Hoogwaardige huisgeuren: elegantie en plezier in huis
Hoogwaardige huisgeuren: elegantie en plezier in huis

Hoogwaardige huisgeuren: elegantie en plezier in huis

De beste manier om de juiste hoogwaardige huisgeur te kiezen, is door te kiezen voor een geurobject van hoge kwaliteit dat zowel elegant als effectief is. De interieurgeuren ontwikkeld door Maison Berger Paris bieden tal van voordelen en hebben alle kwaliteiten om de meest veeleisende mensen aan te spreken. Al onze geuren zijn geduldig en vakkundig ontworpen om ongeëvenaarde momenten van plezier in huis of appartement te bieden. Ontdek onze unieke collectie uitzonderlijke huisgeuren en dompel jezelf onder in een wereld van delicate en subtiele geuren.


Maison Berger Paris, de uitmuntendheid en knowhow van de Franse parfumerie

Met meer dan 120 jaar ervaring op het gebied van parfumerie heeft Maison Berger Paris een reputatie van uitmuntendheid verworven die nooit is ontkend. Onze knowhow is gedeeltelijk gebaseerd op de uitzonderlijke vaardigheden van de neuzen van het Huis en onze meesterparfumeurs, die in Grasse absoluut unieke hoogwaardige interieurgeuren creëren.

Unieke geuren, voor onvergetelijke parfums


We hebben niet allemaal dezelfde smaak als het om geuren gaat, en dat blijft natuurlijk. Om zich aan alle reukvoorkeuren aan te passen, zijn er ongeveer vijftig parfums door ons gemaakt. En hoewel elk van hen absoluut uniek blijft, hebben we ze gegroepeerd in zes reukfamilies om uw keuze te vereenvoudigen: fris, bloemig, fruitig, gastronomisch, puur en oriëntaals.

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste high-end huisgeur, hebben we ook een virtuele parfumadviseur ontworpen: u hoeft alleen maar de naam aan te geven van een parfum dat u bijzonder lekker vindt, en wij verwijzen u binnen enkele seconden naar de geur die bij u past. Jij! Al onze parfums zijn gemaakt en bewerkt door onze meesterparfumeurs en bevatten complexe en verschillende tonen, voor unieke en buitengewone geuren.

Creaties die aan tal van eisen voldoen

In onze onophoudelijke zoektocht om ongeëvenaarde hoogwaardige producten aan te bieden, doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze geuren. Al onze grondstoffen worden streng geselecteerd, na strenge controle. Elk van onze geuren profiteert van een volledig gecontroleerde dosering, met de exacte en noodzakelijke verhouding van de verschillende ingrediënten. Iedereen die bij de creatie betrokken is, houdt zich strikt aan extreem hoge normen, waarmee geen compromissen mogelijk zijn.


Onze geurverspreiders profiteren van de allernieuwste technologieën en zijn beschermd door patenten. Wij garanderen ook hun veiligheid en naleving van alle geldende normen. Aan het einde van hun creatie worden al onze parfums getest voordat ze op de markt worden gebracht.

Hoogwaardige, elegante en tijdloze decoratieve objecten

Maar de knowhow van ons Huis kan niet worden beperkt tot de kwaliteit van zijn parfums! Onze expertise vindt u ook terug in de uitgebreide ontwerpen van onze hoogwaardige parfumverspreiders. Dankzij sobere en elegante lijnen, ontwikkeld in talrijke vormen, kleuren en materialen, passen onze geurgebaren perfect bij de decoratie van uw interieur. Onze rituelen zijn tijdloze objecten die zich aanpassen aan alle smaken en wensen, en die een luxueus tintje geven aan de interieurdecoratie.

Ontdek onze beste high-end huisparfums, voor een elegante en luxueuze sfeer. Onze iconische lampe Berger worden voortdurend verbeterd sinds hun creatie in 1898, naast onze parfumverspreiders met stokjes, onze mist diffusers en onze geurkaarsen...
De nieuwste toevoeging aan onze diffusers, de Night & Day, helpt u te genieten van rustige en rustgevende nachten. En voor rustige reizen, in een lichte en aangename reuksfeer, worden enkele van onze beste parfums ook gecombineerd met onze autodiffusers.

Hun gebruiksgemak is zorgvuldig bestudeerd: voor een optimale ervaring zijn slechts enkele seconden nodig om elk van onze rituelen onder de knie te krijgen.

Hoogwaardige huisgeuren: onze vlaggenschipgeuren

De geuren die uw interieur doordringen, dragen bij aan de ziel en signatuur van uw huis. Neem de tijd om de geuren te kiezen die het beste bij u passen, die perfect aansluiten bij de stijl van uw interieur en de sfeer die u wilt creëren... Houd er ook rekening mee dat er in huis meerdere geursferen denkbaar zijn. Een gastvrije sfeer in de woonkamer, een verfrissende lucht in de badkamer, een rustgevende sfeer in de slaapkamer... We willen niet in alle kamers dezelfde geuren aantreffen. Dus wat zijn de verschillende soorten geuren en geuren die beschikbaar zijn onder onze hoogwaardige huisgeuren?

Champs de Lavande

Het is een van de Fleuris-parfums en kent geen gelijke in het brengen van een delicate en levendige noot in de omgevingslucht. Met Champs de Lavande dringt op subtiele wijze een zomerse sfeer door de kamer, voor momenten gekenmerkt door levendigheid en optimisme.

Topnoten zijn onder meer eucalyptus, peer en kamfer, voor een frisse opening. Lavandin, dat doet denken aan de aangename geur van schoon wasgoed, arriveert als een hartnoot. Vervolgens maakt het plaats voor balsem en hout in de basisnoten, voor een laatste vleugje warmte.

Vanille Gourmet

Vanille en parfumerie hebben al eeuwenlang een liefdesrelatie. Ons hoogwaardige Vanille Gourmet-parfum is er om dit te versterken. We vinden daar alle verrukkingen en alle romigheid van deze zeer gewaardeerde noot, voor een geur die assertief is, maar nooit overweldigend.

Rum en Anijs beginnen de ervaring op bedwelmende wijze bovenaan. Vanille biedt dan al zijn rijkdom in het hart. In de basisnoten vinden we cacao, tonkabonen en muskus, voor een bijzonder geslaagde combinatie van kracht en zoetheid...

Fleurs de Musc

In de oosterse geurfamilie heeft deze hoogwaardige huisgeur geprofiteerd van het talent en de knowhow van onze makers. Musk is inderdaad een krachtige noot met een assertief karakter, die met voorzichtigheid moet worden gebruikt.

Maar wanneer de ingrediënten subtiel worden gedistilleerd, zoals in ons Fleurs de Musc-parfum, is het resultaat een geur die zowel vleselijk als bloemig is, met uitgesproken vrouwelijke accenten. Een sensuele en elegante geur die zijn gelijke niet kent en die u zeker zal bekoren.

Fleur d'Oranger

De zomer komt eraan en de temperaturen beginnen op te warmen? Er gaat niets boven een luchtig en voluptueus parfum, vol nuances... Een uitdaging die met vlag en wimpel wordt aangegaan door ons Fleur d'Oranger-parfum. Jasmijn en licht poederig, het onthult alle complexiteit en verfijning van deze ongelooflijke witte bloem. Een uitnodiging voor een verandering van omgeving, deze geur garandeert ons een reis naar een zonnige kust.

Vergezeld van groene noten arriveert oranjebloesem als topnoten. Vervolgens maakt het plaats voor de bloemige geuren van Neroli in de hartnoten, en jasmijn in de basisnoten.

Twee high-end collecties, met unieke en uitzonderlijke geuren

Naast de vele hoogwaardige parfums biedt Maison Berger Paris ook twee unieke collecties in hun soort.

De Lolita Lempicka-collectie, bedacht in samenwerking met een gerenommeerde Franse ontwerper, is een uitnodiging voor een delicate en dromerige reis naar een magisch en romantisch universum. De rituelen van ons Huis zijn gekleed in transparante reflecties, vleugjes goud en gouden bladeren, en worden luxueuze decoratieve objecten. Ze brengen unieke en boeiende geuren uit, die de verwennerij, sensualiteit en vrouwelijkheid van het originele Lolita Lempicka-parfum perfect weerspiegelen.

De collectie Maison Berger Paris by Starck keert terug naar de oorsprong van Maison Berger Paris. De Franse ontwerper Philippe Starck laat zich inspireren door de vindingrijkheid van de uitvinder van de lampe Berger, om een ​​unieke zintuiglijke ervaring te creëren door middel van een klein laboratorium van objecten. Lampe Berger, parfumverspreiders en mist diffuser: deze high-end collectie is verkrijgbaar in drie elegante en iconische rituelen, en drie tijdloze geuren.