, Oriëntaals, Fris en Bloemige geuren.

Ons Aroma-assortiment, verrijkt met essentiële oliën, vindt u ook in deze strengdiffusor. Mis de kans niet om te profiteren van de deugden van deze oliën. Of u nu op zoek bent naar vitaliteit, rust, concentratie of een goede nachtrust, wij hebben het antwoord op uw huidige behoeften.

Hoe gebruik je een geurverspreider met stokjes?

Zelfs als dit een eerste gebruik is, zul je verrast zijn door het verontrustende gemak waarmee dit ritueel klaar is voor gebruik. Hier leest u hoe u het moet doen:

- Haal het object uit de verpakking en plaats het op een vlakke ondergrond, zonder warmtebron in de directe omgeving;

- Schroef de ring aan de bovenkant van de fles los en verwijder het deksel. Hier heb je geen zin meer in, je kunt er vanaf;

- Je kunt nu de inhoud van het parfum in het ritueel gieten;

- Het enige wat je hoeft te doen is de stengels onderdompelen en dat is alles: je weet nu hoe je een geurverspreider met stokjes moet gebruiken!

Het belang van strengen


Om te begrijpen hoe u een geurverspreider met stokjes moet gebruiken, moet u zich bewust zijn van het belang van deze laatste in het verspreidingsproces. Om ervoor te zorgen dat dit in optimale omstandigheden gebeurt, volgen hier enkele aanbevelingen:

- Hoe groter het aantal strengen (tussen twee en acht) dat in de fles wordt geplaatst, hoe groter de intensiteit van de verspreiding. Wil je dus een medium geur, kies dan voor vier of vijf stokjes. Plaats er zeven of acht als u behoefte heeft aan sterke verspreiding.

- Welke stokjes voor deze diffuser? De vraag is niet triviaal, want Maison Berger Paris biedt twee soorten strengen aan: sommige zijn van technisch polymeer en andere van wilgenhout. De eerste zijn geïndiceerd voor intense en snelle verspreiding, terwijl de andere zich richten op natuurlijkheid en zachtheid.

- Veel mensen vragen zich af wanneer ze de diffusersticks moeten vervangen. Het is raadzaam om ze te vervangen als ze bijzonder doorweekt zijn: in dit geval schaadt dit de effectiviteit van het parfum.

- Zodra de stangen zijn geïnstalleerd, bent u gedurende enkele weken vrijwel vrij van alle beperkingen. Houd er alleen rekening mee dat de stokjes af en toe moeten worden gedraaid om de frisheid van de verspreiding te garanderen.

Set van 8 zwarte sticks 30cm

4 €

Set van 8 zwarte sticks 24cm

4 €

Set van 8 zwarte sticks 21cm

4 €

Kant-en-klare parfums


De parfums ontworpen door Maison Berger Paris zijn het resultaat van vele uren werk en onderzoek, wat resulteerde in een perfect gedoseerde oplossing, tot op de milliliter.

Het is daarom niet aan te raden om zelf aanpassingen te doen, bijvoorbeeld door water of een ander middel toe te voegen. Dit zou zeker leiden tot kwaliteitsverlies op het gebied van parfum.

Vullingen

Om te weten hoe u een parfumverspreider met stokjes moet gebruiken, moet u vertrouwd raken met de navullingen van Maison Berger Paris. Dit is een eenvoudige en voordelige manier om het plezier van het gebruik van uw parfumverspreider te verlengen.

Zodra het flesje geen parfum meer bevat, heb je twee opties. Als u bijzonder overtuigd bent van de eerder gebruikte geur, belet niets u om dezelfde reukervaring voort te zetten en tegen een lagere prijs een nieuwe vulling van hetzelfde parfum te verkrijgen. Giet in dit geval eenvoudig de nieuwe vloeistof in de fles. Niets is eenvoudiger.

Aan de andere kant, als u in de verleiding komt om een ​​ander parfum te ontdekken, moet u de fles vooraf schoonmaken om het geringste mengsel te vermijden dat de reukeigenschappen zou kunnen veranderen. Hier wordt het sterk aanbevolen om ook nieuwe stokken te kopen.

In ieder geval mogen diffuser-navullingen niet bij enig ander ritueel worden gebruikt. Het tegenovergestelde is ook waar; Giet bijvoorbeeld geen navulling voor een mist diffuser in uw fles speciaal voor de strengen.

Tot slot, in dezelfde geest en om een ​​geur van ongeëvenaarde kwaliteit te garanderen, mag u bij de parfumverspreider van Maison Berger Paris geen navullingen van een ander merk gebruiken.