Huisgeurverspreiders van Maison Berger Paris
Huisgeurverspreiders van Maison Berger Paris

Huisgeurverspreiders van Maison Berger Paris

Met parfumverspreiders kunt u de inrichting van uw huis, maar ook de sfeer in uw afbeelding vormgeven. Design van glas of porselein, sobere of glinsterende kleuren, klassieke of atypische vormen, frisse of warme geuren, de mogelijkheden zijn eindeloos en soms duizelingwekkend. Elk jaar lanceert Maison Berger Paris verschillende collecties, ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde Franse of internationale ontwerpers, om u te verrassen met steeds trendy nieuwe producten.

Welke geurverspreider voor binnen moet u kiezen?

Het hangt allemaal af van je smaak, sommigen zullen de voorkeur geven aan de klassieke parfumverspreider voor binnenshuis, zoals de Lampe Berger, effectief en stijlvol met zijn zuiverende en geurige werking. Anderen zullen meer aangetrokken worden door innovatie en zullen zich wenden tot de mist diffuser met zijn fijne nevel van geurig water. Dit type product is, net als geurkaarsen of geurstokjes, bedoeld voor gebruik binnenshuis en vooral voor thuis. U kunt echter ook een stap verder gaan en uw auto parfumeren met een van onze parfumverspreiders.

Naast de praktische overweging en het gebruik dat u ervan wilt maken, moet u ook rekening houden met de esthetiek van het object. Het is inderdaad belangrijk om de primaire geest van uw decoratie te behouden door u inspirerende eclectische collecties aan te bieden, zodat uw woonruimte harmonieus blijft. Hiervoor werkt Maison Berger Paris samen met ontwerpers die erkend zijn in Frankrijk en de rest van de wereld, zoals Jonathan Adler, Lolita Lempicka en Matali Crasset...
Sommigen zijn vanaf het begin trouw en hebben onze waarden heel goed geïntegreerd, zoals Rozenn Mainguené, Armand Delsol en vele anderen. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze bieden ons getalenteerde creaties, met een originele stijl en ongeëvenaarde schoonheid.

Een kleine selectie van onze huisgeurverspreiders

Auto diffuser Aroma Energy

19,20 €

Night&Day diffuser Aroma Dream

99 €

Hoe werkt het?

Het is normaal dat je je afvraagt ​​hoe een geurverspreider voor thuis werkt. Elk model heeft in feite zijn eigen werkings- en distributiewijze, die je hiervoor goed moet begrijpen kies het juiste product. La Lampe Berger verspreidt het parfum warm, waardoor het een prachtige intensiteit krijgt. De warmte die uit de technische kern komt, elimineert alle moleculen die in de atmosfeer aanwezig zijn (al dan niet stinkend) en zuivert zo de lucht. In tegenstelling tot parfumverspreider, die dankzij de geweekte strengen een koude verspreiding van parfum in de kamer bieden. Alleen elektrische diffusers en autodiffusers worden anders gebruikt. De ene heeft een stroombron nodig en moet op een stopcontact worden aangesloten, terwijl de andere op de ventilatieopening van uw voertuig moet worden geklikt. Wat de kaarsen betreft, ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken, steek ze gewoon aan om ervan te genieten!

Sommige van onze geurobjecten hebben meer mogelijkheden, zoals de elektrische geurverspreider, waarvan de instellingen via een afstandsbediening kunnen worden gewijzigd. Zo kunt u zelf de geurintensiteit, de lichtsfeer en ook de verspreidingstijd regelen. Ze hebben echter allemaal het voordeel dat ze navulbaar zijn. Elk van onze geurverspreiders voor binnen heeft zijn eigen navullingen, zowel in de vorm van een oplossing als van geurkeramiek. Maar wees gerust, geen enkele omroep is beter dan de andere!

Wat zijn de gevaren?

Regelmatig krijgen wij de vraag of regelmatig gebruik van een parfumverspreider in huis schadelijk is voor de gezondheid. Allereerst moet u weten dat we bij Maison Berger Paris strikte protocollen hanteren en dat we de meest veeleisende specificaties volgen als het gaat om het maken van parfums. Stoffen die in de lucht vrijkomen, worden voortdurend getest en gemonitord. Bovendien worden bij uw Lampe Berger veiligheidselementen meegeleverd. Omdat de temperatuur van de brander erg hoog is, helpt de houder het risico op brandwonden te voorkomen door te voorkomen dat de handen te dichtbij komen. Bij de snuit kunt u de verspreiding stoppen zonder dit hete deel aan te raken. Houd er rekening mee dat het gebruik van dit soort voorwerpen altijd onder toezicht moet gebeuren, vooral als u jonge kinderen heeft. Bovendien mag dit u er niet van weerhouden belangrijke acties te ondernemen, zoals het openen van ramen om uw huis te ventileren om de luchtvervuiling te verminderen.