Effectieve geurverspreiders voor thuis: de knowhow van Maison Berger Paris
Effectieve geurverspreiders voor thuis: de knowhow van Maison Berger Paris

Effectieve geurverspreiders voor thuis: de knowhow van Maison Berger Paris

Effectieve geurverspreiders voor thuis spelen een absoluut essentiële rol in ons dagelijks welzijn. We zijn ons ervan bewust dat we thuis, in ons eigen huis, gemiddeld de meeste tijd doorbrengen. Daarom is het essentieel om een ​​aangename en geruststellende reuksfeer te vinden.

Een parfumritueel, zoals wij het bij Maison Berger Paris begrijpen, is geen eenvoudig object dat ergens in een kamer wordt geplaatst en bedoeld is om onopgemerkt te blijven. Integendeel, onze diffusers dragen bij aan de identiteit van uw interieur en respecteren allemaal de zoektocht naar absolute uitmuntendheid die ons huis kenmerkt:

- Ongeëvenaarde parfumefficiëntie;

- Een bijzonder uitgewerkt ontwerp en gevarieerd genoeg om aan ieders smaak te voldoen;

- Extreme eenvoud en gebruiksgemak.

Ontdek hieronder hoe je altijd lekker ruikt in huis, ontdek onze geurobjecten en maak je keuze!

Onze effectieve geurverspreiders voor in huis

Door de geschiedenis heen is Maison Berger Paris nooit gestopt met het innoveren en verbeteren van zijn verschillende geparfumeerde objecten. Naast onze emblematische gelijknamige lamp, die sinds 1898 aan onze zijde aanwezig is, zijn er geleidelijk verschillende rituelen ontstaan: de geurkaars, de parfumverspreider met stokjes (of geurboeket), de mist verspreider en tenslotte de Night & Day-verspreider.

Zoals we zullen zien, heeft elk zijn eigen kenmerken, maar ze komen allemaal samen om een ​​ongeëvenaarde uitzendkwaliteit te bieden.

De lampe Berger

Tijdens het oorspronkelijke ontwerp, de lampe Berger \nwas bedoeld om de verschillende ruimtes van ziekenhuizen te zuiveren. Om dit te doen vertrouwde (en vertrouwt het nog steeds) op zijn gepatenteerde katalysesysteem: dankzij de warmte die vrijkomt uit de vlam worden de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren geëlimineerd en verschijnen ze niet meer. Daarom is dit ritueel echt uitzonderlijk: naast het aangenaam geuren van een ruimte, maakt het de lucht die we inademen gezonder.

Uiteraard is deze effectieve geurverspreider voor thuis tegenwoordig niet langer beperkt tot ziekenhuizen of medische omgevingen. Dankzij een groot aantal mooie en gevarieerde ontwerpen is onze lamp een decoratief object op zich, dat uw interieur verfraait door er een elegante en verfijnde toets aan toe te voegen.

Geef je over aan de discretie en zachtheid van een doorschijnend model, of kies juist voor de assertieve maar gecontroleerde extravagantie van onze Dare Grey/Pink-modellen of de Pure Lolita Lempicka Black Lamp...

De geurkaars

Om in een cocooning en warme sfeer te genieten van onze verschillende huisgeuren, is de geurkaars ontworpen door Maison Berger Paris ongeëvenaard. De betoverende zachtheid van een oscillerende vlam brengt een absoluut unieke sfeer in een kamer, waardoor u urenlang in absolute zenitude opgerold in een fauteuil of bank wilt blijven liggen.

Deze effectieve geurverspreider voor thuis heeft geprofiteerd van alle ervaring en knowhow van onze deskundige parfumeurs. Sommige van onze kaarsen zijn duurzaam en ecologisch ontworpen: ze zijn namelijk gemaakt van 100% natuurlijke was op basis van soja of kokosnoot. Dit resulteert in een bijzonder aangename en rookvrije verbranding. Deze kaarsen bevatten absoluut geen dierlijke stoffen en zijn dus vegan. De lont is op zijn beurt met de hand gevlochten om zich perfect aan te passen aan alle vormen die wij aanbieden.

Met de geurkaars wacht u een zachte en delicate verspreiding, voor zeer lange momenten van reukplezier.

De mist diffuser

Als je je afvraagt ​​hoe je een grote kamer moet parfumeren, biedt de mist diffuser een passend en relevant antwoord. Dit ritueel is in feite een authentieke samenvatting van hoogwaardige technologie, die zich aanpast aan al uw behoeften en wensen. Dankzij een bijzonder gebruiksvriendelijke afstandsbediening kunnen veel functies worden geconfigureerd. Het is dus mogelijk om de intensiteit van de verspreiding, de sterkte van de lichtbron en de duur van de geur aan te passen.

Maar als deze huisgeurverspreider dat wel is
efficiënt en praktisch, maar toch geen concessies gedaan aan de vormgeving. Zo is het Aroma-assortiment verrijkt met essentiële oliën hier te vinden in matglazen voorwerpen, versierd met delicate bloemmotieven. Het licht, subtiel gefilterd, brengt zowel zachtheid als rust. Het houten blad maakt het geheel helemaal af
zorgt voor een welkome natuurlijke toets.

Uiteraard zijn fans van meer avant-garde of moderne looks niet vergeten: de rondingen van de Losange of Amphora Noire Satiné-modellen zullen hen tevreden stellen.

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Mist diffuser Aroma Relax

69 €

Mist diffuser Aroma Energy

69 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €

Het parfumverspreider

Toen Maison Berger Paris dit ritueel creëerde, werd de perfecte alchemie tussen efficiëntie en esthetiek bereikt. Met het geurboeket kunt u gedurende meerdere weken een geur in een ruimte verspreiden. Maar deze lange levensduur is absoluut niet synoniem met een te sterke intensiteit: dit zou in feite de beste manier zijn om de geur bedwelmend en onaangenaam te maken. Integendeel, met dit ritueel wordt een homogene en subtiele geur bereikt, dankzij de interactie tussen het parfum en de daarin ondergedompelde strengen.

Deze effectieve geurverspreider voor thuis is bijzonder eenvoudig te gebruiken en duurt slechts enkele seconden. Houd er rekening mee dat:

- Hoe groter het aantal stelen in de fles, hoe hoger de intensiteit van de geur. Dus als je een intense maar gecontroleerde verspreiding wilt, kies dan tussen zes of acht stokjes. Voor een lichtere geur zijn twee of drie stengels ruim voldoende.

- Om de versheid van de verspreiding te garanderen, wordt aanbevolen om de strengen een paar keer per week te draaien. Dat is het enige wat u met deze diffuser kunt doen: zoals altijd bij Maison Berger Paris rijmt efficiëntie meer dan ooit op eenvoud.

Parfumverspreider Liliflora

21 €

Parfumverspreider Lilly Rose

36 €

De Night & Day-diffusor


Een slechte nacht is, zoals we allemaal wel eens hebben meegemaakt, een bijzonder onaangenaam moment, dat op zichzelf een bron van vermoeidheid of angst kan zijn. Terwijl ongeveer een derde van de Fransen toegeeft problemen te hebben op dit niveau, is de Night & Day-diffusor een wonderbaarlijke oplossing.

Dit ritueel werkt feitelijk tijdens drie belangrijke momenten:

- Tijdens de fase van in slaap vallen, om subtiel in de armen van Morpheus te zinken;

- Tijdens de slaap zelf, voor echt herstellende rustmomenten;

- Eindelijk, bij het ontwaken, om de dag onder de beste auspiciën te beginnen.

Discreet, gemakkelijk te gebruiken, vooral dankzij verschillende intuïtieve en intelligente functies, zal dit ritueel snel de onmisbare metgezel van uw nachten worden!