Diffusers voor etherische oliën voor thuis: een gevoel van welzijn in huis
Diffusers voor etherische oliën voor thuis: een gevoel van welzijn in huis

Diffusers voor etherische oliën voor thuis: een gevoel van welzijn in huis

De diffusers voor etherische oliën ontworpen door Maison Berger Paris hebben allemaal geprofiteerd van onze knowhow, die in de meer dan 125 jaar van ons bestaan ​​nooit is ontkend. Dankzij deze geurobjecten overvalt u een echt gevoel van welzijn wanneer u thuis bent: de erkende aromachologische deugden van etherische oliën vergezellen u, ongeacht de omstandigheden of uw behoeften van het moment.

Ons Aroma-assortiment staat volledig in het teken van deze geuren. U vindt geuren die u zullen helpen bij het oplossen van veel van uw tijdelijke kwalen: vermoeidheid, stress, angst, ademhalingsproblemen...
Dankzij de uitvoering van onze verschillende rituelen wordt een homogene en subtiele geur verspreid over de verschillende kamers van het huis, voor maximaal comfort en herontdekte rust.

Het Aroma-assortiment

We weten allemaal dat onze stemmingen niet het hele jaar door gelijk kunnen zijn. Het is normaal om van tijd tot tijd korte momenten van “niet zo goed” te ervaren. Altijd bereid om zo getrouw mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen, heeft Maison Berger Paris zijn Aroma-assortiment gelanceerd, exclusief samengesteld uit geuren verrijkt met essentiële oliën.Afhankelijk van uw behoeften, zult u zeker het parfum vinden dat u het beste zal opfleuren en u een goed humeur en sereniteit zal laten vinden. Uiteraard zijn deze geuren compatibel met onze verschillende etherische olieverspreiders voor thuis!

Aroma Happy


Een lichte daling van het moreel? Aroma Happy komt u te hulp en zorgt ervoor dat u uw enthousiasme en optimisme terugkrijgt.
Met essentiële olie van Kruidnagel wachten mooie momenten!

Aroma Dream

Slaap is meer dan ooit de kern van de zorgen van de Fransen. Een slechte nacht kan gevolgen hebben op vele niveaus: vermoeidheid, slecht humeur, angst...
Met de Lavendel elektrische etherische olieverspreider voor thuis vergeet u de nachtelijke zorgen en begint u al uw vrije dagen goed.

Aroma D-Stress


Essentiële olie van mandarijn doet wonderen in deze fruitige en kruidige geur, ideaal om te verzachten tijdens stressvolle tijden.
Meloen, Mimosa en Gember in de hartnoten zorgen voor frisheid en zonneschijn, terwijl Muskus in de basisnoot een vleugje merkbaar karakter geeft.

Aroma Energy

Als u lichte vermoeidheid ervaart, is Aroma Energy precies wat u nodig heeft. Deze verkwikkende geur herstelt vitaliteit en optimisme, om de zaken van de positieve kant te bekijken en vooruit te komen. De essentiële olie van grapefruit ligt aan de basis van deze prestatie, met een bijzonder fruitige en aangename geur.

Aroma Focus

De essentiële oliën van pepermunt en basilicum hebben iets magisch: dankzij hen kun je je duurzaam en rustig concentreren. Aroma Focus is daarom ideaal bij overbelasting op het werk of bij de voorbereiding op examens. Het bevordert ook de creativiteit. Het is een heerlijke en verfrissende geur die de kamers van het huis letterlijk transformeert.

Aroma Love

In deze geur staat sensualiteit centraal, voor intieme momenten met je geliefde. Aroma Love stimuleert dankzij de essentiële oliën Patchouli en Ylang-Ylang uw zintuigen met bloemige en gastronomische tonen. Je hebt geen enkele kans dat je er niet aan bezwijkt!

Aroma Relax

Het is tijd voor rust en ontspanning! Met Aroma Relax laat u de kleine ergernissen van het leven achterwege. De essentiële oliën van Patchouli en Guaiac Hout verrichten in dit opzicht wonderen, en de geuren van Steranijs, Bergamot en Zoethout zullen je uiteindelijk verleiden.

Aroma Respire

Ademhalingsongemakken zijn een van de meest onaangename sensaties die er zijn: het wordt uiteindelijk vervelend en kan uiteindelijk ons ​​moreel aantasten.

Amora Respire biedt het beste antwoord op dit probleem, met essentiële oliën van pepermunt en eucalyptus. Deze verfrissende en aromatische essence is niet alleen bijzonder aangenaam: ze draagt ​​actief bij aan uw welzijn.

Aroma Wake Up

Op het verkeerde been staan ​​kan slechte gevolgen hebben voor de hele dag. Met Aroma Wake Up ga je daarentegen de dag op de best mogelijke manier tegemoet: zonder vermoeidheid en met verlangen en optimisme.

De essentiële oliën van ceder en eucalyptus zijn hier uiteraard geen onbekende in, in een houtachtige en kruidige geur die je ontwaken een boost zal geven.

Vragen over essentiële oliën

Is het slecht voor uw gezondheid om oliën te verspreiden? Sommige mensen stellen deze vraag en deze moet worden verduidelijkt. U moet weten dat al onze geuren verrijkt met essentiële oliën zijn ontstaan ​​dankzij de onvergelijkbare knowhow van onze meesterparfumeurs. Dankzij hen worden u perfect gedoseerde oplossingen en dus zonder enig gevaar aangeboden, die de exacte verhoudingen van de verschillende ingrediënten bevatten.

Houd er dus rekening mee dat al onze geuren klaar zijn voor gebruik: het wordt afgeraden of zelfs aanbevolen om ze te wijzigen door parfum, water of een etherische olie toe te voegen.

Geurkaars Aroma Energy

28 €19,60 €

Parfumverspreider Aroma Energy

28 €

Mist diffuser Aroma Happy

69 €

Geurkaars Aroma Love

28 €19,60 €

Parfumverspreider Aroma Love

28 €

Onze etherische olieverspreiders voor thuis

Nu u vertrouwd bent geraakt met het Aroma-assortiment, hoeft u alleen nog maar een keuze te maken uit onze etherische oliediffusers voor thuis.

Gedurende zijn lange bestaan ​​heeft Maison Berger Paris een aantal rituelen gecreëerd: de lampe Berger begeleidt ons sinds onze oprichting in 1898 en staat vandaag de dag naast het parfumverspreider, de geurkaars, de elektrische diffuser en de nieuwste aanwinst onder onze creaties, de Night & Day diffuser.

Al deze etherische olieverspreiders voor thuis onderscheiden zich niet alleen door hun uitzonderlijke prestaties. Ook aan hun uiterlijk hebben we bijzondere zorg besteed: het zijn inderdaad decoratieve objecten op zichzelf, die graag hun plaats vinden in elk interieur. Wat uw smaak op het gebied van design ook is, of u nu meer fan bent van extravagantie of van classicisme, u vindt absoluut gegarandeerd het ritueel dat perfect bij uw interieur past.

Ten slotte is al onze diffusers voor etherische oliën voor thuis voorzien van het zegel van eenvoud. Zelfs als het de eerste keer is dat u het gebruikt en u niet bekend bent met onze rituelen, zijn een paar minuten voldoende om te begrijpen hoe het werkt en het gebruik ervan onder de knie te krijgen.