Interieurgeuren voor in huis: ontdek ons ​​zeer ruim assortiment geuren
Interieurgeuren voor in huis: ontdek ons ​​zeer ruim assortiment geuren

Interieurgeuren voor in huis: ontdek ons ​​zeer ruim assortiment geuren

Interieurgeuren voor in huis zijn absoluut essentieel om je thuis goed te voelen. Afhankelijk van uw persoonlijkheid of uw huidige stemming, moet u uit onze verschillende reukfamilies DE geur kunnen kiezen die bij u past: romantisch, energiek, bloemig... Het parfum moet echter absoluut goed uitgebalanceerd zijn, om niet te té te zijn. presenteren en uiteindelijk vervelend worden.

Al meer dan 125 jaar vormt parfum de kern van de knowhow van Maison Berger Paris. Onze meesterparfumeurs volgen ons kwaliteitscharter tot op de letter, wat resulteert in bedwelmende en originele creaties. Wanneer geur zich door een kamer verspreidt, is de lucht die u inademt zowel gezond als aangenaam.

Wij bieden geuren gemaakt in Frankrijk, in Grasse, die geschikt zijn voor alle smaken en wensen. Van de meest gedurfde tot de meest klassieke, ons zeer brede assortiment geuren brengt een vleugje verfijning in uw huis zodat u zich goed voelt.


Ontdek hieronder onze verschillende reukfamilies en vind de geur(en) waar jij blij van wordt.

Onze reukfamilies


Omdat we onvermijdelijk verschillende smaken en verwachtingen hebben als het om parfum gaat, hebben we een extreem rijk assortiment geuren ontwikkeld, waaronder het Aroma-assortiment en de geuren verrijkt met essentiële oliën, bekend om hun positieve effecten op ons welzijn. Onze parfums zijn onderverdeeld in verschillende reukfamilies, die wij u uitnodigen om te ontdekken.

Bloemig parfums

Chardon sauvage, Bouquet Liberty, Amour d’Hibiscus, Cerisier en Fleurs, Champs de lavande, Fleur d’oranger, Paris chic, Jasmin précieux, Touche de soie, Soleil d’Ylang…

Met onze bloemige huisgeuren nodigt u een authentieke tuin uit in uw huis, met aangename en natuurlijke geuren. Een vleugje vrouwelijkheid, natuur, romantiek, voor een vredige sfeer.

Zoet parfums

Vanille Gourmet, Orange de Cannelle, Aroma Love Fleur Gourmande… Kies ervoor om gedurfd te zijn met onze gastronomische interieurgeuren voor thuis. Verleidelijk, romig, assertief maar toch subtiele tonen, voor een interieur als geen ander.

Puur parfums

Délicat Musc Blanc, Aroma Focus Feuilles d’Aromates, Fleur de Nymphéa…

Er gaat een hele wereld van zachtheid en sereniteit voor je open met onze pure interieurgeuren voor in huis! Natuurlijke en lentegeuren omhullen je gedurende dagen die worden gekenmerkt door optimisme en geluk.

Fruitige geuren

Lait de Figue, Envolée d’Agrumes, Aroma D-Stress Douceur de Fruits, Coco Monoï, Litchi Paradis…

Zet in op energie met fruitige interieurgeuren voor in huis! Om de dag goed te beginnen, gaat er niets boven deze geuren die verkwikkend maar altijd perfect in balans zijn.

Fris parfums

 Eau d’Aloé, Thé Vert Impérial, Zeste Vert de Tahiti, Clarté Boisée, Sève Éternelle, Aroma Respire Ballade Glacée…

Kies uit de vele frisse huisgeuren en transformeer je huis! Frisheid, lichtheid en zuiverheid zijn er, van de meest klassieke tot de meest originele.

Oriëntaals parfums

Fleurs de Musc, Terre Sauvage, Tentation Santal, Aroma Dream Délicatesse Ambrée, Soleil Divin, Lolita Lempicka…

Een subtiel sensuele sfeer komt uw interieur binnen. Deze keuze aan interieurgeuren geeft uw huis een oriëntaals, assertief en exotisch karakter, en altijd elegant.

Onze interieurgeurverspreiderobjecten voor in huis

Maison Berger Paris biedt meerdere objecten aan om het door u gekozen parfum te verspreiden. Elk heeft zijn eigen kenmerken, maar ze komen allemaal samen op verschillende elementen: het zijn efficiënte en elegante stukken, met een slim bestudeerd ontwerp, die gemakkelijk hun plaats in huis vinden.

De lampe Berger

Sinds 1898 is het het symbool van Maison Berger Paris. Dankzij het gepatenteerde katalytische huisgeursysteem kan het de lucht zuiveren en onaangename geuren elimineren. Het verspreidt ook een aangename geur, effectief en langdurig.

Wat uw smaak op het gebied van design ook is, u zult gemakkelijk de Lampe Berger vinden die u tevreden zal stellen. Er zijn vele vormen, materialen en kleuren beschikbaar, voor een object dat zowel eenvoudig als elegant is.

Parfumverspreiders

Onze parfumverspreiders maken gebruik van een koud diffusiesysteem door capillariteit: de drager absorbeert de vloeistof en geeft deze vervolgens door verdamping af aan de omgevingslucht. De geur verspreidt zich subtiel, zonder ooit te uitgesproken of overweldigend te worden. Eenvoudig te gebruiken, effectieve geurboeketten hebben bovendien het voordeel dat ze zuinig en veelzijdig zijn, dankzij de talrijke beschikbare navullingen.

Onze meesterparfumeurs hebben meerdere en gevarieerde geuren gecreëerd, waaronder u zeker zult vinden wat u zoekt. Vanuit decoratief oogpunt zijn onze boeketten zowel verfijnd als esthetisch: ze passen perfect in alle kamers van het huis.

Mist diffusers

Onze elektrische diffusers zijn ontstaan ​​uit onze wens om steeds innovatievere objecten aan te bieden. Het zijn echte technologische wonderen, die een licht en een boeiende mist verspreiden. U bepaalt heel eenvoudig de verspreidingsmodus, van de lichtste tot de meest intense, evenals de lichtintensiteit die door het object wordt uitgestraald.

Ze kunnen op afstand worden bediend met hun afstandsbediening en zijn ook programmeerbaar, voor optimaal gebruikscomfort. De diffusers van Maison Berger Paris zijn stijlvolle en discrete objecten, die gemakkelijk hun plek in huis vinden.

Geurkaarsen


Ook voor ons zeer ruime assortiment geurkaarsen bestaan ​​er heerlijke geuren. Deze kennen geen gelijke als het gaat om het creëren van een sfeer die zowel warm als ontspannend is.

Ze zijn economisch en duurzaam gemaakt van plantaardige was en bevatten geen chemische stoffen die potentieel gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Het ontwerp van hun lont garandeert een verspreiding die zowel evenwichtig als subtiel is, een ware demonstratie van alle knowhow van de meesterparfumeurs van Maison Berger Paris.