Kamergeuren voor diffusers: een aangenaam gevoel in huis
Kamergeuren voor diffusers: een aangenaam gevoel in huis

Kamergeuren voor diffusers: een aangenaam gevoel in huis

De huisgeuren voor diffusers ontworpen en ontwikkeld door Maison Berger Paris openen de deuren naar een ongelooflijk divers universum. Dankzij onze geurrituelen (de Lampe Berger, de mist diffuser, de parfumverspreiders en de autodiffuser) wordt de parfum subtiel en gelijkmatig verspreid waardoor een absoluut unieke sfeer en ambiance ontstaat.

Ontdek via onze verschillende reukfamilies rustgevende, verfrissende, exotische of stimulerende geuren. Wat uw wensen op dit moment ook zijn, u zult zeker de geur vinden die u nodig heeft en die u meerdere weken zal vergezellen.

Bovendien houdt niets u tegen om de geneugten te variëren met de vele beschikbare navullingen voor kamergeurverspreiders. Je bent vrij om nieuwe parfums, nieuwe sensaties, nieuwe horizonten te ontdekken. Met onze parfums zijn er geen grenzen aan uw reukplezier.

Huisgeuren voor diffusers


Interieurparfumerie is altijd de kern van ons bedrijf geweest. Vandaag de dag gebruiken we meer dan 125 jaar ervaring om u steeds aangenamere, steeds gedurfder en eeuwig unieke geuren aan te bieden.


Al onze geuren zijn met passie en professionaliteit ontworpen door onze meesterparfumeurs in Grasse. Deze laatste worden geleid door een verlangen naar absolute uitmuntendheid, een subtiele mix tussen respect voor tradities en een meedogenloos verlangen naar innovatie. Zo zit alle Franse knowhow in deze parfums, die wij u met trots aanbieden.

Een grote verscheidenheid aan keuzes


Afhankelijk van de diffusers vindt u alle of een deel van onze verschillende geurfamilies: Bloemig, Fris, Fruitig, Gourmet, Oriëntaals en Puur.


Het behoren tot het ene of het andere van deze universums is een eerste stap op weg naar de keuze die je gaat maken. Verlies niet uit het oog dat het kiezen van een parfum op zichzelf al een decoratieve daad is. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een aantrekkelijke geur, die waarschijnlijk bijdraagt ​​aan de sfeer die u wilt creëren.


Als u absoluut overtuigd bent van een parfum, belet niets u om het genot tot in het oneindige te verlengen door dezelfde navullingen te verkrijgen. Maar als je een avontuurlijke geest hebt, is het natuurlijk mogelijk om nieuwe noten en nieuwe ervaringen te ontdekken.

Gebruiksfaciliteit

Onze kamergeuren voor diffusers, welke je ook kiest, zijn allemaal verenigd door hun gebruiksgemak. Een paar seconden zijn over het algemeen voldoende om de uitzending te activeren en zo een aantal weken lang een aangename sfeer te voelen.


Met dit in gedachten zijn alle oplossingen die wij aanbieden klaar voor gebruik. Ze vereisen dus geen enkele actie van uw kant, behalve de implementatie ervan. Een onvergetelijke reukervaring gecombineerd met totale gemoedsrust: dit is wat u te wachten staat als u voor onze parfums kiest.

Een paar tips

Zoals eerder aangegeven hebben de parfums van Maison Berger Paris allemaal geprofiteerd van onze onveranderlijke knowhow. Elk van hen is een delicate mix, perfect gedoseerd met verschillende ingrediënten. Het wordt daarom afgeraden om zelf aanpassingen door te voeren, wat alleen maar kan resulteren in niet-optimale, mogelijk overweldigende of vervelende geuren.

Bovendien is elke parfumnavulling ontworpen voor een specifieke diffuser. Gebruik daarom bijvoorbeeld geen Lampe Berger parfum niet in een mist diffuser. Door dit principe te respecteren, verzekert u de effectiviteit van de verspreiding en de lange levensduur van het parfumritueel.

Parfums voor Lampe Berger

Lampe Berger heeft de decennia met evenveel geluk doorgebracht. Absoluut tijdloos, het is een iconisch ritueel binnen ons huis.

Dankzij het katalytische diffusiesysteem en de gepatenteerde brander kan hij een ruimte aangenaam parfumeren, terwijl hij de lucht zuivert en ongewenste geuren vernietigt.

Lampe Berger-navullingen zijn verkrijgbaar in een set van twee, of uiteraard afzonderlijk. Tussen 250 ml en 1 liter, maak uw keuze op basis van uw gebruiksgewoonten.

Al onze reukfamilies zijn te vinden via de verschillende aangeboden geuren. Tot de meest populaire behoren Lavendelvelden, Strelen van Katoen, Ceder van Libanon, Douceur de Cachemire... Zoveel geuren die van uw interieur een cocon van zachtheid en wellust zullen maken, en een uitnodiging om, afhankelijk van uw verlangen, te reizen, naar sensualiteit of sereniteit.

Parfums voor mist diffuser

De mist diffuser van Maison Berger Paris is ontwikkeld dankzij de expertise van onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. Het is een hightech ritueel waarvan de vele features eenvoudig op afstand, met behulp van een afstandsbediening, kunnen worden geactiveerd. U bent vrij om de intensiteit van de geur, de duur ervan en het type licht dat wordt geproduceerd te bepalen. De verspreiding gebeurt via een discrete maar aangename nevel, die uw interieur een sfeer als geen ander garandeert.

Kies uit de vijf reukfamilies die beschikbaar zijn voor navullingen voor mist diffusers degene die aan uw verwachtingen voldoet. Vijgenmelk voor een zomers, fruitig gevoel, Woody Clarity voor een vleugje frisheid synoniem met rust en ontspanning, of Exquisite Sparkle met verkwikkende en fruitige tonen!

De navullingen voor mist diffusers hebben een enkele inhoud van 475 ml.

Parfums voor parfumverspreiders

Onze parfumverspreiders zijn elegante rituelen, die in elke kamer van het huis graag hun plaats vinden. Hun koude diffusiesysteem door capillaire werking maakt dit mogelijk op een duurzame, homogene en verfijnde manier.

Om te beginnen met parfumeren, dompelt u eenvoudigweg de stokjes in de vloeistof in de fles. Het aantal strengen dat je installeert heeft logischerwijs invloed op de intensiteit: hoe meer je toevoegt (tussen twee en acht), hoe groter de intensiteit.

De enige actie die u hoeft te ondernemen, is de stokjes af en toe omdraaien (een of twee keer per week) om een ​​optimale verspreiding te behouden.

Vind al onze reukfamilies in de navullingen speciaal ontworpen voor boeketten . Onder onze bestsellers kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Poussière d'Ambre, voor een assertieve, houtachtige en exotische geur, Jasmin Précieux en zijn delicaat fruitige en vrouwelijke tonen, of laat uw zoetekauw de vrije loop met Vanille Gourmet.

Parfums voor autodiffusers

Als we veel tijd in huis doorbrengen, geldt dit ook als het om de auto gaat. Deze ruimte is niet altijd synoniem met plezier, omdat veel externe elementen ons van tijd tot tijd kunnen storen: files, onbeleefdheid van bepaalde chauffeurs...


Het is daarom bijzonder belangrijk om in een aangename, subtiel geurende atmosfeer te kunnen rijden. Met een eenvoudig gebaar wordt de autodiffusor aan het ventilatierooster bevestigd. U bent dan vrij om te beslissen of u de airconditioning al dan niet inschakelt om de intensiteit van de verspreiding te verhogen. Al snel zal dit parfumritueel een onmisbare reisgenoot blijken te zijn!

Navullingen voor autodiffusors worden verkocht in sets van twee, en elke geur verspreidt ongeveer vier weken. Op de verpakking staat een belangrijke indicatie, gekoppeld aan de intensiteit van de geur, op een schaal van 1 tot 5.


Als je fan bent van een geur met een sterk karakter, doordrenkt met een dierlijke kant, dan is Terre Sauvage de geur voor jou. Met Envolée d’Agrumes dringt een wervelwind van frisheid en opgewektheid de cabine binnen, terwijl Fleurs de Musc een prominente plaats geeft aan vrouwelijke en sensuele tonen.


Er zijn ook andere navullingen die ongewenste geuren kunnen verwijderen, zoals de bekende van koude tabak. Betreed een voertuig waar een aangename sfeer heerst, met een frisse en delicate geur, dankzij tonen van amber, dennen en cederhout.