Hoogwaardige diffusers voor etherische oliën: de onvergelijkbare expertise van Maison Berger Paris
Hoogwaardige diffusers voor etherische oliën: de onvergelijkbare expertise van Maison Berger Paris

Hoogwaardige diffusers voor etherische oliën: de onvergelijkbare expertise van Maison Berger Paris

De etherische oliediffusers van Maison Berger Paris combineren absoluut alle kwaliteiten die men mag verwachten van een parfumritueel.

Of het nu gaat om de lampe Berger, het parfumverspreider, de mist diffuser, de geurkaars of de auto diffuser, al deze objecten hebben op alle vlakken geprofiteerd van onze expertise en knowhow. In termen van de kwaliteit en verspreiding van de parfum uiteraard, maar ook wat betreft het ontwerp en de kwaliteit van de materialen waaruit ze zijn ontworpen.

Om de erkende voordelen van essentiële oliën optimaal te benutten, hoeft u alleen maar de diffuser te kiezen die bij u past en deze te combineren met het parfum van uw keuze. Wij hebben een voldoende uitgebreid assortiment zodat u de geur kunt vinden die aansluit bij uw wensen of behoeften van het moment.

De deugden van essentiële oliën

De impact van essentiële oliën op ons welzijn wordt nu erkend. Afhankelijk van onze huidige vorm kunnen ze ontspannend, verkwikkend, stimulerend zijn... Maison Berger Paris biedt via zijn Aroma-collectie veel van deze geuren aan die uw interieur zullen veranderen in een plek waar het leven goed is.


Onze meesterparfumeurs in Grasse hebben al hun kennis en expertise gemobiliseerd om kant-en-klare oplossingen te ontwerpen. Al onze navullingen bevatten daarom de juiste verhouding parfum en essentiële oliën, waardoor het hoogwaardige producten zijn. Het wordt daarom afgeraden om mengsels uit te voeren, die alleen maar zouden kunnen resulteren in een geur die niet ideaal gedoseerd zou zijn en die onder deze omstandigheden minder effectief en minder aangenaam zou zijn.

Onze hoogwaardige diffusers voor etherische oliën

Maison Berger Paris is trots om vandaag verschillende rituelen aan te bieden om te profiteren van essentiële oliën. Deze geurobjecten zijn ontworpen voor alle kamers in huis, maar ook voor de auto, waar het vaak belangrijk is om rustig en geconcentreerd te zijn.


Zoals we zullen zien, zijn al deze hoogwaardige diffusers voor etherische oliën niet alleen geweldig in geuren. De zorg die we aan hun ontwerp hebben besteed, maakt het tot unieke objecten, geboren uit een knowhow die al meer dan een eeuw lang nooit is ontkend.

De lampe Berger

Het is uiteraard geen toeval dat deze lamp, aanwezig tijdens de oprichting van ons Huis, ons nog steeds vergezelt met onmiskenbaar succes. De lampe Berger werkt dankzij een exclusieve en gepatenteerde brander, waardoor u kunt profiteren van de deugden van essentiële oliën terwijl u uw huis aangenaam ruikt. Het vernietigt ook slechte geuren en zuivert de omgevingslucht.

Deze hoogwaardige diffuser voor etherische oliën is verkrijgbaar in vele vormen en kleuren, allemaal synoniem voor verfijning en elegantie.

De Lampe Berger Aroma Happy is daar een perfect voorbeeld van, met een zachte, ronde vorm en matwit glas versierd met subtiele bloemmotieven. De chromen ring geeft een vleugje klasse en moderniteit. Een tijdloos object, dat vrolijk in elke decoratie past.

Het parfumverspreider

Deze hoogwaardige diffuser voor etherische oliën is gemakkelijk te gebruiken en werkt door middel van capillaire werking, dat wil zeggen dankzij de interactie van het parfum met de staafjes die in de fles zijn ondergedompeld. Zodra dit is gebeurd, bent u zes tot acht weken vrij van alle beperkingen. Je hoeft alleen maar de strengen af ​​en toe om te draaien om een ​​optimale verspreiding te garanderen.

Uiteraard worden er verschillende strengen met verschillende ontwerpen en kenmerken aangeboden. Je kunt ook het nummer kiezen dat je wilt gebruiken en zo de intensiteit van de verspreiding beïnvloeden.

Het parfumverspreider Aroma D-Stress is precies wat u nodig heeft na een stressvolle dag om u te helpen kalmte en sereniteit te vinden. De wilgenstelen en de verfijnde stijl vormen een perfecte alchemie die elk interieur zal verfraaien.

De mist diffusor

Deze mist diffuser symboliseert perfect de hoogwaardige etherische olie diffusers die wij aanbieden. Geboren uit onze voortdurende wens om steeds efficiëntere en innovatievere rituelen aan te bieden, is het een waar technologisch hoogstandje, gekoppeld aan een groot gebruiksgemak.

Het werkt dankzij een keramische piëzosteen die onderaan het ritueel aanwezig is. Deze trilt zeer snel, waardoor een licht geurende mist vrijkomt, waardoor een ontspannende en boeiende omgeving ontstaat.

De lichtsfeer is aanpasbaar aan uw huidige wensen, evenals de intensiteit van de geur. De ontsteking kan op zijn beurt onmiddellijk of geprogrammeerd zijn. Al deze functies kunnen ook op afstand worden bediend met behulp van een afstandsbediening.

De mist diffuser Aroma Energy is ongeëvenaard om u te stimuleren als dat nodig is. Wat de afwerking van het ritueel betreft, zijn we uitmuntend, met een perfecte combinatie van wit matglas en het houten deksel. De bloemmotieven dragen bij aan de zachtheid van het geheel, evenals de discrete lichtbron die uit het object komt.

De geurkaars

Het zou volkomen verkeerd zijn om het als een ‘eenvoudige’ kaars te beschouwen. Integendeel, het verdient ongetwijfeld zijn plaats tussen onze hoogwaardige diffusers voor etherische oliën. Al onze creaties zijn immers ambachtelijk en op smaak gebracht door onze meest vooraanstaande specialisten. Ze zijn gemaakt van natuurlijke plantaardige was en bevatten gegarandeerd geen kleurstoffen. Een principe dat ook terug te vinden is in de lont, ontworpen in natuurlijk katoen en specifiek gevlochten volgens het parfum.

De geurkaars Aroma Wake Up is de perfecte illustratie van deze uitmuntendheid. Het moedigt niet alleen aan om energiek en in een goed humeur wakker te worden, maar het ontwerp, een ideale combinatie van de kou die uit het matglas komt en de warmte die uit het esdoornhouten deksel komt, is ongeëvenaard. Voeg daarbij de troost van een flakkerende vlam en je krijgt een krachtig, elegant en geruststellend ritueel.

De autodiffusor

Om een ​​einde te maken aan een vooropgezet idee: autoparfumverspreiders zijn niet gedoemd lelijk te zijn. Integendeel, die ontworpen door Maison Berger Paris maken ongetwijfeld deel uit van de hoogwaardige diffusers voor etherische oliën.

Dit geurobject is resoluut modern en toch discreet, maar ook zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Om saaie en enigszins slaapverwekkende trips tegen te gaan, is de Aroma Energy autodiffusor ongetwijfeld wat je nodig hebt. Essentiële olie van grapefruit zorgt voor de dynamiek die nodig is voor verkwikkende en aangename reizen.

De Aroma-collectie

Geurkaars Aroma Energy

28 €19,60 €

Parfumverspreider Aroma Focus

28 €

Auto diffuser Aroma Happy

19,20 €

Mist diffuser Aroma Dream

69 €